TED WILSON SI LIMBAJUL SAU OCULT

Ted Wilson este în multe privinte un personaj controversat. El este ìnainte de toate omul jumätätilor de adevär, a „perlelor” cu valoare de märgicä de sticlä ordinarä, a cuvintelor duplicitare si a expresiilor cu rezonantä limitatä. Întrevistat, nu a vrut sä räspundä nimic asupra implicärii bisericii AZS, în marea familie ecumenicä mondialä, nu a vrut sä räspundä întrebärii asupra apropierii periculoase de biserica catolicä si a traditiilor sale pägâne si nici despre negoturile tulburi pe care departamentul financiar a Conferintei Generale, le are cu organismul similar de la Vatican.
Färä îndoialä Ted Wilson, ca si multi dintre cei din clanul conducätor de la Conferinta Generalä apartin unor organizatii tenebroase care numai crestine nu sunt. El, în special, apartine unei dinastii Illuminatis care , începând cu tatäl säu Neal C. Wilson, a aliniat biserica AZS la politica de exterminare globalä. (Nic Samojluk – „Crime en Paradise”).

Masoneria este o organizatie ocultä de sorginte satanistä care îsi are rädäcinile adânc înfipte în scrierile kabbalistice si învätäturile magice din Egiptul Antic. Aura sa de modernism si de rebeldie împotriva orânduirilor sociale ascunde de fapt un puternic sentiment anticrestin, desi motorul lor central este din 1776, ordinul iezuit. Dar sä nu uitäm ca filosoful si teologul iezuit Teilhard de Chardin, a fost pärintele miscärii luciferiene New Age, teologie care stä la baza Noii Ordini Mondiale. Si tot un iezuit, Augustin Bea a „inventat” Miscarea Ecumenicä Mondialä, aceea care vorbeste despre „fracasul de la cruce” si despre rescrierea altei „biblii”!
Deasupra masoneriei ordinare, se aflä ordinul Illumintilor din care fac parte elitele mondiale. Asa cum masoneria este organizatä pe grade de întelegere sau cunoastere a „adevärurilor” luciferiene, tot astfel piramida Illuminatilor, cu cele 13 trepte ale desävârsirii satanice adunä sub mantia neagrä a apostaziei iezuite, pe potentatii lumii.
Trebuie înteles cä puterea banilor ori influenta exercitatä în societate asigurä un nivel ori altul pe treptele piramidei ordinului secret. Doisprezece trepte sunt rezervate umanilor, treapta ultima, ochiul care toate le vede îl reprezintä pe Lucifer în persoanä! Sä nu credeti cumva cä interpreti faimosi ca Lady Gaga, Miley Cyrus, Katy Perry ori actori celebri ca Will Smith, Angelina Jolie, Brad Pitt sau sportivi de renume ca Neymar, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ar fi illuminati. Nuuuu! Acestia sunt marionetele ordinului care transmit marilor mase semnale si mesaje oculte, subliminale, prin care acestia manipuleazä societatea si individul. Toti acesti faimosi care ne vräjesc prin muzicä sau prin spectacole au ajuns în vârful celebritätii mondiale prin intermediul si vointa ordinului ca sä-i slujeascä intereselor oculte. Cale de întors din aceastä „aventurä” a faimei, banilor si puterii, nu mai existä pentru nimeni. Doar moartea… De cele mai multe ori „accidentalä”! A lor sau a familiarilor! (Vezi marturia lui Jim Carrey).
Toate socetätile secrete au dezvoltat un limbaj al semnelor, necunoscut celor dinafarä. Acele semne vorbesc despre faptul cä interlocutorul apartine unei organizatii ori alta, starea de spirit din acel moment, o cerere, un mesaj etc.
În fotografiile de mai sus îl vedem pe Ted Wilson fäcând cu mâinile semnul piramidei Iluminatilor.

Câtiva dintre conducätorii de state si guverne actuali fäcând semnul piramidei Iluminatilor. Sunt obligati de cätre ordin sä arate când sunt în public cärei organizatii apartin. Aceste persoane, inclusiv Ted Wilson sunt situate pe treapta a 9-a, a piramidei puterii mondiale.

Primul „test” al illuminatilor în vederea determinärii calitätii de „camarad” al interlocutorului este strângerea mâinii. Aceasta se poate face normal, amical si oarecum necesar în toate întâlnirile. Strângerea mâinii într-un anume fel determinä recunoasterea „fratelui”, fie mason, fie iluminat. Trebuie mentionat cä astfel de practicä îsi are originea în secretismul ordinului militar iezuit, fiind inventatä de cätre Ignacio de Loyola, seful lor suprem ca o formä de recunoastere a membrilor säi secreti. Salutul mason a lui Ted Wilson din fotografia de mai sus nu dä loc la nici un fel de îndoialä. Acest tip de salut se numeste Tubalcain. El apartinei elitei mondiale a illuminatilor, cätärat acolo cu ajutorul nostru, a oilor proaste, care doar behäim în vânt si-i umplem buzunarele cu o zecime nebiblicä!

Mai jos expun tipurile de strângeri de mânä masone si illuminati ca si semnificatia lor în „traducere” într-un limbaj comun si universal.

images

„Biblia” Illuminatilor pe care inclusiv Ted Wilson trebuie sä o citeascä si sä o învete. În acest manual sunt expuse toate „învätäturile” pe care Marele Arhitect al Universului, adicä Lucifer, le oferä discipolilor säi. Dar trebuie stiut cä numai persoanele aflate pe treapta a 12-a, a piramidei participä în mod direct la întrunirile cu Lucifer în persoanä. La aceste întâlniri se fac sacrificii umane. În general bäietei de pânä la opt ani. Acesti monstri sunt puternicele familii Rothschild, Rockefeller, Carnegie, Du Pont, Astor etc., si evident papa!
Restul sunt niste executanti fideli ai planului illuminatilor de-a rästurna conducerea socialä stabilitä la Creatiune de cätre Dumnezeu si instaurarea unei lumi sodomite, färä prezenta lui Isus Hristos, cel care si-a dat viata pentru omenire, sub dominatia terorii si a mortii vesnice. La aceasta pune umärul si „onorabilul” Ted Wilson si ai lui!

Palau Solitá i Plegamans (Barcelona)
26/07/2019

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

5 gânduri despre „TED WILSON SI LIMBAJUL SAU OCULT”

    1. Dar nu exista vreo diferență între lume și cei ce mărturiseau că sunt urmași ai lui Hristos. Am văzut că, dacă acoperământul fals ar fi fost smuls de pe membrii bisericilor, s-ar fi descoperit atâta nelegiuire, ticăloșie și stricăciune, încât nici cel mai reticent copil al lui Dumnezeu n-ar fi ezitat vreo clipă să le spună pe nume acestor așa-ziși creștini, copii ai tatălui lor, diavolul; căci lucrările lui le făceau. {ST 228.1}
      Dar pe EGW o mai citesti? Ca sa vezi de unde ”dorinta de a defaima”?

      Apreciază

  1. Raspuns pt.Iliana articolul este adevarat si foarte bine documentat.Copii Lui DUMNEZEU AR TREBUI SA SE TREZEASCA TRAIM TIMPURI GRELE .SA FII BINECUVINTATA

    Apreciază

Lasă un comentariu