VOLUPTATEA FARADELEGII 3 (Despre coruptia în ADRA si alte mizerii)

adra logo

ADRA nu mai este o institutie crestinä de mult timp pentru cä si-a abandonat principiile nobile ale ajutorärii nevoiasilor si pedepsitilor lumii si s-a dedicat spolierii, experimentând cu bucurie toate formele de hotie: ciordeala la lumina zilei, deturnare de fonduri, investitii pägâne, contrabandä, eludarea impozitelor si taxelor, campanii mincinoase…
Aceastä organizatie a devenit în timp, un instrument de deturnare de fonduri în favoarea Conferintei Generale. Donatiile de la particulari ca si contributiile guvernamentale pentru agenda programelor umanitare au urmat cursuri ascunse, diferite de harta desenatä initial si prezentatä în timpul campaniilor publicitare.
Asta pe o parte. Pe cealaltä, ADRA este färä nici o umbrä de îndoialä o rotitä în marele angrenaj al masinäriei satanice denumitä Noua Ordine Mondialä, realizând programe ireale, pägâne de-a dreptul, si care nu au nimic de väzut cu menirea pentru care a fost desenatä. Nu demult, am väzut organizatia implicatä în cauza refugiatilor musulmani si despre care am scris aricolul intitulat „MISIUNEA” ADRA ROMANIA IN IRAK O PALMA RUSINOASA PESTE OBRAZUL AZS, care vorbeste despre sprijinul inconstient pe care-l acordäm Planului Kalergi, vârful de lance a politicii genocide pentru Europa.

images

Abominabilul Richard Nikolaus conte Coudenhove – Kalergi (1894 -1972), pärintele spiritual al Uniunii Europene si autorul Planului care-i poartä numele. Pentru a facilita guvernarea Paneuropeanä, Kalergi recomandä printre alte sinistre mäsuri, exterminarea rasei albe europene si înlocuirea ei cu negri, arabi si asiatici, usor de subjugat, facil de condus. Acest Plan este în plinä desfäsurare astäzi si finalitatea lui este Noua Ordine Mondialä si Guvernul Unic. Hoardele de „refugiati” musulmani, milioanele de „imigranti” africani, problemele grele financiare cauzate de negustorii chinezi, concomitent cu reducerea drasticä a fecunditätii în toate tärile europene prin oträvirea aerului, a apelor, a alimentelor cu substante cancerigene si care produc sterilitatea, se adaugä asa cum prevede maleficul Plan, distrugerea valorilor morale si transformarea mutantilor sodomiti în clasä dominantä. La toate aceste nenorociri si neajunsuri pe care Scriptura le-a anticipat în ale sale prorociri apocaliptice, ADRA vine si pune degetul în ranä pentru ca durerea noasträ sä fie si mai mare.

David Dennis, contabilul care a dat în vileag numeroasele matrapazlâcuri ale ciocoilor mai vechi si mai noi de la Conferinta Generalä, a vorbit în tribunale aratând cä a fost concediat abuziv pentru motivul de-a fi tinut o bunä contabilitate a zecimii si donatiilor pe care le primea biserica si pentru faptul cä a desonspirat cä ADRA este cheia multor abateri financiare cu care sefii din vârful piramidei au deschis porti oculte dirijând importante cantitati de bani spre propriile buzunare. Am arätat în articolul precedent cum bani destinati ajutorarii unei populatii säräcite si îndurerate de un lung si fratricid räzboi în Rwanda, au fost deturnati pentru construirea unor baze sportive în capitalä pentru a acoperi nevoia de destindere si recuperare a protipendadei AZS si ale familiilor lor. Un articol din Los Angeles Times si citat în rezumat de cätre Pilgrim´s Rest
(o organizatie adventistä ultraconservatoare) într-un rapot intitulat „O istorie de plângeri si reclamatii urmäreste Agentia Adventistä de Ajutor Umanitar”, dezväluie o sumedenie de nereguli pe care organizatia le face banii obtinuti din donatii particulare si fonduri guvernamentale americane. Un mic rezumat îl prezentäm mai jos:
– abuzul functionarilor ADRA în Haiti care foloseau fonduri guvernamentale destinate populatiei celei mai särace täri din America de Sud,  pentru frecvente deplasäri personale în Miami (SUA);
– timp de doi ani ADRA a primit mai mult de 85 milioane de dolari din fonduri guvernamentale americane si din donatii particulare. Dintr-o listä de 400 de organizatii ADRA a ocupat locul trei în fonduri „pierdute”, adicä de cheltuieli generale si pentru care nu se pot prezenta documente de facturare;
– Agentia SUA pentru Ajutor si Dezvoltare Internationalä (AID), aceea care canalizeazä fondurile guvernamentale pentru ADRA, a evidentiat un „sablon deranjant de admonestäri, reclamatii si plângeri urmate de nenumärate suspendäri de fonduri” la adresa acestei organizatii pentru nereguli în administrarea banilor;
– într-un singur an un auditor extern de la AID a gäsit 2,8 milioane de dolari proveniti din fonduri guvernamentale care s-au „pierdut” în facturäri duble, fictive;
– acelasi auditor a arätat cä ADRA este a doua organizatie din zece mari receptoare de fonduri americane pentru ajutor umanitar, cu cele mai mari cheltuieli generale adicä salarii, cälätorii, vacante etc. si care reprezintä 11,1% din total când în mod normal aceste cheltuieli nu trebuie sá depáseascä 1,5%. În doi ani, ADRA a avut „pierderi” de 9,435 milioane de dolari. O rusine!
– Ziarul Los Angeles Times conchide cä „registrele financiare federale nu au întâlnit documente care sä sustinä cheltuielile milionare, probabil fictive, din fondurile guvernamentale si din donatiile particulare”;
– auditoria externä federalä a demonstrat cä în ultimii patru ani ADRA a subtilizat 5 milioane de dolari numai din fonduri guvernamentale, justificate de organizatie, însä färä sä prezinte documente, în cheltuieli de reprezentare, relatii publice, închirieri etc.
Pilgrim´s Rest a arätat cä Conferinta Generalä nu permite nici o auditorie asupra fondurilor manipulate de ADRA. Trebuie tinut cont cä într-un an aceastä organizatie obtine mai multe fonduri ca toatä biserica la un loc!” Vor stii ei de ce, nu?

aduana importacion

Politia, procurori si agenti vamä argentinieni într-o perchezitie amänuntitä a continutului unor containere apartinând ADRA. Organizatia se dedica de ani de zile contrabandei cu medicamente, electrocasnice, material informatic si produse cosmetice. Banii obtinuti din vânzarea la „negru”  a acestor produse, care în principiu trebuiau sä ajungä la nevoiasii unei täri lovitä de o puternicä crizä economicä, erau destinati sä îngroase buzunarele ciocoimii pastorale din vârful piramidei Uniunii si Conferintei Generale ca si ale altor päsäri de pradä, urâte si spurcate, inclusiv a unui episcop catolic. Parteneriat mistico – delictiv în toatä regula!

„Neprihänitii” Carlos Ursus Gill Krug presedintele Uniunii AZS din Argentina,  Carlos Gimenez Graf trezorierul Uniunii si Roberto Osvaldo Giaccarini directorul ADRA Argentina, erau arestati în vara anului trecut de cätre politia din Buenos Aires sub acuzatia de contrabandä, fals în declaratii si prezentarea de documente înselätoare.
Mai curios este faptul cä la nici o lunä dupä eveniment Conferinta Generalä, într-un comunicat fulger fäcea cunoscut lumii faptul cä sus-numitii erau îndepärtati din conducerea Uniunii argentiniene pentru comportament imoral, nepotrivit conditieii de membru al bisericii. Fätärnicie în toatä regula ori practica sacrificiului mafiot, una din douä! Nici un ciocoi de la Conferinta Generalä nu si-a asumat vreo räspundere în aceastä necuratä afacere desi tot materialul venea din SUA si purta „binecuvântarea” Conferintei Generale…Asta da, frätietate!

(Va urma)

 

Palau de Solitá i Plegamans (Barcelona)
04/10/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: