IEZUITUL (roman, în preparare la editura) – Cuvânt înainte

Noua Ordine Mondiala a început la 1 Mai 1776, în Bavaria, o data cu înfiintarea ordinului Illuminatis, de catre Adam Weishaupt, sub controlul iezuitilor. Urma sa se impuna lumii, dupa probarea principiilor sale functionale în Revolutia Franceza. Dar planul n-a reusit decât partial.
Deloc întâmplator, un document de mare importanta se pierde pe drumul spre Paris, destinat lojei masonilor din Grand Orient de France, cei alesi de catre superiorul general iezuit pentru declansarea revoltei populare. Urmau sa fie sustinuti cu banii pe care-i punea la dispozitie un camatar iudeo-khazar numit Amschel Meyer apartinând casei Rothschild, din Frankfurt.
Vaticanul cere celui mai bun ostean al sau, iezuitul Tirso diReggio y Montserrat sa caute, sa gaseasca si sa aduca acasa acest înscris codificat.
Dupa ce ani de zile Tirso a îndeplinit cu loialitate la curtile europene, cele mai josnice ordine venite de la Roma, printr-o sclipire divina, acest iezuit atipic îsi tradeaza stapânii punându-si extraordinarele calitati în slujba Adevarului.
Gaseste documentul ascuns în inima Transilvaniei, apoi cu ajutorul unor întelepti ai vremii reuseste decodificarea lui. Tradus în limba franceza, Tirso îl preda colonelului Louis Alexandre Berthier, pe atunci seful garzii regale.
Dupa câtiva ani, acelasi Berthier îl determina pe Napoleon Bonaparte sa-i de-a ordin sa-l aresteze pe papa Pius al VI-lea, la Roma, întemnitându-l ulterior în Franta. Determina apoi cautarea, arestarea si deportarea tuturor iezuitilor din tara. Fiara biblica a primit o lovitura de moarte!
Aventura, intriga, iubire si ucidere într-o carte care încearca sa faca lumina între complicatele ite ale începutului conspiratiei mondiale numita Novus Ordo Seclorum.

Autorul.

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s