LICHELE, TINICHELE SI ALTE RELE!

Vremurile pe care le träim sunt vremuri grele și rele. Unii le vedem si le simtim, atii le träiesc cu suferinta durerii în propria carne iar ceilalti, probabil cei mai multi deocamdatä, numai le anticipeazä, le väd de departe si se bucurä în sine pentru cä pe ei nu-i atinge…
Cei care conduc destinele lumii în mod vremelnic, au o strategie numitä divide et impera, un fel de joc de marionete prin care societatea se înfruntä cu sine, färä sä stie de ce ori pentru ce. Aceastä tacticä diabolicä are origini oculte fiind aceeasi prin care Lucifer a fragmentat „stelele” Cerului, îngerii lui Dumnezeu, înversunându-i unii împotriva altora el însusi näzuind la pozitia înaltä a dumnezeirii. Desi aparent, unii lideri mondiali fac lucruri bune si pe placul societätii, în realitate ei cântä aceeasi partiturä în marea Conspiratie Universalä.
Sä întelegem bine. În gradina Edenului, când Sarpele o însela pe Eva, el nädäjduia ca Dumnezeu, în mânia Sa împotriva neascultärii sä-l nimiceascä pe om, putând aräta Universului cä prin neparticiparea sa în marea operä a Creatiei, aceasta are sincope, inperfectiuni. Când si-a dat însä seama cä Fiul lui Dumnezeu va muri pentru salvarea omului, a înteles cä sentinta lui capitalä era deja semnatä. Ultima lui carte în jocul marii Conspiratii ar fi punerea în ridicol a venirii Domnului Isus. De aceea va încerca sä imite acest magnific eveniment fäcându-se el însusi lumina, târând in acest farol toată omenirea inclusiv pe fiii lui Dumnezeu. Dar înainte de asta, va face ca vremurile sä-și plângă de milä, omenirea toatä va fi cuprinsä de o disperare de moarte, o crizä färä precedent în istorie va face ca lumea sä dea buluc sä-si punä pe mânä ori pe frunte semnul care le va permite sä supravietuiascä într-o lume demoniacä.

descarga (1)

Într-o lume cuprinsä de o panicä globalizatä, în aparentä färä remediu, omenirea se va läsa târâtä în cea mai mare înseläciune a tuturor timpurilor: pacea si siguranta relativä din spatele semnului fiarei! Credeti cä intereseazä pe cei care gestioneazä acest artefact cä tu esti pästrätor al Sabatului, al duminecii ori al vinerii de vreme ce tu însuti vei cere aplicarea lui ca sä träiesti? În momentul în care tu, bun crestin si împlinitor al Cuvântului divin, silit de împrejuräri groaznice, te vei duce sä ceri sä fi „inoculat”, deja mintea ta începe sä fie manipulatä, condusä si controlatä. Ai dobândit posibilitatea sä-ti cumperi cele necesare subzistentei, copiii au ce le trebuie, bolnavii casei au medicamente, ai cäldurä, te poti lumina, träiesti! Dar pretul? Vei merge în continuare Sabat dupä Sabat, în comunitatea ta si vei spune cu enfazä cä esti „bogat, nu duci lipsä de nimic” dar nu stii cä te-ai transformat în Iuda, un trädätor… Unii asa zisi profeti, ori mesageri cum s-au autodenumit, au scris despre semnul fiarei ca fiind duminica. O zi. Prima zi a säptämânii. Eu citesc Apocalipsa si nu mä dumiresc! Scrie cä semnul fiarei va fi pus (asezat, implantat, inoculat etc) pe mâna dreaptä ori pe frunte. Firesc, te întrebi cum poate fi pusä duminica pe mânä ori pe frunte? Imposibil, nu? Sau mä întreb cum marii bärbati ai credintei, reformatori si martiri pästrätori ai duminecii care au trecut la odihna vremelnicä cu marca fiarei pe „mânä ori pe frunte”, la înviere vor fi gäsiti întinati în vreme ce o lichea clontoasä, dus la bisericä sâmbäta, va lua coroana mântuirii? Acum, întreb: cine esti tu, cel care te numesti mesager al Domnului, sä te faci judecätorul credintei cuiva? Cum poti spune, cä într-o „viziune” ai väzut în Cer pe cutare si cutare în vreme ce altii, la care te asteptai sä fie acolo, nu erau? Nu crezi cä esti prea mic (ä) pentru ca Domnul sä-ti fi fäcut cunoscute aceste adeväruri pe care nici Avraam, nici Moise, nici Daniel, nici Petru, nici Pavel si nici chiar Ioan, ucenicul iubit, nu le-au cunoscut!?

Satana ne-a divizat. Societatea noasträ este împartitä. Aceia care gäsesc de buni pe cei care sunt sodomiti îi condamna pe ceilalți care mai păstrează valorile morale, Vedem planul Kalergi în plină desfășurare, violentele islamice înflorind în chiar inima Europei iar cei care ar trebui sä vegheze la integritatea și siguranța noasträ ne vorbesc și ne amețesc cu povesti despre confluența civilizatiilor. Feminismul, fanteziile despre schimbările climatice, politicile neoliberale aduc învrăjbirea societății. O societate împărțită este o prada usoarä pentru potentatii Noii Ordini Mondiale. Ne manipuleazä si ne controleazä. Practic, nu mai avem nici identitate si nici intimitate. Suntem numere între miliarde iar viata noasträ, o carte deschisä pe care o poate citi oricine. Chestiuni precum „protectia datelor personale” sunt minciuni gogonate. Asa ceva nu existä. Ochiul care toate le vede, de acolo din vârful piramidei, ne vigileazä orice spunem, scriem ori citim. Chiar si gândurile ne sunt spionate. În aceastä lume digitalizatä, când satelitii citesc fiecare palmä de pämânt, era GPS-ului si a dronelor, nu-i asa cä e ridicol sä-ti imaginezi fugi, ascunderi si prigoane despre care atât ne-au ametit „scrierile profetice”?

drones

În anumite scrieri „profetice” suntem îndemnati sä ne facem bocceaua si sä ne cäutäm refugiul prin päduri atunci când va începe prigoana împotriva poporului lui Dumnezeu. Citesc si recitesc istoria crestinismului si descopär de fiecare datä cä au existat vremuri crude pentru copiii credintei: în Imperiul Roman, perioada albigenzilor, Inchizitia, politicile interbelice, în timpurile tortionarilor comunisti sau tärile închise din vremurile noastre precum China, Coreea de Nord, tärile arabe etc. Dar citesc Sfânta Scripturä si nu gäsesc nici o aluzie asupra constrângerilor fizice din timpurile sfârsitului. Toate acele tinichele tehnologice capabile sä-ti citeascä din spatiu ora de la ceasul de pe mâna fac imposibilä orice nädejde de evadare din închisoarea Noii Ordini Mondiale… Basmele nu fac räu la nimeni atâta vreme cât nu cad pe mâna habotnicilor sau a… manipulatorilor! Aici se transformä în otravä duhovniceascä!

Dar lichelele manipulatoare îsi au locul lor în bisericä fäcând parte din marea masä a cozilor de topor pe care stäpânii lumii le au peste tot. Cu ajutorul lor Vaticanul a terminat cu Reforma si prin intermediul lichelelor îi controleazä pe neoprotestanti fäcând ca lumea bisericilor sä fie împärtitä, divizatä si evident, manipulatä. Iezuitii, vârful de lance a tuturor relelor pämântului, maestri incontestabili ai mânäriilor cele mai blestemate, au racolati multi pastori, colaboratori necesari în procesul miscärii ecumenice. Aici trebuie arätat cä Augustin Bea, cardinalul care este socotit pärintele acestei miscäri sataniste, s-a arätat tolerant cu sodomitii si cu feministii. douä rele pe care le vedem înflorind astäzi în bisericä.
Subtilitatea finä a înselätoriilor ecleziastice au dus la introducerea treptatä a traditiilor pägâne în bisericä. Pe cine mai deranjeazä dacä Ted Wilson, imitat îndatä de lichelele de pe la Uniuni si Conferinte, transmit mesaje de Cräciun si Paste (evident catolice!), din decoruri fals crestine? Pe foarte putini! Am devenit parte din marea familie ecumenicä. Între traditiile bisericii se încadreazä si basmele „profetice”. Despre un popor puternic, antrenat în ale supravietuirii în conditii extreme potrivite vremurilor marii strâmtoräri. Am fost martorul ocular al unei enorme erori mistice. Am cunoscut pe cineva fäcând mari acumuläri de coji de pâine uscatä, în saci, ca rezervä pentru vremurile de prigoanä luând de bune anumite texte din „profetii” de doi bani! Vedeti unde poate duce manipularea? Oare nu Domnul îngrijeste de nevoile copiilor Säi?

untitled

Decorul pägân din biroul lui Ted Wilson, cu ocazia transmiterii mesajului Cräciunului catolic. Lumânäri si lumânärele, globuri si globulete, minciuni si minciunele. Aceasta este manipularea iezuitä a lichelelor care au vândut biserica ecumenismului mundial.

maxresdefault

Cu aceeasi ocazie, consoarta lui Ted, transmitând si ea mesajul säu având acelasi decor, ba încä aici se vede în mod deslusit, peste umärul säu stâng diorama pur catolicä, a nasterii Domnului, realizatä cu päpusi din ceramicä. Pe aceastä femeie, cine a ales-o ceva si ce reprezintä ea în bisericä? Oare ei nu-i porunceste Apostolul Pavel sä tacä? Aici se vede influenta feminista în bisericä care a început cu Ellen White si se va sfârsi cu lesbiene la anvon. Aceastä fiintä are un salariu de o sutä de mii de dolari anual dar nu se stie pentru ce! La asa sumä, mie mi se pare normalä fata de fericire pe care o are…

Tot lichelele au fäcut posibilä aparitia organizatiei cercetäsiei care nu este altceva decât o imitatie a celei de Boys Scouts, o inventie fäcutä la sugestia iezuitilor de cätre un militar catolic cu scopul de-a recruta vârfuri pentru scolile Ordinului. Toti aceia care sunt angrenati în aceastä uriasä si mincinoasä manipulare pseudocrestinä, se bucurä de salarii grase, plätite din zecimea înselätoare pe care gasca smecherilor ecleziastici o pretind poporului. Atârnarea de cravate si de tinichele în piept, se face imitând aceiasi Boys Scouts.
Tineretul este învätat aici despre orice alt lucru decât Scriptura. Pe primul loc sunt tehnicile de supravietuire pentru timpurile marii crize preluând aceeasi fantezie a fugii si supravietuirii la care face referintä Ellen White, dar si acelea de autoapärare si instructie militarä. Pretextul de-a disciplina tineretul este absurd. Altul este scopul: acela de-a fi supus si de-a asculta orbeste de ordinele superiorului. Si au succes pentru cä mintile tinere sunt mai usor de manipulat si îmbolnävit. Nu aduc nimic bun toate acele tabere de instructie în vietile tinerilor!
Priviti cu atentie în jurul vostru. Nu-i asa cä-i plin de lichele? Îi recunosti usor dupä zgomotul tinichelelor atârnate de coadä dar cum dormim adânc somnul credintei nu ne mai deranjeazä zgomotul si nici chiar mirosul de pucioasä…!

Palau Solitá i Plegamans,
Barcelona.
16/08/2019

 

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Un gând despre „LICHELE, TINICHELE SI ALTE RELE!”

  1. Oare sfarsitul scuza mijloacele?!ei bine se pare ca da ,oricum trebuie sa fim realisti si sa nu ne mai aburim cu apa plata ca nu e de gluma sa iti joci destinul vesnic cu draqu…care e mai smeker ca speka umana🤔

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: