VOLUPTATEA FARADELEGII 2 (Stiri cu impact emotional)

jcgas0119

Prin anii ´80, responsabilii de atunci ai Bisericii au vândut definitiv si irevocabil destinele adventismului Miscärii Ecumenice Mondiale, respectiv Vaticanului. Iezuitii au cumpärat constiintele multora dintre conducätorii Bisericii, le-au speculat släbiciunile, viciile si mizeriile familiare si i-au santajat în folosul lor. Tot iezuitii i-au învätat sä dispretuiascä morala si sä guste din voluptatea coruptiei. Banii i-au orbit, i-au ticälosit, i-au nenorocit si i-au läsat goi pe dinäuntru. Desi uneori s-au mai auzit voci care au vorbit si au criticat deciziile scandaloase de la vârf, acesti „räzvrätiti” au suferit ulterior „cäderi morale”, au fost cenzurati si pânä la urmä exclusi. Sistemul a învätat sä se protejeze în stil mafiot. Au cultivat cu discretie un sentiment de infailibilitate finä pe care „prostimea” l-a acceptat cu teamä si supunere continuând sä sustinä casta de pe toate nivelurile cu zecimea sa.
O datä cu ajungerea la conducerea Conferintei Generale a lui Neal C. Wilson, degradarea moralä a castei a intrat într-o spiralä descendentä periculoasä care a atras atentia pânä si stäpânilor iezuiti obligati la un moment dat sä adopte mäsuri extreme, ca în cazul lui Robert S. Folkenberg.

neal-c-wilson
Pastorul acesta a fost mason de gradul 33. El a aplicat planul Illuminatis de reducere a populatiei globale prin introducerea în sistemul sanitar adventist a abominabilei practici a avortului instigând institutiile medicale la ucidere. Toti succesorii la presedentia Conferintei Generale au conservat aceastä încälcare de Lege ceea ce dovedeste cä nimeni nu ajunge în vârful piramidei AZS färä sä lingä cu sârg si convingere tälpile generalului iezuit.

folkenberg

Robert Stanley Folkenberg, presedintele Conferintei Generale AZS între anii 1990 – 1999. A fost responsabil de „vinderea” întregului sistem medical adventist „partenerului” catolic. Prin acest act indecent zâmbäretul acesta a creat pentru companiile farmaceutice apartinând bisericii romano catolice, o piatä uriasä de desfacere pentru veninurile lor în special pentru chimioterapice deosebit de costisitoare. Cu acelasi zâmbet viclean, a delapidat din zecimea poporului advent 8,5 milioane de dolari împreunä cu fratele säu Donald care nu era adventist dar era introdus în sistem, deschizând portile unui scandal de proportii cäruia Curia Romanä, a trebuit sä-i stingä focarul sacrificându-l, determinând destituirea lui. Cu toate potlogäriile fäcute, nerusinatul acesta s-a bucurat pânä la sfârsitul vietii de 150 de mii de dolari anual ca pensie plätitä tot din zecime. Sistemul îsi protejeazä täcerea, îsi acopere mizeriile îsi tämaduieste cagrenele pentru conservarea intereselor viitoare. O meschinärie aduce alta si toate împreunä împlinirea profetiei din Apocalipsa 3, 16. Din acest marasm, nu se mai poate iesi!

Coruptia se întinde ca o hydrä monstruoasä pe toate nivelurile castei preotesti. Din dezväluirile fäcute de cätre David Dennis un auditor financiar apartinând Bisericii, astäzi stim cä toate sotiile pastorilor mai importanti de la Conferinta Generalä, Conferintele regionale si Diviziunile nord-americane sunt incluse pe statul de platä si se bucurä de un salar mediu de 100 de mii de dolari anual. Acesti bani vin tot din zecimea plätitä cu bucurie si inconsientä de cätre credinciosii Bisericii. Credeti oare cä aceste femei fac vreo lucrare specialä, sunt angrenate în misionarism sau în serviciul medical? Nu, fratilor, nu! Doar pentru simplul motiv de-a fi sotia lui Ted Wilson ori Ganoune Diop sau altul din protipendada Conferintei, sunt gratificate cu sume halucinante. Si astfel, pästrând proportiile, de sus în jos, zecimea încäputä pe mâinile ciocoimii pästoresti, dispare miraculos si constant în tot felul de buzunare. Doar pentru asta a fost inventatä, nu?
Fiincä a avut curajul sä vorbeascä împotriva sistemului, arätând monstruozitatea nerusinärii utilizärii zecimii în scopuri private cum sunt salariile nemeritate, David Dennis  a fost admonestat de cätre presedintele Conferintei, apoi a fost acuzat de „cädere moralä”, cenzurat si în urmä cu câtiva ani exclus din rândurile membrilor adventisti. Casta pedepseste, casta ucide moralmente, casta se protejeazä indiferentä la rusine, la bunul simt si la credintä. Niciodatä nu s-au mai läsat auditati!
Dupä ce Viktor Marley presedintele Uniunii norvegiene i-a cerut în scris presedintelui Ted Wilson sä retragä banii din investitiile fäcute în fabricile mortii, adicä în companiile care fabricä armament si tehnologie militarä, unele investigatii au demonstrat cä cei 470 de milioane de dolari proveniti din zecimea „prostimii” si transformati în actiuni, sunt „arvuniti” pentru 35 de ani! Din aceastä mocirlä a coruptiei se nasc în mod firesc douä întrebäri:
1. Casta ne „învatä” despre venirea în curând a Domnului Isus, dar satrapii Conferintei Generale fac investitii în timp care depäseste cu mult acest termen?
2. De ce minte comunicatul de presä a Conferintei Generale, când afirmä cä banii vor fi retrasi deîndatä stiind cä aceasta nu este posibil? Cred cä din acelasi motiv care a generat räspunsul lui Ted Wilson la întrebarea ziaristului si scriitorului Nic Samojluk, asupra avorturilor din Spitalul de la Loma Linda: färädelegea!

descarga (1)

Iezuitii, proprietarii companiei Berretta, parteneri în negotul cu arme a Conferintei Generale AZS. Când apostazia ajunge sä domine fiinta duhovniceascä, stirea despre venirea Domnului Isus îi pune pe picior de räzboi. Nu m-as mira prea mult sa-l väd pe Ted Wilson experimentând noi senzatii cu o astfel de carabinä!


Zeci de milioane de dolari investiti de cätre Conferinta Generalä în companiile Wendy´s si Burger King, doi giganti specializati în fast food, mâncare veninoasä si cu totul cancerigenä. Ipocritii! Dupä ce ne „bombardeazä” cu indicatii despre pericolul mâncärii de carne iar „înteleptii” Departamentului de Sänätate, ne dau voie la trei ouä pe säptämânä iatä, ce industrie sustin „dieteticienii” din Maryland (sediul Conferintei Generale)! Nu-i de râs? Ori poate de plâns!

O altä formä de coruptie manifestatä prin protectionismul directionat cätre cei din castä, cei fideli si cei integrati în sistem este aceea a creditului preferential. Existä în actualitate zeci de milioane de dolari repartizate în credite pentru ca ciocoimea pastoralä sä-si cumpere vile si case de vacantä, automobile luxoase, sä-si construiascä piscine, sa-si sustinä ptogeniturile prin universitäti de prestigiu, în vreme ce pentru hränirea si instruirea unor 80 de copii amärâti din Transilvania de exemplu, nu se gäsesc resurse…O, Doamne cât timp te vei mai läsa batjocorit!?

david-dennis-300x400

David Dennis, contabilul care a îndräznit sä critice coruptia din vârful piramidei AZS, descoperind fraude, finantäri ilegale, conturi ascunse, credite nefiresti toate având ca bazä zecimea pe care poporul advent o plätea acestor tâlhari la drumul mare. A fost certat, a fost ìnvinuit de „cädere moralä”, cenzurat si pânä la urmä îndepärtat dintre membri bisericii. Unica lui vinä a fost aceea cä a crezut cä are de-a face cu oameni care vor sä împlineascä Evanghelia Domnului Isus, însä au fost în fond, lupi räpitori  care mâncau oitele amärâte si credincioase si care l-au înghitit si pe el!

Contabilul a demonstrat canalele prin care se scurg banii zecimii spre buzunarele mai marilor poporului advent:

 • Alocarea unei sume anuale variabile (dar nu mai micä de 35 milioane de dolari) pentru birocratia Conferintelor, Diviziunilor si Uniunilor. Atunci când vreun colportor naiv cere cu suflet 10 Biblii pentru distribuit si se întâlneste cu räspunsul „n-avem bani!”, el trebuie sä înteleagä cä cineva, de acolo de sus, a furat mult si cu nesimtire…
 • Crearea unui fond bursier milionar pentru studentii säraci dar exceptionali dar din care se „alimenteazä” putini învätäcei ori chiar deloc!
 • Fondul anual pentru ajutorarea oamenilor sträzii(!?). Personal n-am auzit ca o astfel de persoanä sä primeascä de la noi vreun fel de ajutor…Stiu însä credinciosi care se ocupä personal si cu fonduri proprii de copiii sträzii, de detinutii de prin puscärii, de alcoolici sau drogati.
 • Fondul pentru dezvoltarea ADRA. De exemplu, dacä prin vreun sat african e nevoie de o conductä de apä de vreo 20 km si se decide alocarea unor milioane de dolari aceste milioane ajung mult împutinate prin grija prädätorului aflat la räspântie de…documente. Asa functioneazä aceastä mafie pastoralä!
 • Acest sistem al zecimii inventat de oameni pentru „sustinerea” Bisericii, a fost gândit de iezuiti (Dudley Canright, inventatorul zecimii în bani, a fost un manipulat catolic) pentru ca pe termen larg sä le permitä sä corupä si sä conducä miscarea adventä în interes propriu.
  Biserica a fäcut douä alegeri capitale si ambele s-au dovedit de-a lungul istoriei biblice cä sunt supuse agresiunii morale:
  -când miscarea adventä s-a transformat într-o institutie cu o organigramä complicatä, supraîncärcatä, lumeascä optând pentru un model ecleziastic închis, dându-si o castä preoteascä separatä de restul muritorilor, supusä coruptiei, färädelegii, îndepärtând modelul prezbiterian, laic, deschis, aerisit, dinamic poruncit de cätre Apostolul Pavel, si
  -când a ales pentru sustinerea castei pastorale lenese, sistemul zecimii în bani, piramidal (multi plätesc, putini träiesc!), un sistem care genereazä coruptie, putreziciune, apostazie si natural, vânzare, fäcând exceptie de porunca Apostolului Pavel care vorbea despre „daruri si ajutoare” (care sunt directionate cuiva, ori pentru ceva!) dar nu despre zecime.
 • (Va urma) Palau de Solitá i Plegamans (Barcelona)
  21/09/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

6 gânduri despre „VOLUPTATEA FARADELEGII 2 (Stiri cu impact emotional)”

   1. Lucrurile astea se sfarsesc. Am folosit timpul prezent.
    Sorin ei isi vor culege roadele. Sunt intrigat sa aflu ce ai scris. Nu puteam sa-mi imaginez amploarea…doar auzisem cand si cand dar pareau cazuri izolate.
    Pt tine recomand canalul de youtube al lui Dorin Lateanu.
    Este adevar prezent

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: