SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST (Începe campania milogelii de toamna!)

Cluburi, hoteluri de lux, terenuri de tenis, terenuri de golf, safaris sunt câteva din perlele coroanei pe care coruptia din sânul castei pastorale de elitä si le-a „tras” pentru uzul exclusiv pe cele mai exotice meleaguri. Toate acestea fiind destinate recuperärii „capacitätii creatoare” a castei elitiste AZS. 

Cu câtiva ani în urmä ciocoii de la Conferinta Generalä, au lansat o campanie publicitarä activä pentru strângerea de fonduri destinate  unei populatii istovitä de un räzboi civil îndelungat, crud si sângeros care a läsat în urmä o tarä devastatä, sute de mii de morti si niste räni care probabil nu se vor închide niciodatä.
Rwanda, o micä tarä africanä dar cu mare potential turistic este o destinatie preferatä de cätre protipendada AZS, pentru relaxare de lux în  concedii prelungite, plätite cu sârg din zecime de cätre enoriasii din întreaga lume. E o tarä care încearcä sä se recupereze din tragedia genocidului. Banii rezultati din donatiile pentru ajutorarea nenorocitilor, mutilatilor, bolnavilor, orfanilor, säracilor, väduvelor si ai celor färä case, s-au folosit cu succes în construirea unor terenuri de tenis exclusive, cluburi si hotel de cinci stele în capitala Kigali, refugii de recuperare a capacitätii creatoare a pastorilor si consoartelor acestora cu servicii la Conferinta Generalä, Diviziuni si Uniuni.
La inaugurare si-au dat seama cä orientarea terenurilor nu era cea mai potrivitä fiindcä în timpul partidelor soarele venea si orbea cu strälucirea sa vederea jucatorilor. Cum niciunul dintre protagonisti nu era Iosua si nu puteau opri soarele din drumul säu în timpul partidelor, au inventat o altä campanie publicitarä pentru strângerea de fonduri si au construit alte terenuri, cu alte milioane. Gardurile înalte care separä „casa de odihnä” a slujitorilor lui Dumnezeu, de lumea säracilor, amärâtilor, flämânzilor si bolnavilor este zidul nerusinärii, al ipocriziei si al minciunii cu care ne îmbatä de ani de zile aceastä castä de vânduti diavolului.

Probabil cel mai mare hotoman dintre adventisti, cunoscut si dovedit pânä la data de astäzi, a fost Robert Stanley Folkenberg, fost presedinte a Conferintei Generale (1990 – 1999), cel care a furat împreunä cu fratele säu Donald (care nici mäcar nu era adventist dar era „însurubat” în lucrare!) 8,5 milioane de dolari din zecimea poporului advent si care a fost „debarcat” de la conducere de sefii lui iezuiti, îngroziti de läcomia färä margini a cäpcäunului. Culmea impertinentei acestui monstru unsuros a fost cä a beneficiat pânä la sfârsitul vietii de o pensie de 150 de mii de dolari anual plätitä din aceeasi zecime a poporului!

morre-ex-presidente-mundial-adventista-robert-folkenberg 
Robert S. Folkenberg, fost presedinte a Conferintei Generale (1990 – 1999). Ca si Iuda era mare pasionat de pungäsii;  päcatul lui cel mai mare a fost însä „vânzarea” sistemului sanitar adventist „partenerului” catolic. A împlinit astfel acordul pactat cu Vaticanul, atunci când Biserica AZS si-a pierdut independenta si titulatura de protestantä introducându-se în Miscarea Ecumenicä Mondialä.

Asa cum am descris în succesiunea de articole destinate deschiderii ochilor poporului advent asupra propadandei agresive a unui proiect masono-catolic numit SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST din Tg. Mures, vin astäzi si vä aduc la cunostintä faptul cä în curând lupii îsi vor pune cojoacele de de blanä ovinä cu scopul de-a vä vräjii cu behäitul si de-a vä amorti cu mirosul, doar doar vä vor ciupi o letcaie pentru mincinoasa lor lucrare. Nu vä läsati înselati, fratilor! Aceasta nu este nici lucrarea lui Dumnezeu, nici misiunea vindecätoare a lui Isus, cum le place sä vä doineascä. Fluierul si cavalul cu care vä cântä vrute si nevrute prin reviste, pe Net ori prin viu grai , nu este o cântare care sa-L slaveascä pe Dumnezeu ci niste manele ordinare prin care se slävesc pe ei, propriul buzunar si propria smecherie!
Am arätat cu probe si dovezi cä „tratamentul” cancerului cu chimioterapice este înselätor si mortal. Orice caz de „vindecare” prin acest tratament s-a arätat a fi mincinos fiindcä boala astfel tratatä nu a fost cancer.
„Tratamentul” chimioterapic este deosebit de costisitor. Nu este pentru buzunarele muritorilor din România. Speranta de viatä nu depäseste 2 ani. Am publicat studii adevärate referitor la cât de vätämätor este un astfel de „tratament”.
Am arätat cä „industria cancerului” este afacerea cea mai înfloritoare a Vaticanului, întreaga productie de chimioterapice fiind în mâinile Curiei Romane.
Spitalul acesta este gândit de niste smecheri. Vor sä-l facä prin suscriptie publicä, adicä pe banii dumneavoasträ dar la final va fi un spital privat. Niciunul dintre plätitori nu va avea parte de nici un tratament färä sä pläteascä bani care depäsesc cu mult posibilitätile oricärui om de rând. Desigur SMECHERUL n-ar exista în fauna delictivä dacä n-ar fi înconjurat de FRAIERI! Asta-i mai clar ca si lumina zilei…
Am arätat cu probe, dovezi si înscrisuri cä principalii protagonisti ai proiectului sunt delicventi, masoni si adulterini. Niciunul dintre ei nu este un integru moral. Nici nu se poate altfel, de vreme ce sunt toti niste tepari.

spitalul-adventist-tc3aergu-murec899-prezentare-remus-benc89ba-5520183_dvd.original

Masono-delicvent Remus Benta cerând si obligând membri  propriei „baronii”  (Comunitatea AZS Nazna – Mures) sä cotizeze pentru proiectul spitalului. În fundal se pot observa simboluri masone si cucuveau Illuminatis.

Comitetul Uniunii si-a început peregrinarea europeanä de toamnä. Milogealä în toatä regula. Deocamdatä sunt prin Spania vizitând comunitätile românesti. Vor mai merge si prin alte pärti. Treburile nu le merg prea bine cu proiectul spitalului. Oamenii s-au mai desteptat. Nu vor sä participe într-o lucrare cu care nu sunt identificati si care simt cä n-are nimic de-a face cu „misiunea vindecätoare a lui Isus”. Dar Tomoioagä si ai lui vor copia modelul Rwanda. Isi vor pune blana de ovinä si fata de „milä si pomanä” si vä vor cere bani pentru alte lucräri. Apoi vor deturna fondurile în negotul cu diavolul. N-ar fi nici la prima, nici la ultima minciunä. E deja chestiune de obisnuintä…!
Sä ne intre bine în cap cä suntem responsabili în fata propriei constiinte si în fata lui Dumnezeu de utilizarea justä a banilor nostri. Nu avem nici o scuzä!

Palau i Solitá de Plegamans (Barcelona)
29/08/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

4 gânduri despre „SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST (Începe campania milogelii de toamna!)”

 1. Com . AZS , Nazna . Va rog dati jos cucuveaua , sunt simboluri masonice. Trezitiva oameni, nu mai dormiti ! Voua va place sa aveti in casa asa ceva.? Daca nu va place, cu atat mai mult acolo unde este inchinare . Treziti-va , nu mai dormiti !

  Apreciază

  1. Din nefericire, mentorul (citiți stăpânul!) acelei comunitati este Remus Benta, un mason de gradul 27. Apare pe Lista Clubului de la Roma, alături de alți “adventiști”. Șeful lor este Mugur Isarescu. Eu, am publicat in blogul meu Lista integrala.
   In privința somnului Comunitatii Nazna aveți dreptate. Dorm adanc și netulburați. Un somn din care nu se vor mai trezi. Un somn de moarte. O spun in cunoștința de cauza: ii cunosc pe toți!

   Apreciază

   1. In prezentarea pe care o tine Benta la Nazna pt strangerea de fonduri ,la un moment dat spune ca si EW s-a tratat prin chimioterapie (total fals) . Intr-adevar EW vorbeste undeva de cateva sedinte cu raze Rontgen ,nicidecum chimioterapie . Si mai era ceva spus pe un ton mieros care era tot o aberatie (acum imi scapa ) -daca voi mai avea rabdare sa-l reascult ,revin cu informatia

    Apreciază

   2. Mulțumesc. In “Apel” Remi folosește câteva minciuni groase. Îl cunosc bine și știu ce-i poate pielea. Aștept cu nerăbdare precizarea. Eu nu sunt prea atent la detalii. Pace și iubire!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: