DESPRE PARADOXUL PARADIGMEI

Markets-Agro_Feed_Food-164273

Ellen G. White recomandä în lucrarea Dieta si hranä  renuntarea la consumul de carne ca o conditie sine-qua-non a accesului la mântuirea Domnului, numind suma principiilor dietei vegetariene pe care le include în aceastä listä a desävârsirii duhovnicești Reformä Sanitarä.
Färä nici un fel de îndoialä excesul consumului de carne produce modificäri rapide ale pH-ului fluxului sanguin, acesta devine acid, lipsit de oxigen fiind un mediu propice pentru dezvoltarea celulelor cancerigene. Desigur pentru ca aceastä boalä sä se dezvolte mai este nevoie si de alti factori, numiti favorizanti. Carnea de porc, carnea de iepure, anumite specii de peste ori crevetii, langusta si scoicile, chimioterapicele, sunt acceleratori importanti ai acidificärii sângelui. De asemenea scäderea pH-ului spre zona acidä este provocatä si de alimentele vegetale gätite însä ritmul nu este atât de accelerat. Aciditatea sângelui si boala canceroasä sunt procese reversibile atunci când alimentele consumate sunt alimente considerate vii, adicä vegetale crude, legume si fructe.
Cercetarile asupra aciditätii sângelui si relatia indisolubilä a acestui fenomen cu boala canceroasä au fost realizate de cätre doctorul german Otto Warburg, la începutul secolului trecut, motiv pentru care a fost laureat cu Premiul Nobel pentru medicinä si fiziologie (1931). În nici 50 de ani companiile farmaceutice, companiile de chimie alimentarä si companiile dedicate industriei alimentare au fäcut sä fie îngropate în uitare si desuet cercetärile acestui eminent medic german. Astäzi se gäsesc foarte putine informatii asupra cauzei celei mai teribile boli a omenirii din toate timpurile. Eu personal am gäsit, dupä multe investigatii, câteva date generale despre acest prestigios medic într-un ziar de limbä arabä de prin anii ´90 si le-am împärtäsit cu dvs. într-un articol intitulat IEZUITII SI MANIPULAREA.
La începutul anilor ´80, medicul elvetian Ernest Günther într-o carte numitä Hrana vie, descrie experiente de vindecare de boli grave, inclusiv cancere, a sute de pacienti care au trecut la o alimentatie naturistä. Si aceste märturii au dispärut din cunostinta opiniei publice, cartea nu se mai gäseste în librärii, a dispärut din biblioteci iar în multe limbi nu se gäsesc traduceri (spaniolä, portughezä, arabä, chinezä, hindu, japonezä, polonezä, cehä, maghiarä, danezä etc.). Nu inträ în planurile Noii Ordini Mondiale o populatie eliberatä de boli capitale ci urmäreste prin toate mijloacele (aditivii alimentari, transgenitate, chimioterapice si toatä gama de medicamente, înveninare prin clorinarea apei, fluorul din pasta de dinti, fumigäri cu oxizi din metale grele) sä ne îmbätrâneascä, sä ne îmbolnäveascä, sä ne oträveascä si în final sä ne ucidä (vezi planul Kalergi pentru Uniunea Europeanä si planul Illuminatis pentru reducerea populatiei globale pe care le-am descris amplu în articole cu referintä la SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST).
Ellen G. White credea cä venirea Domnului Isus avea sä se producä în timpul vietii sale. Ba chiar a fixat si o datä aproximativä pe care ulterior a modificat-o. De aceea afirmä în principiul lucrärii amintite cä Reforma Sanitarä pe care o propune ar reprezenta „bratul drept al îngerului al treilea” fiindcä vedea evenimentele finale condensate într-un interval de timp destul de redus.  Aceastä afirmatie nu corespunde cu Adevärul Prezent al zilele noastre fiindcä barometrul escatologic evidentiazä evenimentele temporale ale Întreitei Solii Îngeresti (Apocalipsa 14) sub o formä diferitä de întelegere. Suntem acum înspre finalul soliei primului înger, Evanghelia este vestitä pânä la capetele pämântului, Internetul, televiziunea, radioul, presa on-line, comunicatiile vía satelit sunt atuuri în favoarea vestitorilor. Babilonul, despre cäderea cäruia vorbeste solia celui de-al doilea înger, este în apogeul puterii sale. A ucis Reforma si a aliniat toate bisericile protestante, inclusiv Biserica Adventistä, sub stindardul Miscärii Ecumenice Mondiale, dicteazä în politica globalä iar papa este liderul incontestabil al lumii. Îngerul al treilea nu a iesit încä de la tronul lui Dumnezeu. Ultimele douä solii se vor întrepätrunde iar secventa temporalä va fi foarte scurtä. În urmätorul interval de timp vom vedea toate aceste evenimente petrecându-se sub ochii nostri. Noi vom fi contemporani cu aceste evenimente.  Deci despre brat, Reformä Sanitarä si alte chestiuni relationate observäm o necorelare timp – eveniment. Cartea Dietä si hranä a apärut acum 150 de ani, îngerul al treilea încä nu a iesit sä-si facä cunoscutä solia, iar adverbul apoi care precede fiecare descriere a „iesirii” mesagerilor de la tronul lui Dumnezeu indicä o succesiune în timp a evenimentelor iar nu un prezent oarecare.

Dietä si hranä de Ellen G. White. O carte corectä pentru un mod de viatä sänätos. Incompletä din punct de vedere medico – sanitar. Centrele de Sänätate construite în întreaga lume aplicä cu cert obtuzism idei vechi de un secol si jumätate. „Tratamentele” realizate aici prin dietä vegetalä fac modificäri ale bolii însä nu le cureazä. Au respins dintotdeauna tratamentul naturist fiindcä nu era agreat de Ellen G. White. Teologic aceastä lucrare contine certe inadvertente iar din anul 1983 încoace continutul säu se apropie de caducitate. Vom vedea mai înainte de ce!

Apostolul Pavel a fost primul care a relationat consumul de verdeturi cu fanatismul religios. În Romani 14, întregul capitol este dedicat legäturii pe care unii îl faceau între mâncare si prilejul de päcätuire pentru altii. Întotdeauna au existat în Bisericä habotnici care s-au considerat mai aproape de Cer printr-un fel sau altul de mâncare. Apostolul acceptä existenta acestui fenomen cu mare afinitate pentru judecatä si concluzii sententiate. Recomandä sä nu se mänânce carne cel putin în prezenta ori cunostinta celor dedicati la critici pentru a nu provoca prilejuri de päcätuire atât de-o parte; cât si de alta. Totusi în versetele introductive Apostolul Pavel aratä spre cele douä categorii de credinciosi aflati în Bisericä, cei care cred cä pot mânca de toate si cei mai subrezi (cu sänätatea!) care mänânca numai verdeturi. Si unii si ceilalti sunt „primiti de Dumnezeu”. Ceea ce interzice Apostolul sunt criticile, de-o parte si de alta! Astäzi însä asistäm la „partide” deosebit de virulente cu cei care considerä cä pot mânca si carne. Dumnezeu a fäcut o Reformä Sanitarä pentru poporul Säu si aceasta este cuprinsä în Leviticul 11. Completäri la aceasta, cu putere de lege, nu existä! Cine zice cä da, cred cä se încumetä.

În 1983, s-a experimentat în laboratoarele mega companiei Dupont (apartinând uneia dintre cele 13 familii Illuminatis, care conduc destinele lumii sub domnia satanei) pentru prima datä în istorie, modificarea geneticä a unui organism viu cu fine alimentare iar în 2003, în Filipine s-a cultivat prima datä o cerealä transgenicä. În anul 1986, laboratoarele companiei agroalimentare Monsanto obtinea pentru prima datä seminte de porumb transgenic care practicamente îsi triplica productia. De atunci, în 15 ani OMG-urile (organisme modificate genetic) au ajuns la mii de specii mutante atât in plante cât și in animale. Ponderea o deține fără îndoiala sectorul cerealier, legumicol și fructifer astfel ca astăzi putem vorbi de un procent aproximativ de 60 – 65 % de produse alimentare transgenice aflate in consumul uman și animal pentru Uniunea Europeană și de 85% pentru America de Nord (SUA și Canada), potrivit unui raport FAO. Trebuie ținut cont cä aprecierile pot fii mult mai mari pentru cä marile companii agroindustriale și companiile alimentare țin în secret aceste date și doar după anumite scăpări de informații s-a putut forma o statistica aproximativä. Alimentele transgenice sunt plaga secolului XXI. Agresiunea lor asupra fizicului uman se cunoaște în doar 8%  din continut potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. Consecințele agresiunii asupra sănătății omului sunt inimaginabile. Toate aceste alimente modificate genetic au fost create cu dublu scop: înavuțirea galopantä a marilor companii agroalimentare și reducerea drastică a populației globale prin apariția de noi boli de nutritie, incurabile.
Alimentele transgenice sunt acele organisme (vegetal ori animal) care contin în compozitia corpului una sau mai multe gene diferite de ceea ce aveau original. Prin tehnici de biotehnologie se pot utiliza gene extrase din corpul viu care sunt modificate ulterior în laborator si reintroduse din nou în corpul de origine.În acest fel, plantele transgenice sau OMG-uri pot supravietui däunätorilor, devin rezistente la secetä, rezistä la efectele ierbicidelor, le este potentatä productia, compozitia, märimea, culoarea, aromele etc.

transgenicos23

Alimentele transgenice sunt alimentele modificate genetic în laboratoare, prin intermediul biotehnologiei, o ramurä a ingineriei genetice. Ca orice interventie umanä în ceea ce Dumnezeu a creat, aceastä metodä care vulnereazä intimitatea Creatie, aduce consecinte nefaste asupra sänätätii. Practic toate vegetalele comestibile existente pe piatä astäzi sunt mai mult sau mai putin modificate genetic.

Acestea sunt unele dintre consecintele negative al consumului de alimente transgenice:
*Aparitia de noi alergii si intolerante alimentare datoritä faptului ca astfel de alimente contin toxine si alergeni noi. Una dintre probe a fost aceea a utilizärii porumbului Starlink 2000, modificat genetic de cätre compania Monsanto (USA), încorporatä în Bayer si care apartine în procent de 80% Vaticanului. Acest porumb introdus în consumul uman (în general în renumitii fulgi) a provocat intolerante alimentare grave, urmate de soc anafilactic si moarte.
*Aparitia de gene rezistente la antibiotice în bacteriile periculoase pentru organismul uman. Se cunoaste cazul unei tulpini de Escherichia Coli, devenitä rezistentä la toate tipurile de antibiotice si care provoacä moartea prin enterocolitä la pacienti, în general copii.
*O mare acumulare de produse chimice toxice ìn interiorul plantei si inevitabil trecerea lor prin consum în organismul uman cu consecinte nefaste pentru sänätate. Plantele transgenice au o tolerantä exageratä la ierbicide si pesticide. În consecintä agricultorii folosesc aceste substante în mod excesiv. Aceste substante sunt cancerigene.
*Alimentele transgenice reduc fertilitatea la femei. Studii recente au demonstrat cä porumbul modificat genetic si prezent în sute de sortimente alimentare reduce cu aproape o treime fertilitatea femeilor europene si aproape la jumätate a celor americane.
*Sunt cauzante de forme noi de cancere, în general la copii si persoane care nu manifestau riscuri fatä de aceastä boalä.

th

Alimentele transgenice sunt responsabile de aparitia multo tipuri de boli canceroase, în general la copii. Marile companii agroalimentare fac cercetäri în paralel  a consecintelor asupra sänätätii consumatorilor de alimente modificate genetic însä rezultatele acestea sunt secrete. Putine informatii au trecut prin zidul acestei täceri. De aceea, cunoastem între 8 si 10% din aceste neajunsuri la care ne supune consumul obligatoriu de astfel de alimente.

Am avut acces la o listä de vegetale transgenice consumate în Uniunea Europeanä si care s-a publicat în revista Mejor con Salud, în Spania, anul trecut.
*Porumbul, practic prezent în aproape toate alimentele inclusiv cele de carne procesate (parizer, crenwursti, salamuri, pateuri) apoi fäina, tärâtele, produse de panificatie, ulei, siropuri, mäncarea pentru copii etc).
*Soia si toate derivatele sale inclusiv salsa atât de consumatä aläturi de bine cunoscutul sushi.
*Bumbacul utilizat în industria textilä si care este cauzantul multor alergii, eczeme si cancere de piele.
*Cartoful, orezul, grâul.
*Sfecla de zahär si trestia de zahär.
*Tomatele, ardeii, vinetele si fasolea.
*Cäpsunile, zmeura, ananasul.
*Salata verde.
*Lebenita färä sâmburi si unele varietäti de pepene (care sunt excesivi de dulci si aromati).
Nu am adäugat alimentele de origine animalä si derivatele pentru ca nu are legäturä cu propunerea lui Ellen G. White pentru poporul advent în Reforma Sanitarä pentru toate timpurile.
Asa cum citim în lucrarea Dietä si Hranä, suntem îndemnati spre consumul de vegetale. În esentä, acest îndemn este saludabil si färä îndoialä cä beneficiile unei alimentatii vegetariene nu sunt de dispretuit.
Dar asa cum am väzut anterior din cercetärile doctorului Otto Warburg, consumul vegetalelor gätite produce acelasi fenomen de acidificare a sângelui ca si consumul de carne. Prin gätire veninurile transgenice îsi dubleazä potentialul däunätor. Rezultä cä atât consumul de carne cât si consumul de vegetale transgenice gätite au practic acelasi efect däunätor asupra organismului uman. Cei care produc zâzanie si bat toba prin Bisericä, arätând cu degetul si dictând sentinte „duhovnicesti” condamnatorii se aflä într-un mare impas „tehnic”: fie cä mänânci una, fie cä mänânci alta drumul spre Cer supune aceeasi nävalä!
Consumul de alimente vegetale crude, chiar si în etape säptämânale, conduce la purificarea organismului si restabilirea nivelurilor optime ale pH-ului sanguin. Asta nu  înteleg obtuzii Departamentului de Sänätate de la Conferinta Generalä, cei care sunt responsabili de minciuna asa-ziselor Centre de Sänätate. Nu sunt altceva decât locuri unde se vinde (pe bani grei!) fumul sperantei!
Ellen G. White a preväzut un fenomen ireal. Îmbolnävirea în masä a animalelor. Apocalipsa nu vorbeste de asa ceva. Nu a preväzut însä existenta unor plante „bolnave”, transgenice, monstri genetici care ne vor alimenta cu venin în ultimele timpuri ale existentei noastre pe aceastä planetä. Despre asta da, vorbeste Apocalipsa, celor ce sunt în stare s-i înteleagä sensurile!

Palau de Solitá i Plegamans (Barcelona)
16/09/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: