SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: MILOGEALA, AMENINTARI SI ALTE RELE! (Va mentinem informati 3)

Logo-Despre

Logotipul initial pe care Spitalul Oncologic „Adventist” si l-a propus. Reflectä exact spiritul a ceea ce va fi: o creatie masonicä, satanistä, aliniatä „industriei cancerului” unul dintre negoturile cele mai înfloritoare ale Vaticanului. Ca parteneri ai miscärii ecumenice mondiale, Biserica AZS este si asociata în afaceri cu biserica romano- catolicä, adicä împreunä consumatori ai „vinului Babilonului” si pärtasi la curvia faptelor sale.

Când cineva afirmä cä cutare ori cutare lucru reprezintä voia lui Dumnezeu, acel cineva este fie un prooroc, pentru cä potrivit Scripturii, confirmä cä „asa vorbeste Domnul”ori un cälcätor de Lege, fiind un mincinos si unul care ia numele Domnului, în desert. Astäzi, în aceste timpuri, ne-am obisnuit sä adäugäm vointa lui Dumnezeu, la multe dintre actiunile noastre si care potrivit propriilor opinii ar reprezenta interesul Säu pentru acel lucru. Aceastä „intimitate” cu dumnezeirea poartä numele de încumetare iar usurinta cu care luäm divinul ca martor pentru faptele noastre, se numeste nebunie.
Am auzit ìn toate prezentärile si reclamele comerciale fäcute pentru sustinerea Spitalului Oncologic „Adventist” din Tg. Mures rostite de oameni mai mult, ori mai putin interesati în sustinerea acestui proiect, afirmând cä Dumnezeu stä în spatele acestei întreprinderi sau cä ceea ce se va face în acel spital, ar reprezenta continuarea misiunii vindecätoare a Domnului Isus. Nu stiu, pe ce se bizuiesc acesti flecari când fac aceste afirmatii dar n-au de partea lor nici Legea si nici Märturia! Unii dintre ei sunt pragmatici, urmarindu-si propriul scop veros, altii sunt doar niste buimaci versatili urmând pe cei smecheri precum cotarlele duläul.
Nici unii si nici ceilalti nu au scäpat judecätii sänätoase a poporului advent iar cuvintele lor, promisiunile lor, neadevärurile lor, faptele lor deloc glorioase si toate acestea la un loc, necurate si fätarnice, au cäzut într-un sac rupt si s-au spulberat: visteria înseläciunii a rämas goalä si tristä în ciuda apelurilor repetate rostite de guri, mai mult ori mai putin poleite cu minciunä!
Acum, se naste ìntrebarea fireascä si necesarä: dacä lucrarea (ale cärei dedesupturi am încercat într-o succesiune de articole sä o deslusesc!) ar fi fost binecuvântatä de Dumnezeu, oare erau necesare atâtea apeluri, cereri si milogeli pentru strângerea de fonduri? Oare Duhul lui Dumnezeu, n-ar fi miscat inimile oamenilor ca în vremurile când Moise, construia Cortul cu contributia tuturor iar aceastä däruire a fost asa de mare încât a fost nevoie de o poruncä specialä ca sä înceteze?
Am urmärit si analizat cu atentie câteva dintre apelurile lunii mai. Unul petrecut pe feudul „tătucului” Benta, cu decorul sau masonic și sinistru, comunitatea Nazna (Jud. Mures) in ziua de 5 mai, chiar ìn Sabat. Aici masonul Remus Benta, a prezentat in limbajul sau primitiv și limitat câteva date banale, jumătăți de adevăruri despre „obiectiu” (cuvânt rostit pânä la satietate de-a lungul monologului!), statistici, scuze și pretexte, dojane și amenintari. Deocamdată acest „obiectiu” are cam cinci milioane de euro in promisiuni, un teren donat tot din gurä și un plan pentru trei ani, timp suficient în a-i convinge cu nuiaua pe cei optzecisicinci de mii de adventiști din Romania sä doneze nici mai mult, nici mai puțin decât șaptesprezece milioane de euro! Șmecherii acestui Proiect reprezintă o castä de îmbogățiți, de speculanți, de pastori cu bune funcții și de delicventi specializați in șpagă, ce trăiesc intr-o alta lume, probabil paralela, cărora nu le lipsește nimic ci doar rușinea și care-și propun sa stoarcă prin coactiune acești bani de la niște frați timorati! Am mai prezentat statisticile Eurostat. In Romania, cancerul nu este o problema gravä. Ceea ce e cu adevărat tragicä, e situația precarä a pediatriei. Suntem țara cu cel mai mare indice de mortalitate infantilä din Uniunea Europeană. In Romania, încă mor copii din cauza unor boli care mai exista doar in Africa. De ce nu interesul pentru un spital pediatric, in centrul țării? De ce nu vor Conferința Generală, Diviziunea Europeană și Uniunea Adventiștilor din Romania, un astfel de spital care in umila mea părere ar castiga cu adevărat girul binecuvântării Divine? Din doua motive:
1) Ca satelit al bisericii romano – catolice, gravitând in miscarea ecumenică mondiala prin jurul și interiorul Babilonului, avem obligația sa împărtășim negoturi cu mama curvelor și spurcäciunilor pämântului. Vaticanul domina „industria cancerului”, noi le facem un punct de desfacere a „veninurilor” și primim o bombonica si mângâierea pe crestet fiindcä am făcut sluj!
2) Pentru a-și impune politica avorturilor care este o sursä importantă de câștig pentru acest sistem sanitar corupt, un spital pediatric ar fi impropriu, ba chiar imoral, de aceea se fac cä uitä cä existä aceastä problemä în România!
Un adevär nerostit este în definitiv o minciunä „soft” si rämâne un päcat.
Cum nesimtirea e un närav vechi pe pämânt responsabilii acestei mistificäri numitä Spitalul Oncologic „Adventist”, au tupeul sä-i ameninte pe bietii oameni: „sä nu vorbiti de räu acest „obiectiu!” Continuarea amenintärii, deci consecintele ei, s-au subânteles si seamänä cu punerea la index. O listä neagrä pe care neobräzatii acestia o vor face cu scopul ascuns, înteles ca un mesaj subliminal si prin care îi vor santaja pe membri comunitätilor pentru a le lua banii cu japca, l-a exprimat masonul Benta, spre sfârsitul asa zisei prezentäri de „obiectiu” si când s-au repartizat celor prezenti „inclusiv copiilor”, pliante care contineau taloane cu angajamente de platä pentru urmätorii trei ani. Socoteala smecherilor e simplä: saptesprezece milioane de euro repartizati pentru optzecisicinci de mii de membri în trei ani sunt 66,6 euro pe an (bunä cifrä, nu!?). Nu e prea mult! Toti donantii vor fi trecuti într-un „registru” si astfel se va avea un control strict asupra „rebelilor”. Registrul se va afla în custodia pastorilor comunitätilor care devin jandarmi urmäritori si vor avea ordin sä-i presioneze pe räu platnici. Astfel prin „subscriptie publicä obligatorie” smecherii se vor face cu zeci de milioane de euro de capital care va genera bani grei pentru buzunare lor. Trai nenicä, pe spinarea prostimii!

Acest video filmat în decorul masonic al comunitätii azs Nazna (jud. Mures), fieful familiei Benta, vä va transpune într-un timp medieval nu numai pentru vocabularul limitat si grotesc al oratorului cât mai ales pentru prohibitiile impuse ori amenintärile proferate. Spun medieval pentru cä registrul cu donatori „voluntari” seamänä leit cu indulgentele catolicilor din acele timpuri: dai gologanii te faci prieten cu Dumnezeu, nu-i dai esti un paria si un repudiat! Cam asa, stau lucrurile. Oricâte explicatii înselätoare ar da smecherii asupra acestui „obiectiu”, Spitalul rämâne o afacere privatä în care cei multi plätesc pentru ca ei, casta sä beneficieze de profituri. Fratilor, sä nu credeti cä dacä dati bani pentru acest Proiect, vä faceti vreo comoarä în Cer! Judecati voi însivä: ce are de väzut lumina cu întunerecul? Acest spital va fi unul care va da sperante desarte si va provoca moartea celor mai multi care-i trec portile. Oare Domnul nostru, a fäcut asa ceva? Oare nu chiar Ellen G. White, recomandä tratarea bolilor prin metode naturale si nu prin înveninarea cu produse toxice?
„Lucrarea Domnului trebuie sä meargä înainte. Lucrarea misionarä medicalä si educationalä trebuie de asemenea, sä meargä înainte. Sunt sigurä cä aceasta este marea noasträ lipsä, de lucrätori zelosi, devotati, inteligenti si capabili. În fiecare oras mare, ar trebui sä fie o prezentare a adeväratei lucräri misionare medicale. Multi se întreabä acum: -Doamne, ce vrei sä fac? Faptele Apostolilor 9,6- Este intentia Domnului ca metoda Lui de vindecare färä medicamente (droguri) sä fie evidentiatä în fiecare oras mare prin institutiile noastre medicale…Satana le va face lucrarea cât mai grea cu putintä,dar Dumnezeu îmbracä cu demnitate sfântä pe cei care merg mai departe…”

Un alt trepädusal castei smecherilor implicati în afacerea Spitalului apärut ca päduchele în frunte este Sorin Dinu, redactor la Speranta Tv. Am spus-o si o repet: îmi pare räu pentru suferinta lui! Scriptura ne aratä cä nimic nu este întâmplätor în vietile noastre, inclusiv bolile care vin peste noi. Dumnezeu ne va descoperi la vremea potrivitä scopul pe care El l-a avut în vedere când a îngäduit ca suferinte teribile sä se abatä peste noi. Acum vedem ca într-o oglindä în chip întunecos dar când va veni ceea ce este Desavârsit vom cunoaste toate lucrurile, spun parafrazându-l pe marele Apostol Pavel! Iar istoria lui Iov este povestea omului care a suferit si a învins: boala, nedreptatea, tradarea si räutatea pentru slava si märirea Dumnezeului Înalt.
Dinu este un învins. Nu mä refer la boala lui. Numai Dumnezeu stie care si cum îi va fi sfârsitul. Mä refer la faptul cä optiunea lui a fost una nefericitä si pe aläturi de adevärurile pe care ni le dä Biblia si Spiritul Profetic, cu privire la sänätate. Încrederea lui s-a oprit într-un tratament mincinos. Chestiune de alegere…Dar de la o problemä de inspiratie ori de consiliere, la a face apologia chimioterapiei ca reclamä pentru Spitalul Oncologic „Adventist”, eu as spune cä Dinu, nu mai are noblete. E un trepädus, un condus si un manipulat. Este el vindecat de cancer? Nu. El este un bolnav de cancer care s-a condamnat el singur la suferinte teribile. Atunci, de ce vinde ceea ce nu are?

Sorin Dinu este trepädusul smecherilor Spitalului Oncologic „Adventist” din Tg. Mures, pentru luna mai. Pentru luna aprilie a fost Daniel Dutä plângäciosul la comandä, însärcinatul cu actiunea milä si pomanä prin sudul tärii. Amândoi fac lucrarea celui räu. Iau drept martor pe Dumnezeu pentru a sustine un proiect care tine de politica Babilonului in domeniul „sănătății”. Sa nu uitäm ca ei fac parte dintr-un sistem majoritar corupt și sunt slujbașii castei, de aceea joaca după cum li se cântä si pentru asta se numesc trepädusi.

Se pare ca mentorul, partenerul și îndrumătorul proiectului este Richard H. Hart președintele Universității din Loma Linda (California, USA), un medic specializat in medicina preventivă. Mare și importantă titulatura pentru un individ atât de repugnant. Acesta este principalul vinovat de intrarea sodomitilor in Biserica, fiind susținătorul și organizatorul „colectivului” LGBT, militant activ pentru „diversitatea” adventiștilor. Acum judecați și dumneavoastră dacă un astfel de personaj poate fi numit slujitor a lui Dumnezeu și dacă un scârbos ca acesta poate continua misiunea vindecătoare a Domnului nostru! Dar fiecare sac îsi gäseste petecul, nu-i asa? Ce „faunä” stranie dä târcoale acestei afaceri despre care ei afirmä cä ar fi sub obläduire Divinä: un mason delicvent, un derbedeu curvar, un protector al sodomitilor, vreo câtiva iezuiti cu mascä de miel si o mânä de smecheri näräviti la câstig necinstit. Vedeti dumneavoasträ loc pentru Dumnezeu, în aceastä adunäturä?

Concluzii:
– Spitalul Oncologic „Adventist” este un proiect masonic altoit pe spezele Bisericii si se aliniazä la politica „industriei cancerului” pe care o conduce Vaticanul, atât pentru chimioterapice, cât si pentru aparaturä operativä. Fiind parte integrantä în marele proiect al miscärii ecumenice suntem obligati sa pupäm botforii papei pe toate pärtile!
– Spitalul acesta va fi un spital privat. Sä nu vä mintä nimeni! Grupul investitorilor ASI, condusi de cätre masonul delicvent Remus Benta, au amestecat numele de Adventist doar din pur interes: sa ia cu japca „donatii” de la poporul advent!
– Toti acei donatori, mai mult sau mai putin voluntari, nu vor avea dreptul la nici mäcar un petec de leucoplast de la acest spital, färä sä pläteascä. Costurile sunt uriase pentru înveninärile ce se vor face: între 6.500 si 35.000 de euro pentru un „tatament”. În România, nici o casä de asiguräri nu va achita aceastä sumä iar pentru aceasta smecherii se vor orienta spre bolnavi din alte pärti, de unde si interesul lor obsesiv pentru „standarde europene”.
– Pe toti acei potentiali donatori îi sfätuiesc, nu eu ci Domnul, prin glasul prorocului Isaia, sä ia aminte la cine sunt cei ce se aflä în fruntea acestei lucräri si sä cântäreascä bine ce fac cu venitul lor, aducându-si aminte cä Dumnezeu, nu va socoti pe cel vinovat drept nevinovat. „Totusisunt niste câini lacomi, care nu se mai saturä. Sunt niste pästori care nu pot pricepe nimic: toti îsi väd de calea lor, fiecare umblä dupä folosul lor, färä abatere. Veniti, zic ei, am sä caut vin si ne vom îmbäta cu bäuturi tari! Mâine vom face tot ca azi, ba încä si mai räu!” (Isaia 56, 11:12).

Barcelona, 24/05/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: