ALERTA! ESTI CONTROLAT. SFÂRSITUL LIBERTATII RELIGIOASE

1200px-Facebook_New_Logo_(2015).svg

NOTÄ: Acest articol a fost publicat în data de 17.05.2018 si retrimis pe Facebook în seara zilei de 18.05.2018. Contul meu în WordPress a suferit un atac informatic imediat dupä ce articolul a intrat pe Net, si a fost sters. De asemenea a fost sters de pe Facebook si Messenger în douä etape. Hackerul mi-a distrus chiar si copia de securitate. Acesta este un articol refäcut. Nu stiu de unde a venit atacul si nici nu stiu cine este autorul acestuia. Pare incredibil dar trebuie sä ne obisnuim de acum înainte cu astfel de acte de piraterie informaticä. Am intrat în era controlului absolut. Vegheazä, sä nu ti se ia ceea ce ai!

Färä îndoialä, Mark Elliot Zuckerberg co-fundatorul Facebook este una dintre marionetele Illuminatilor prin care acestia însealä lumea si-i conduce spre sclavizare, adicä spre controlul total. Ajunsä în acest stadiu de manipulare absolutä, omenirea va primi semnul fiarei despre care vorbea Apostolul Ioan. Vor fi foarte putini acei care se vor salva de acest fenomen global iar acestia vor fi cautati, localizati si desemnati ca rebeli ori cum îi numea recent papa Francisco, „teroristi religiosi” demni de persecutie si eliminare.
Facebook este un instrument de control al societätii civilizate. Intimitatea persoanelor nu mai este protejatä. Organisme si agentii care servesc principiile Noii Ordini Mondiale spioneazä, investigheazä si catalogheazä pe toti utilizatorii acestei retele sociale.
Secta luciferianä a Illuminatilor avea cu mult timp înainte ca lumea sä audä de existenta unui Zuckerberg, pus la punct acest sistem-capcanä care atrage cu mirajul säu adictiv, chiar pläcut dar trädätor si pânä la urmä mortal. Ei stiu ca omul are nevoie de socializare, de comunicare, de relationare. Au creat acest monstru, speculând släbiciunea umanä. Astäzi Facebook are mai mult de 2 miliarde de utilizatori. Practic toatä lumea civilizatä este „conectatä” la acest sistem.

facebook-connecting-people

Logotipul încriptat al „conexiunii” prin Facebook. În realitate, mesajul Illuminati este total diferit si deloc prietenos: „În orice parte a lumii te-ai afla, te spionäm si te controlam!” Numärul 13 este un numär sacru în numerologia luciferianä reprezentând puterea absolutä si luminastelarä adicä pe Marele Arhitect al Universului, cunoscut sub numele de satan.

Secta elitistä si ocultä a Illuminatilor este o organizatie care se crede, este formatä din 13 familii, cele mai bogate din lume, de origine evreiascä (askenaziti si sefarditi) ori catolici si prozeliti evrei, adoratori a lui Satan. La reuniunile lor anuale, fac sacrificii umane (copii de pânä la 8 ani, de rasä albä si de parte bärbäteascä). Tot ca practicä ritualä, beau sângele victimelor înjunghiate. Religia lor este un amestec de Kabbalah babilonianä si mistere ale Egiptului antic. Se prosterneazä în fata unei statui a lui Baphomet (satan), dumnezeul templierilor, pe altarul cäruia ard trupurile micutilor sacrificati.
Acestia sunt „patriarhii” urmätoarelor familii: Rothschild (ashkenazit talmudo- kabbalist), Rockefeller (ashkenazit talmudo-kabbalist), Astor (ashkenazit talmudo-kabbalist), DuPont (catolic), Carnegie (catolic), Bundy (catolic), Kennedy (catolic), Reynolds (ashkenazit talmudo-kabbalist), Russell (ashkenazit talmudo-kabbalist), Li (animist-confucianist), Onassis (sefardit talmudo-kabbalist), Collins (catolic) si Van Duyn (ashkenazit talmudo-kabbalist). Aceste familii sunt opulente însä träiesc discret. Sunt înconjurati de mister si au grijä sä controleze mass-media (care le apartine!) în asa fel încât foarte putinä informatie ori chiar deloc despre vietile lor private räzbate pânä la publicul larg. Când se reunesc în locurile lor secrete, au întotdeauna un invitat de onoare: generalul superior iezuit, monseniorul Arturo Sosa Abascal cel care comandä o armatä täcutä, întunecatä si mortalä de cälugäri fideli pânä la sacrificiul suprem, ordinul iezuit sau societatea lui Isus, constructorii neobositi ai Noii Ordini Mondiale, al noului Turn Babel, o sfidare la adresa Dumnezeului Înalt. Acestia au în ei spiritul împotrivitor a lui Nimrod, fiul lui Cus, slujesc întunerecului, minciunii si mortii.
Eduard Snowden un fost agent secret apartinând Agentiei de Securitate Nationalä (NSA, USA), în actualitate refugiat în Rusia, acelasi care a furnizat informatii ultrasecrete despre tratamentele inumane de la Guantanamo lui Gabriel Assange si ulterior publicate în Wikileaks, märturisea într-un documentar pentru televiziunea publicä rusä cä acest organism dispune de sisteme de ascultare prin satelit (situat în Fort Meade, Maryland) a oricärui telefon mobil de pe planetä.
Dupä cumpärarea în 2014, a aplicatiei mobile Whatsapp, practic gigantul din Silicon Valley Facebook, detine un control nelimitat asupra datelor personale si a comunicatiilor din aproape toatä lumea civilizatä.

Eroare
Acest video nu există

Mark Zuckerberg, evreu askenazi, programator si informatic scolit la Harvard. Illuminatii aveau de mult timp pus la punct acest sistem virtual de interactivitate. Au ales Harvard pentru cä reprezintä elita învätämântului nord- american si patru studenti, nici mai buni, nici mai räi însä evrei toti. „Conceput” ca un instrument de relationare între universitari, Facebook a „prins” rapid în toatä lumea iar astäzi are mai mult de douä miliarde de utilizatori. Datele personale, profesiunea, starea civilä, familiarii, ideile, conceptiile, înclinatiile religioase, practic întreaga viatä a persoanelor, este expusä cu amänunte si poate fi investigatä, catalogatä si controlatä de cätre stäpânii lumii.
Fata interioarä a jacketei lui Zuckerberg aratä cine sunt cei care detin controlul asupra Facebook. Limbajul semnelor, a simbolurilor si a gesturilor sunt foarte importante pentru acesti oameni care în definitiv conduc destinele lumii dar rämân ascunsi, necunoscuti desi în ultimul timp se poate observa cum se face trecerea de la ceea ce numeam societate secretä la o societate…discretä.

maxresdefault

Decodificarea partialä a acestor simboluri criptice. Hexagrama (steaua în sase colturi, numitä impropriu Steaua lui David), este un puternic semn satanic. Reprezintä steaua diminetii, luceafärul, adicä pe Lucifer, îngerul cäzut si este emblemä pe steagul Statului Israel. Asa conturatä în rosu apare în heraldica familie Rothschild, proprietara de „de jure et de facto” a acestui teritoriu (dupä Primul Räzboi Mondial, Imperiul Turc care a luptat departea Triplei Aliante, fiind în grupul învinsilor, a trebuit sa-si vândä o parte din teritorii pentru salvarea datoriei pe care o contractase cu bancherii Europei, în special cu Rothschild. Astfel, teritoriul Palestinei a intrat în posesia familiei Rothschild, dar era mult mai mare initial. De aici, conflictul permanent în zonä. Israelul actual cautä recuperarea tuturor teritoriilor cumpärate Turciei!).
Faptul cä mincinoasa „Stea a lui David” apare înläuntrul unui cerc, aratä clar spre ritualul satanic de initiere. Dacä s-ar uni cele sase vârfuri ale sägetilor mari ar rezulta o hexagramä mai mare care ar putea simboliza Israelul Mare (motivul pentru care în final, vom vedea „Ierusalimul înconjurat de osti”). Anul 2010, este anul înfiintärii organizatiei internationale Prietenii Israelului. Dacä se face suma cifrelor acestui an rezultä în prima instantä 3, numär important în numerologie reprezentând trinitatea satanicä iar în a doua instantä 30, gradul masonic a lui Zuckerberg (Marele Cavaler Ales Kadosh).
Culoarea albasträ sub toate nuantele este reprezentativä pentru Illuminati si-i identificä cu creatiile lor globale si regionale (ONU, Uniunea Europeanä, Fondul Monetar International, Banca Mondialä, Rezerva Federalä, Statul Israel etc.)
Cele cinci sageti tintind spre interior reprezintä chintesenta (a cincea esentä, dupä apa, focul, aerul, pamântul), aceea care guverneazä si controleazä totul, ochiul care toate le vede, forta vitalä a Universului, Lucifer. Faptul cä sunt trei grupuri aratä înspre blestemata trinitate satanicä.

images

Sigla Facebook nu este atât de nevinovatä cum s-ar crede. Satana si-a ocultat întotdeauna intentiile mincinoase în dosul jumätätilor de adevär. Nu este aceasta banala literä „f” cum multi ar putea crede, ci este si imaginea oarecum „aranjatä” a cheii (anca) lui Anubis, zeul egiptean al mortii, cel care în fiecare dimineatä la revärsatul zorilor, deschidea poarta care ducea în „regatul umbrelor” pentru a contabiliza sufletele celor care i-au trecut pragul în noaptea care a trecut. Si noi, utilizatorii acestei inventii diabolice numitä Facebook, ne putem considera morti: nu mai avem nici un secret, viata noasträ este descoperitä, gândurile noastre sunt cunoscute, ideile noastre, conceptiile noastre, familiile noastre, prietenii nostri, mascotele noastre, släbiciunile noastre, toate sunt expuse, inventariate, catalogate si controlate de cätre agentiile aflate în serviciul stäpânilor lumii. Toti acei care pun întrebäri incomode, acei care se räzvrätesc împotriva „sistemului”, vor fi izolati si „purificati” într-o carantinä virtualä (care s-ar putea numi si cenzurä) iar dacä nu se cumintesc si nu se aliniazä principiilor Noii Ordini Mondiale ori nu se supun controlului jandarmilor universali, vor fi anihilati, eliminati adicä exterminati fizic. Acesta face parte din fenomenul „necazului cel mare” despre care scria Apostolul Ioan.
Facebook creazä dependentä, adictie. Nu-mi spuneti cä primul lucru pe care-l faceti la trezire este sä treceti în revistä întämplärile, mesajele ori activitätile de pe Facebook! Cunosc persoane care petrec ore si ore conectate în sistem…Este un loc în care putem fi tot ce vrem si ne putem manifesta cum dorim. Nu ai interdictii; nici sociale si nici morale. Fiecare poate fi un mic tiran ìn locul säu virtual. Poate slobozi egoisme, invidii, neìmpliniri, visuri, prostii, läudärosenii, räutäti, trivialitäti, idei mai mult sau mai putin „geniale” dar si tratamente miraculoase, negoturi, reclame, teologii, conspiratii, retete bune la tot si toate, întâlniri nesperate, noi prietenii, tot felul de creatii, informatii, stiri mai mult sau mai putin adevärate… Viata noasträ, a fiecäruia. Cu bunävoie ne trädäm intimitatea, ne-o vindem pentru o färâmä de glorie efemerä…Suntem robii propriilor iluzii!

De când existä secta Illuminatilor, metoda lor de lucru s-a bizuit pe un principiu numit al sintezei, al luptei contrariilor. Pentru a ìntelege, däm un exemplu: au näscocit (Albert Pike 1809 – 1891, pärintele masoneriei moderne în cartea sa „Moralä si Dogmä”, l-a „prezis”) al Doilea Räzboi Mondial în care s-au înfruntat douä extreme politice (teza si antiteza). Dupä confruntare a rezultat Organizatia Natiunilor Unite (sinteza), în actualitate sediul Guvernului Mondial. Cladirea ONU este construitä pe un teren donat de cätre familia (întâmplare?) Rockefeller.
Pentru a sträpunge zidul democratiei americane si în special Constitutia ei ìn vederea instituirii unui sistem de ascultare, spionare si controlare a propriei populatii si care ulterior s-a extins la toatä lumea, administratia Bush avea nevoie de un eveniment important, crucial care sä marcheze începutul unei noi ere, aceea a abuzurilor si subiectivismului. Pentru aceasta si-au inventat „atacul terorist” de la 11 septembrie 2001, împotriva Turnurilor Gemene. Ca o consecintä a acestui act premeditat, administratia Bush, coadä de topor a sectei Illuminatilor, a scos numita Lege Patriot (sinteza), de fapt un decret, care permite oricärei agentii guvernamentale ascultarea telefonicä, interceptarea corespondentei, hackearea postei electronice a oricärui cetätean liber si independent, färä vreun permis (mandat) din partea unui judecätor si färä probe de comitere a vreunui delict.
Actul delictiv a unei firme de consultantä din Marea Britanie, Cambridge Analytica de la principiul lunii mai a.c. care a sustras si utilizat de pe Facebook, datele a 87 de milioane de utilizatori ai retelei ca si atacul cibernetic împotriva ai altor 50 de milioane de utilizatori, venit dupä toate probabilitätile din Rusia, l-au determinat pe Mark Zuckerberg sä adopte mäsuri radicale: deschiderea în Barcelona a unei Agentii de control asupra…stirilor false! De fapt, un eufemism la ceea ce înseamnä cenzura în retea.

1525679781_997769_1525680276_miniatura_normal

Torre Agbar, Plaza de Glories în Barcelona. Mai mult de 9000 de metri pätratiîmpärtiti în 8 etaje care se va märi anul viitor cu încä 7000 de metri pätrati, va gäzdui o agentie Facebook pentru combaterea stirilor false difuzate în retea. Mai mult de 3000 de programatori, analisti si informaticieni vor face oficiile acestui organ. Mie personal mi se pare un numär impresionant de specialisti pentru combaterea stirilor de genul: „Michael Jackson träieste pe o insulä în Pacific!” sau cä „Pämântul e plat! A dovedit-o unul care s-a suit într-un avion cu un poloboc!” Nu. Aceasta este o agentie specializatä în analizarea datelor si informatiilor vehiculate în retea si care pot afecta principiile Noii Ordini Mondiale, o agentie specializatä în cenzurä, în identificarea, carantinarea si anihilarea autorilor considerati rebeli ori „teroristi religiosi” (sinteza). Am intrat în era controlului total si a terorii!

descarga (1)

Papa Francisco särutând mâna lui David Rockfeller cu ocazia unei ceremonii Illuminatis, în Ierusalim. Oficiosul Vaticanului L´Osservatore Romano, a considerat fotofrafia o contrafacere, un fals si a fost dezmintitä vehement în repetate rânduri. De asemenea multe agenții de presa între care Euronews (proprietatea casei Rothschild) ori Jewish Agency din Israel au publicat răspunsuri negând existenta unui astfel de act și publicând fotografii contrafăcute. Au schimbat si trucat fizionomiile personajelor, hainele, au pus nume celor prezenti si le-au inventat istorii de viatä. Ceea ce nu au putut schimba a fost särutul papei. Suveranul pontif, Înlocuitorul lui Dumnezeu pe Pämânt, Rege al Regilor si alte atâtea titluri märete, umilindu-se în fata unor bieti supravietuitori din lagärele de exterminare naziste, asa cum vor sä ne facä sä credem înselätorii lumii! Fotografului francez, autorul instantaneului i s-a furat memoria calculatorului și o data cu aceasta și fotografia originala. Insul în sutanä din spatele papei este monseniorul Jose Luis Ladaria, secretarul personal al pontifului , nepotul prefectul Congregatiei pentru Doctrina Credintei Catolice (inchizitorul sef) si al doilea în ierarhia iezuitä, Luis Francisco Ladaria Ferrer. Fotografia este autenticä si gestul särutatului mâinii face parte din ritualul Illuminatilor. Astfel de fotografii ori stiri similare vor fi sterse din Facebook iar autorii pedepsiti.

Eroare
Acest video nu există

Acest video este contrafäcut. Un papa fals dansând merengue într-un club muzical din Bogotá, Columbia. Stirea a fost dezmintitä de cätre L´Osservatore Romano dar nu vehement ci mai mult în spirit de glumä si färä ranchiunä. O imagine care nu venea räu unui papä popular! Astfel de stiri nu vor fi cenzurate, nici în Facebook si nici în mass – media. Nu fac nici un räu stäpânilor lumii!

Planul Illuminatilor pentru Noua Ordine Mondialä si pregätirea cäii pentru arätarea în lume a „îngerului de luminä” asa cum a prorocit Apostolul Pavel, cel care va însela pe toatä lumea trecând drept „salvatorul” ei, adicä Satana tatäl minciunii si al mortii, constä în trei cäi pricipale:
1. Reducerea prin toate mijloacele a populatiei mondiale: initierea de conflicte armate si räzboaie, atentate teroriste, crearea în laborator de virusi si bacterii mortale (sida, ebola, gripe etc), fumigatii cu chimicale toxice deasupra marilor orase, oträvirea apelor prin clorinarea excesivä, adäugarea de fluor în exces în pasta de dinti, oträvirea alimentelor cu stabilizatori, potentiatori si coloranti (E – uri).
2. Crearea unui climat de nesigurantä si nemultumire socialä: crize financiare si economice, somaj, violente si asasinate, aroganta si privilegiile acordate sodomitilor, degradarea moralä, consumul de alcool, droguri si pornografie, imigratia si conflictul civilizatiilor, impozite crescânde si salarii care nu acopere cheltuielile, credite si ipoteci, legi abuzive, stare de stress excesiv prin teama evenimentelor care vor urma.
3. Miscarea ecumenicä sub toate formele ei: stingerea pasiunii religioase, amortirea spiritualä si moartea credintei adevärate. Disparitia crestinismului, a Scripturii, a conceptului de mântuire prin Legea lui Dumnezeu si a harului Domnului Isus. Aparitia unei noi religii numitä New Age, în care totul este iubire, fericire si satisfacere. Färä norme, färä moralä, färä päcat. O lume idealä, coloratä în roz dar care miroase a putred si a cadavru. O lume în care existä douä categorii de fiinte: sclavii si stäpânii.

ntermedia_166_02

Fumigarea intensä din avioane deasupra marilor orase europene si americane cu oxizi de metale grele, urinä de porc, gaze toxice din fluoruri de sulf si fibre de azbest cancerigene, face parte din planul Illuminatilor de-a reduce populatia globului, în special pe aceea de rasä albä. Astfel de fotografii si astfel de stiri vor dispare de pe Facebook, rod al activitätii de cenzurä a Agentiei care se va inaugura în Barcelona.

gevgelija-sur-macedonia-miles-refugiados-esperan-tren-que-les-permita-cruzar-macedonia-br-llegar-serbia-para-luego-pasar-frontera-con-hungria-donde-erige-una-prolongada-valla-14403590938

Crearea unui climat de nesigurantä socialä prin aducerea în Europa de imigranti (refugiati) musulmani (arabi, africani, pakistanezi, afgani), inadaptati la conditiile sociale existente pe bätrânul continent, ciocnirea acestor civilizatii absolut opuse si care genereazä neîncredere si teamä, face parte din Planul Kalergi (Richard Nicolaus Coudenhove – ) pentru Uniunea Europeanä. Acest evreu ashkenazi repulsiv, aflat în serviciul Illuminatilor, a imaginat un Plan diabolic de substituire (eliminare) a rasei albe din Europa, cu arabi si negri usor de sclavizat si mai usor de condus. Priviti cu ochii dumneavoasträ si spuneti dacä acest Plan, nu este în plinä desfäsurare acum, în Uniunea Europeanä! Nici astfel de fotografii nu se vor vedea mult timp postate pe Facebook. Stäpânilor lumii, nu le plac curiosii!

Iezuitii, aceastä armatä implacabilä, ascunsä si temutä lucreazä cu intensitate la punerea în aplicare a principiilor Noii Ordini Mondiale. Nu existä în lume nici o fortä capabilä sä se opunä acestui curent întunecat, tulbure, toxic si mortal. Strategia lor depäseste orice posibilitate de apärare iar resursele lor sunt nelimitate. Pânä acum douä – trei decade probabil, a existat o miscare religioasä a cärui doctrinä a dat mult de furcä agentilor räului absolut: aceea a adventistilor de ziua a saptea. În ascuns, au lucrat, au cäutat si au aflat fisuri: oameni de la vârf care s-au dovedit cu o moralitate îndoielnicä, probabil cu vicii ascunse ori lacomi de pozitie si avere care au putut fi santajati, amenintati sau cumpärati pentru cauza Antihristului. Prin acestia, s-au strecurat în interiorul Bisericii iezuiti sadea. Astäzi, vedem efectele acestei infectii: multiplicarea învätäturilor pägâne mai ales în publicatii, reteaua de sänätate coruptä si asociatä cu Vaticanul, modificäri importante în punctele de doctrinä, putreziciunea moralä a mai marilor poporului, asezarea Bisericii sub umbrela ecumenismului catolic. Totusi dintre rândurile acestei Biserici ca si din ai altora, vor fi glasuri care vor vorbi împotriva opiniei generale, se vor opune curentului si se vor pune la spärturä în ciuda tuturor pericolelor. Acestia sunt rebelii sau „teroristii religiosi”, cum îi numea de curând papa Francisco. Ei trebuie identificati, cunoscuti, presionati si pusi în „carantinä”. Dacä aceste mäsuri coercitive nu-si vor face efectul, acesti oameni plini de harul Domnului, vor fi judecati de cätre tribunalele inchizitoriale apoi vor fi dati pe mâna „bratului secular” care îi va tortura si în final îi va ucide. Acest lucru s-a mai fäcut si se va mai face! Nu-i nimic nou sub soare, spunea înteleptul Solomon.
Acesti oameni ai lui Dumnezeu, vor vorbi färä teamä împotriva sistemului, vor scrie si vor comunica pe toate cäile posibile despre Adevärul Prezent, vor striga în cele patru zäri minunata veste a mântuirii Domnului. Se vor confrunta cu cenzura, cu amenintarea cu arestul, condamnarea si eliminarea, dar vor vorbi. Vor încerca sa-si trezeascä fratii din amortealä, din somnul credintei, de la moarte…Va fi posibil, oare?
Pentru a face mai usoarä identificarea acestor „teroristi”, iezuitii infiltrati la vârf au näscocit un program informatic care poate dezvälui investigatorilor inchizitoriali într-un moment, toate datele personale si nu numai, a oricärui membru al Bisericii din orice parte a lumii, numit ACMS dupä numele lui în englezä sau tradus „Sistemul de Administrare a Membrilor Bisericii”.

Eroare
Acest video nu există

Acest program informatic stocheazä toate datele personale ale membrilor Bisericii. Ceea ce nu-ti aratä demonstratia este cä aici se includ si alte date pe care tu nu le dai, ca de exemplu: fotografia, familiarii si prietenii, släbiciuni sau presupuse vicii, negoturi si relatii personale, dacä plätesti corect zecimea, dacä dai daruri si cât, cu ce frecventä vi la Serviciile Divine, dacä-ti exprimi nemultumirea, unde si cum. Toate aceste date de naturä intimä sunt „colectate” de cätre slujbasii comunitätilor care pun întrebäri anturajului, adicä spus pe sleau, te spioneazä. Astfel, te au gata „pregätit” pentru a fi „livrat” politiei ecumenice, adicä noii inchizitii ìn cazul în care te considerä „terorist religios”.

Miscarea ecumenicä din care face parte si Biserica Adventistä de Ziua a Saptea îi transformä pe toti acesti membri asociati, pärtasi la consumarea „vinului Babilonului”, la contaminarea cu mirajul curviei religioase si la somnul credintei. Aceastä stare de amortire spiritualä, anteriorä marcärii cu semnul fiarei este acum prezentä în Bisericä. Te-au legänat ani de zile si ti-au soptit la ureche predici lesinate prin care te asigurau ca spiritual „esti bogat si cä nu duci lipsä de nimic”. Am ajuns niste încrezuti si fanfaroni iar de atâta trufie religioasä nu mai vedem cäci am ajuns orbi, nici goliciune, nici säräcia, nici ticälosia si nici nenorocirea în care zcem.

dormido-durante-el-mensaje-aburrido1_369x274_exact_1347474577

Somnul credintei aduce moartea! Mai marilor poporului täu, le convine sä dormi pentru cä asa amortit si „cäldicel”, nu pui întrebäri incomode si nici nu ceri prea mult. Ei te leagänä si îti cântä la ureche învätäturi fabricate în laboratoare ecumenice si te ademenesc cu zähärelul ereziilor ucigätoare. Dormi crestine și noapte eternä!

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

4 gânduri despre „ALERTA! ESTI CONTROLAT. SFÂRSITUL LIBERTATII RELIGIOASE”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: