SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: DESPRE NOBLEȚEA FILANTROPULUI ȘI NEMERNICIA AFACERISTULUI.

spital-ocologie-660x375

Un Proiect ambitios menit sä conducä la îmbogätirea unora prin metoda „lasä-mä sä te prostesc”, adicä tu îmi dai banii si eu îti dau vânt. O propunere obscenä, înselätoare si mincinoasä prin care din banii donati de cätre poporul Advent, s-ar naste cea mai rentabilä afacere privatä pentru masonul Benta & Comp. Desigur un individ ca Remus Benta, uns cu toate alifiile, cunoscätor a tuturor metodelor de spagä, stie sä „lucreze” cu läcomia  „factorilor” de decizie de la Conferintä, Uniune si Conferinta Generalä, determinându-i sä-i sustinä aberatia, implicând „misiunea vindecätoare a lui Isus” într-o mare si räu mirositoare mizerie satanistä.
Paradoxul este cä în curând toatä hoarda aceea de ipocriti gen Wilson, Tomoioagä, Cälugäru, Ban, Azamfirei si altii, la fel de pätrunsi de „misiunea promitätoare de spagä, avantaje si cadouri de la masonul Benta”, sä descopere cä si-au pupat propriul dos si l-au lepädat pe Domnul pentru o mânä de arginti.  

Cei cu Spitalul Oncologic Adventist de la Tg. Mures, adică toate acele sufletele preacurvare, potrivite veacului acestuia, care au nădăjduid sä-și împlinească năzuințele veroase, folosindu-se de numele Domnului și de „misiunea Sa vindecătoare” se pare, au intrat într-o spiralä descendentä, ori mai bine zis în cădere liberă. Din tot noianul acela de promisiuni dulcege și „binecuvântate”, de cuvinte meșteșugite și destinate sä îmbete cu apä chioarä pe naivii și credulii bisericii, de soapte „sfinte” și rugăciuni fariseice destinate chivernisirii unora si înselärii altora, n-au rămas decât mormanul de mizerii putrede,  pe care de fapt erau construite.

Am arătat ca raportul Comitetului de Inițiativa din toamnä n-a fost decât cel așteptat: un fiasco! Afaceriștii Benta Remus & Comp., trepădușii Conferinței și cotarlele Uniunii, au plâns în pumni de ciuda. Iată, ca poporul Advent s-a deșteptat și poate cä n-au devenit oi întelepte dar cel puțin s-au făcut oi prudente la ora de-a cäuta printre economiile casei și a le cadorisi vântului! Mare le-a fost dezamăgirea! La „cutia milä și pomanä” acolo unde ar fi trebuit sa existe milioane de euro, s-au strâns putini täcänei semn cä ursita le-a fost potrivnicä încä de la început în ciuda faptului cä sprijinul logistic a fost impresionant: o vizitä fulger pentru sprijin din partea lui Ted Wilson în 2015 si promisiunea unui milion de euro, televiziunea Speranta si emisiuni monografice dedícate Proiectului, teatralismele dulcege ale lui Tomoioagä care päreau mai bine, secvente tragice din prestatii japoneze kabuchi si promisiunea altui milion de euro din zecimea adventistilor, alte aparitii si apeluri unele de-a dreptul tragice precum si capacitarea pastorilor de-a folosi o formä de amenitare voalatä la adresa reticentilor. S-au strâns sau mai bine zis s-au furat o datä cu iluziile multora, vreo 300 de mii de euro. Am analizat în alt articol profilul fizic al donantului ca si psihologia care l-a miscat spre un astfel de gest. Nu mai insist! Trebuie înteles cä au fost douä forte care i-au obligat pe credinciosi sä se lase furati: obligatia si teama. În ambele cazuri a fost implicatä putinätatea credintei! Cei angrenati în sistem (pastorii, angajatii laici si toatä adunätura lingäilor de pe lângä ei) au „donat” din obligatie, cei care sed cu dosul în douä luntrii, au „donat” din teamä, dupä mentalitate ambiguä a celui ce se face frate cu dracul pânä trece pârleazul!
Acum, întrebarea este: dacä Proiectul cade si nu mä îndoiesc cä asa va fi, cui rämân banii strânsi? De restituit, un mai pot fi restituiti pentru cä asa a fost conceput algoritmul. Banii vor rämâne în custodia Comitetului de Initiativä, al cärui director executiv nu este altul decât masonul Remus Benta! Niciodatä contul acesta un va fi auditat. Nu! Toti cei care ar putea determina o verificare contabilä au fost deja „unsi” ca sä nu scârtâie…
Am arätat si argumentat în articole succesive cä afacerea Spitalului Oncologic este o lucrare satanicä. Dumnezeu nu foloseste ìn lucrarea Sa autenticä persoane murdare, îndoielnice din punct de vedere moral. Ce ar fi fost dacä reconstructia Ierusalimului s-ar fi fäcut cu Sambalat în frunte? Vä puteti imagina ceva mai absurd? Päi, acest Proiect de Spital, preconizat a fi inclus în „misiunea videcätoare a lui Isus”, este exact acest absurd. Sä recapituläm datele esentiale:
1. Remus Benta, individul cu initiativa este trimis în judecatä pentru cel putin patru fapte de coruptie ceea ce i-ar asigura mai mult de 10 ani într-un loc „departe de lumea dezläntuitä”;
2. Remus Benta este mason de grad înalt, Membru al Clubului de la Roma asa cum rezultä din Lista publicatä de mine. Participant în ritualuri satanice de initiere a determinat chiar si redecorarea interioarä a bisericii proprii de la Nazna (Mures) cu simbologie masonä. Poleiala lui de adventist este una de ipocrit notoriu fiind aceasta o trambulinä necesarä afacerilor sale;
3. Spitalul s-ar alinia la „industria cancerului”, o afacere deosebit de rentabilä a Vaticanului care sunt principalii actionisti ai marilor companii farmaceutice, fabricantii unui produs mincinos chimioterapic;
4. Constructia Spitalului se bizuie pe donatii de la persoane particulare sau firme iar forma de proprietate va fi una privatä dar aceastä persoanä juridicä nu va fi biserica adventista, ci masonul Benta;
5. Tratamentul nu va fi gratuit asa cum mint initiatorii, ci preturile sunt uriase asa cum am publicat: între 3.000 si 30.000 de euro per „tratament”;
6. Urmând política nefastä promovatä de cätre Conferinta Generalä, în întreaga retea sanitarä adventistä incuzând si acest potential Spital, se va încälca porunca a VI-a din Decalog, „Sä un ucizi”, prin realizarea de avorturi;
7. Majoritate celor implicati în acest Proiect, nu sunt animati de sentimente crestine, de dragoste si bunä simtire cu semenii lor, ci sunt persoane cu o moralitate îndoielnicä asa cum am publicat în articolele anterioare, preocupti de propriul interés si miscati de spirite satanice.
Unde vedeti Dvs., ceva binecuvântat în toatä aceastä mizerie? Nu existä nimic pios în aceastä sordidä afacere ci doar interese meschine, coruptie si curvie pe toate nivelurile bisericii si  ticälosia färä sfârsit a unui afacerist veros.

Spitalul Oncologic realizat de cätre omul de afaceri Gigi Becali în Bucuresti, are o capacítate de 150 de paturi si a costat 15 milioane de euro, bani plätiti integral din buzunarul säu si färä sä apeleze la visteria bisericii ortodoxe ori sa capaciteze donanti. Aceasta este o faptä demnä de un adevärat samaritean milos!

Gigi Becali este un controversat om de afaceri si politician, cunoscut pentru vocabularul säu stufos si ideile sale de extremä dreapta. Este crestin ortodox practicant si unul dintre cei mai mari filantropi români. A contruit sate în multe zone ale tärii care au fost calamitate de inundatii, a construit scoli, a ajutat sute de persoane nevoiase. Genereazä mii de locuri de muncä si este unul dintre cei mai bogati români. Este pe locul 13 între cei mai mari români din toate timpurile.
Anul trecut a inaugurat acest Spital în Bucuresti pentru persoane bolnave de cáncer. Tratamentul este total gratuit, dupä cum afirma el într-un interviú acordat ziarului Evenimentul Zilei, gratuit pentru bolnav dar platit de cätre Fundatia Becali.
Toti banii pentru aceastä investitie au iesit din contul säu. Nici împrumuturi, nici donanti, nici asociati si färä scopuri ascunse.
Noutatea stä în metodele de tratament alternative aplícate, accentul punându-se pe tratamentele naturiste si homeopatice ori mixte.
Am spus si am accentuat: Gigi Becali este crestin ortodox, nu adventist, nu mason si nu are nici o „luminä” specialä, însä cugetul säu este bun. El este samariteanul milos din pilda Domnului. Cä este putin fariseu? Da! Face si trâmbitä mult ceea ce a fäcut. Dar spuneti-mi Dvs., cine dintre muritori este färä patä?
Iar dacä este sä vorbim pe sleau, între un afacerist venal, ipocrit si mincinos ca masonul Remus Benta si filantropul fariseu, guraliv si obraznic dar bun si altruist, eu îl prefer pe acesta din urmä, în timp ce pe înselätor l-as da pe mâna Satanei!

Barcelona, 09/03/2019

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: