SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: FANFARONI, AGRAMATI SI IPOCRITI (Va mentinem informati 2)

Logo-Despre

În Editia Specialä din data de 19 februarie 2018, Speranta TV a planificat o largä discutie (aproape douä ore de emisie) cu principalii responsabili autohtoni implicati în megaafacerea Spitalului Oncologic Adventist din Tg.Mures.
Invitati au fost: Stefan Tomoioagä presedintele Uniunii AZS, Remus Benta, presedintele Asociatiei pentru Suport si Initiativä, Eduard Cälugäru trezorierul Uniunii AZS, Leonard Azamfirei rectorul Universitätii de Medicinä si Farmacie din Tg.Mures, Dragos Penca jurist (probabil tot adventist) iar mai târziu medicul de familie Costin Dinu.
În minutul 3:26 în introducere si deschidere Stefan Tomoioagä strecoarä primul neadevär dintr-o lungä listä de minciuni, fanfaronade si ipocrizii pe care toti invitatii au alcätuit-o la unison, „cântând” partitura înaintea moderatorului Sorin Dinu, poate unicul sincer din tot acel spectacol jalnic de argumente bizare, spunând cä initiativa Spitalului ar fi „un act de vindecare, o continuare a ceea ce Mântuitorul a fäcut pe pämânt”.
Domnul Isus, nu a dat nimänui false sperante si nici „paleative” asa cum va servi acel Spital. El a vindecat. Nici mai mult, nici mai putin. Vindecare deplinä în corp si spirit.
Tomoioagä stie cä amägirea chimioterapicä este un paleativ. Nu trateazä. Opreste pentru scurt timp si cu sacrificii enorme pentru bolnav dezvoltarea tumorii apoi ucide. Nu existä sperantä de viatä dupä doi ani de la începerea chimioterapiei!
Interventia lui Remus Benta din minutul 6:40, a fost una gângavä, dezacordatä si greoaie. A vorbit despre un „sfârsit în obiectiu (!)” iar dupä aceea de un „început în obiectiu (!)”. Un neînteles!

Eroare
Acest video nu există

Minutul 14:42 din emisiune, o datä cu interventia juristului Penca, se deschide si prima enormitate antibiblicä a dialogului si anume aceea a ideii ca timpul de construit biserici s-a încheiat si se deschide vremea pentru a edifica spitale. L-as întreba pe acel „întelept”, din ce biblie a scos aceea „magnificä” idee!? În a noasträ, nu scrie asa ceva. Ba din contra! Apoi mä întreb de ce Tomoioagä care este pastor si teolog cum el însusi se reecomandä (min. 16:37), nu a reactionat cu o corectie la un comentariu atât de aberant? Räspunsul îl vom vedea mai înainte…
La momentul 15:05 al discutiei moderatorul Sorin Dinu pune marea întrebare: „De ce un spital oncologic si nu unul cu profil general, de exemplu?”, întrebare care va genera un noiam de bâlbe pe de-o parte si minciuni închegate pe de altä parte.
Prima interventie pe temä apartine medicului Azamfirei care lanseazä prima gogoasä ca o perdea de fum: spitalul va fi unul cu un profil diversificat ìn care componenta oncologicä va avea partea sa între alte componente medicale iar a doua minciunä a fost aceea ca identifica boala canceroasä ca fiind pe locul doi între cauzele de deces în lume.
Neadevärul este evident: profilul general al spitalului va fi unul oncologic asa cum rezultä din site-ul säu si  nu de alt fel. În ascuns, vor face în sectia de obstreticä – ginecologie avorturi, altä sursä de venit groasä pentru proprietari! La începutul dialogului, Stefan Tomoioagä rostea un adevär important si poate singurul din acea searä: reteaua sanitarä adventistä (spitale si clinici) este a doua la nivel mondial între retelele cu profil religios. Un motiv de slavä si multumire la adresa lui Dumnezeu! Ce nu zicea Tomoioagä este faptul cä Vaticanul detine întâietatea nu numai în spitale, clinici si laboratoare dar si în industria farmaceuticä, industria echipamentului medical, industria reactivilor medicali etc. iar spitalele adventiste sunt clientii acestora, prietenii si colaboratorii necesari. Cea mai rentabilä industrie a Vaticanului este „industria cancerului”. Marile companii farmaceutice producätoare de chimioterapice, asa cum am arätat documentat în articolele anterioare, apartin Vaticanului ori sunt actionistii principali ai acestor companii. Parteneriatului religios cu Vaticanul (ecumenism), noi îi räspundem amiabil cu o nouä „perlä” în tezaurul sanitar: un spital oncologic adicä o nouä piatä de desfacere pentru veninurile lor. O mânä spalä pe alta si amândouä obrazul!
În toate, Azamfirei rämâne un derbedeu, un curvar dovedit si dupä Apostolul Pavel, cu un päcat de neiertat. La toate, mai adaugä si minciuna. Nu stim ce statistici manevreazä rectorul sovin dar astäzi stim ca boala cancerigenä nu este pe locul doi în lume in ceea ce priveste mortalitatea ci pe locul 5, dupä statisticele oferite de catre Organizatia Mondialä a Sänätätii. Dar cum minciuna serveste principiului, de ce sä n-o folosim? Nu-i asa rectore, mai ales cä ne consideri tonti iar tu esti smecherul cartierului!?
În Uniunea Europeana, statistica Eurostat situeazä România pe locul 9 în topul bolilor oncologice dar pe primul loc în cel al mortalitätii infantile. Nu stia asta derbedeul curvar? Ba da, stia! Dar fiind mincinos si cumpärat, n-o spune.

infografia
Graficul Organizatiei Mondiale a Sänätätii  pe care Azamfirei se face cä nu-l cunoaste. Minte cu nerusinare pentru ca îi serveste scopului ascuns. OMS împrospäteazä statisticile o datä la zece ani.

In minutul 17:33, masonul Benta mai slobozeste douä „perle” lingvistice: povoarä si sostenabil dupä ce secunde înainte încerca un pleonasm, tratamente care trateazä. Persistä în neîntelegere!
Azamfirei continuä apoi seria minciunilor sustinute „statistic” despre succesele „tratamentului” chimioterapic în detrimentul metodelor alternative de tratament al bolii canceroase. Numai minciuni. Sub aparenta-i academicä, un mincinos sadea!
În minutul 22: 52, Stefan Tomoioagä poate dintr-un exces de sinceritate sau poate din limbutie, atunci când invitatii debitau argumentele pozitionärii spitalului în Tg. Mures, recunoaste cä spitalul se adreseazä (si?) pacientilor din sträinätate. Päi „standardul european” de care vorbesc implicatii înseamnä si preturi europene: de la 6.400 la 34.000 de euro pentru „tratamentul” chimioterapic. Câti dintre românasi îsi permit sä moarä asa scump? Adevärul situärii spitalului oncologic în Tg.Mures este simplu: „constructorul”, masonul Benta îsi are sediul si afacerile în zonä! Altä locatie ar fi presupus cheltuieli suplimentare pentru el. Orice alte argumente (cä orasul ar fi în centrul Tärii, cä locatia ar fi în vecinätatea Universitätii, a Spitalului judetean etc. au fost doar motiväri mincinoase).

Dupä minutul 30:00 al emisiunii, apare în scenä si ultimul invitat, medicul de familie Costin Dinu cel care se va converti pe durata discutiei în fanfaronul colocviului. Prima întrebare a moderatorului emisiunii Sorin Dinu simplä si concisä, despre metoda exclusiv naturistä de tratament a cancerului gäseste un räspuns incorect si total aiurea din partea lui Costin Dinu: vorbeste despre existenta unor aberante terapii cu cristale, cu magneti, cu flori, cu urinä, cu ozon  eschivând räspunsul la întrebare. Deviazä apoi în explicatii de organigramä a Bisericii si faptul cä Departamentul de Sänätate al Conferintei Generale a emis un ordin ridicol prin care permite enoriasilor consumul a trei ouä pe säptämânä! O altä chestiune atinsä de acest guraliv läudäros, tristä dar de înteles sub lumina ecumenismului efectiv în care suntem aliniati, este directiva aceluias organ intern al Conferintei Generale de-a accepta în sistemul sanitar propriu doar metode de tratament clasice, alopate iar în cazul oncologiei doar chimioterapia, radioterapia si chirurgia dând spatele metodei alternative naturiste  Cei care au decis aceasta au fost, potrivit spuselor gargaragiului religios, „17 persoane, somitäti în domeniul medicinei, cu mastere si doctorate” toate una peste alta, färä sä precizeze nici nume, nici vreun merit dintre asa zisii „savanti”.

O.H.W.
Medicul german Otto Heinrich Warburg, descoperitorul cauzei cancerului si metoda lui de tratament care valorificä reversibilitatea procesului malign, a fost laureat cu Premiul Nobel pentru Medicinä. Cercetärile lui au fost acoperite de uitare prin strädania „somitätilor cu mastere si doctorate” de genul celor care au „descoperit”  ridicola gäselnitä a treimii säptämânale a ouälor fiindcä aceastä metodä simplä si la îndemâna oricui,  nu aduce profit marilor companii farmaceutice.

Apoi „cunoscutul” Costin trece la un atac ordinar si la bagatelizarea studiului asupra nutritiei, probabil cel mai complet care s-a fäcut vreodatä, al biochimistului american T. Colin Campbell ìn colaborare cu Universitatea Cornell (USA), Universitatea Oxford (Marea Britanie) si Academia Chinezä de Medicinä Preventivä. Cartea la care fäcea referintä „marele” Costin Dinu (atât de mare încât nu se putea ascunde în spatele propriilor dezinformäri!) Studiul China, aratä legätura realä si demonstratä între alimentatie si aparitia unor boli dintre care cea mai vizatä este cancerul, ca si despre reversibilitatea procesului canceros printr-o alimentatie sänätoasä, naturistä. Profesor emerit de la Universitatea Cornell a arätat cä studiile medicului german Otto H. Warburg au fost corecte.

tcc_2_lg
T. Colin Campbell, biochimist american. Profesor emerit la Universitatea Cornell, autorul cärtii Studiul China în care face o analizä exhaustivä a alimentatiei contemporane si legätura acesteia cu procesul oncologic. Studiile sale vin sä confirme dupa mai bine de opt decade cercetärile medicului german Otto Heinrich Warburg, de a cärui existentä ipocritul Costin Dinu habar nu are ori se face cä nu stie.

Logoreea toxicä a acestui fanfaron a ajuns pânä acolo încât si-a permis sä-l numeascä pe acest ilustru cercetätor (pe care el însusi îl defineste ca o somitate în domeniul nutritiei!), un falsificator ordinar de date de cercetare si un naiv pentru cä s-a înselat în propriile descoperiri! Numai dacä citesti Curriculum Vitae, a acestui cercetätor rämâi impresionat de uriasa cantitate de aprecieri pe care a cules-o în lumea stiintificä si nu numai… Apoi cätelusul dresat Zdreantä, face sluj Departamentului de Sänätate din cadrul Conferintei Generale, care se pare descalificä cercetärile acestui biochimist ca si pe cele ale institutiilor asociate la aceste studii. „Somitätile” celor trei oua säptämânale prezente în acel Departament, or fi capacitate sä facä astfel de recomadäri ori este la mijloc doar politica de parteneriat ecumenic a Conferintei Generale si statutul clientelar pe care-l are în fata Curiei Romane?
Prima laudä mincinoasä a martafoiului s-a produce în acelasi minut când afirmä cä a stiut cu vreo patru ani anterior (2013) de rezolutia pe care avea s-o dea Departamentul de Sänätate a Conferintei Generale asupra cercetärilor lui T. Colin Campbell cuprinse în cartea Studiul China si cu vreo trei ani înainte de aparitia cärtii! Ridicol, nu? (minutul 40:37)
A doua laudä, de data aceasta personalä se produce în minutul 48:21, când afirmä cä fiica-sa era la scoalä în Statele Unite. Acest aspect personal nu avea legäturä  nici cu subiectul emisiunii, nici cu întrebarea moderatorului (psihologia bolnavului de cancer) ci doar cu trufia acestui nenorocit, apartinând castei conferintelor si uniunilor care träiesc în sistem ca niste nababi pe seama zecimilor si darurilor poporului în timp ce frati si surori fac foame, trec prin frig si lipsuri de tot felul. Fariseii noilor timpuri, îi recunoasteti?
Azamfirei recunoaste în interventia sa din minutul 54:00, cä tratamentul cu chimioterapice într-un spital oncologic conduce mai devreme ori mai târziu la moarte.
Întrebarea moderatorului asupra importantei prevenirii cancerului prin educatia medicalä a pacientilor si diagnosticul precoce al bolii, a prilejuit a doua fanfaronadä ridicolä a läudärosului Costin Dinu, care din nou nu pierde momentul de-a se pune în evidentä (minutul 57:28) pentru faptul cä fiind redactorul unei emisiuni de sänätate din cadrul Speranta TV, „a realizat sute de programe despre prevenire si factorii de risc” anticipându-se astfel tuturor specialistilor în domeniu. Repugnant acest trufas personaj!
Urmätoarea laudä vine în minutul 59:48 când vorbind despre reversibilitatea proceselor patologice fanfaronul Dinu, care indiscutabil a devenit protagonistul discutiei afirmä cä medicii (?) români l-au privit circunspect când a adus informatia din SUA despre reversibilitatea arterosclerozei si care dupä ani si ani, a ajuns sä fie comprobatä si confirmatä. Acest individ, nu numai cä este un egocentric färä tratament dar mai are tupeul sä se considere ceva ori cineva în domeniul medical!
La o orä de la începerea emisiunii moderatorul Sorin Dinu face o märturisire asupra suferintei sale: a fost diagnosticat cu cancer în urmä cu 7 luni! Îmi pare nespus de räu pentru el. Doresc din toatä inima ca Dumnezeu sa-l întäreascä si sä-i dea lumina necesarä pentru vederea deslusitä a cäii spre vindecare. Existä tradusä în limba românä cartea medicului elvetian Ernest Günther, Hrana Vie. Aceasta este calea pe care a urmat-o si tatäl meu. În 1984 a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Familiei ni s-a spus cä-i mai rämânea de träit doar 3 luni. Tumoarea avea latura de 5 cm, fiind de formä triunghiularä. Biopsia a demonstrat diagnosticul radiologic: carcinom neoplazic. Atunci l-a cunoscut pe Dumnezeu! A început tratamentul naturist. Dupä un an, s-a vindecat deplin. La examinarea radiologicä, nici urmä de tumoare. În vara lui 1989, în pensie de boalä fiind, medicii l-au trimis la „verificare” la un spital în Bucuresti, numit dacä-mi aduc bine aminte de „Recuperare a capacitätii de muncä” (!). În iarna lui ´90, avea sä moarä de „boalä de iradiere” (i-au cäzut dintii, pärul etc). L-au ucis comunistii pentru cä le consuma pensia, înveninându-l! Nu a fost unicul asasinat în acest fel…

frutas_hortaliza_verduras

În cartea sa Hrana Vie, medicul elvetian Ernest Günther aratä cä bolile, în general, sunt produse de cätre alimentele procesate ca si de carentele în alimentatia contemporanä. Existä sute de amelioratori, conservanti si coloranti utilizati în industria alimentarä (E-uri). Aproape toate aceste substante sunt cancerigene desi Vaticanul (actionar principal în industria alimentarä europeanä si al cincelea în cea din SUA) nu a dat pubicitätii studiile de laborator. Negotul perfect pentru Curia Romanä: pe de-o parte plätim sä mâncäm toxinele lor care ne îmbolnävesc de cancer, pe cealaltä parte plätim sä ne „trateze” cu veninurile produse tot de ei!
Existä în aceastä carte sute de märturii asupra reversibilitätii proceselor patologice prin adoptarea unei diete naturiste apropiatä de hrana initialä pe care ne-a dat-o Creatorul.

Comentând experienta din propria familie Remus Benta facând referire la cele douä cazuri pe care le-a träit de aproape, cel al cumnatului si cel al fratelui mai mare, comite un neadevär si anume  în privinta cumnatului care a adoptat alternativa naturistä si  a decedat dupä un an; acesta a început cura dar a renuntat la ea fiind prea „grea”. În cazul lui Lazär, fratele mai mare spunea adevärul: a träit doi ani cu chimioterapie.
În continuare Stefan Tomoioagä face un poem despre dragostea cu care pacientii se vor întâlni în acest spital si despre faptul cä Marele Medic poate oferi fiecäruia vizite benefice, întäritoare. Jumätate adevär si jumätate minciunä la tavä: personalul spitalului oferä „iubire” pe bani, acela fiind un negot privat, pur si dur, nimic mai mult! Ceea ce nu poate cumpära bolnavul aici este vindecarea ci numai iluzii cu bani grei iar toti acei prezenti în emisiune nu sunt decât niste sarlatani vânzätori de fum. Statisticele vorbesc de la sine: 97% din tratamentele cu chimioterapice dau gres! (Centers for Disease Control and Prevention 25/12/2017, USA)

safe_image

Este de neînteles cum o doctrinä ca aceea adventä recunoscutä pentru cumpätare si stilul de viatä simplu, moderat evidentiat ca atare de cätre presedintele Tomoioagä în interventia sa, respinge cu atâta hotärâre alternativa medicalä a unui tratament naturist si care se poate desprinde din chiar paginile Scripturii. Cei „17 membri, somitäti medicale – färä nume, färä lucräri stiintifice – dar specialisti în consumul säptämânal de ouä” care fac astfel de „recomandäri” catolice si antibiblice carui scop ascuns servesc?
O lämureste rectorul derbedeu, adventistul renegat Azamfirei în minutul 1:11:25, când face apologia ecumenismului. Nimic mai clar!
Juristul Dragos Penca, continuä seria dezinformärilor si încearcä sä dea o imagine oarecum publicä a acestei investitii situând spitalul sub umbrela Bisericii AZS când în realitate acestä afacere este una privatä, dezvoltatä pe de-o parte cu bani din zecimile si darurile din visteria Bisericii iar pe altä parte cu donatiile unor creduli aläturi de finantele unor inversori rapaci. Nu vä läsati înselati! Acest spital este unul privat cu preturi uriase de „tratament”. Nu este pentru voi românii, ci se adreseazä altora! Apoi acelasi Penca, întinde minciuna pânä la dimensiuni imposibile spunând cä de fapt „tratamentele”, nu vor avea nici un cost. Ästa, chiar ne crede subnormali? Am publicat lista de preturi a unui spital oncologic mediu de aici din Barcelona. Doar pentru chimioterapice spitalul cheltuieste mai mult de 2 milioane de euro lunar. Sursa de aprovizionare este aceeasi ori aceleasi companii farmaceutice. Scoate Penca banii din propriul buzunar pentru achizitii?
Interventia masonului Benta din momentul 1:21:20, se mentine în aceasi linie a neîntelegerii. Vorbeste despre aceeasi „sostanibilitate” a spitalului prin donatii (?) si despre „ascultätorii care ascultä”.
Azamfirei recunoaste în ultima sa interventie (minutul 1:26.30) cä tratamentul cu chimioterapice costä foarte mult (în contradictie väditä cu sfârlitorul Penca!) si cä se sperä la colaborare cu casele de asiguräri ale statului pentru acoperirea unei pärti a cheltuielilor. Asta ar presupune alte compromisuri din partea Bisericii dar despre asa ceva este tabú de-a vorbi. Începe sä cam cadä tencuiala „umanitätii”, a „dragostei” si a „misiunii vindecätoare” de pe peretele mucegäit de interesele pragmatice ale afacerii spitalului oncologic, nu-i asa?
Stefan Tomoioagä încheie interventia sa apelând la ajutorul Divin pentru realizarea acestui proiect care va îmbogätii putini si va omorî costisitor pe multi.  Acum l-as întreba pe acest ipocrit dacä s-a gândit la miile de copii care mor în fiecare an în tara lui din lipsa unei îngrijiri adecvate si pentru care România ocupä un trist loc unu în Uniunea Europeanä, potrivit statisticii Eurostat? Pentru acesti copii, un spital adventist pediatric ar fi nu numai manä cäzutä din cer dar o astfel de lucrare ar avea cu sigurantä binecuvântarea lui Dumnezeu!

copii-copii-saracie-1

România este pe primul loc în Uniunea Europeanä potrivit Raportului Eurostat, la indicatorul mortii infantile. Cauza: bolile infectioase, malnutritia si bolile parazitare. Copiii se îmbolnävesc în tarä de boli eradicate în Europa de decenii dar prezente încä prin Africa si la populatiile izolate din America de Sud. Casta masono – iezuitä infiltratä în Biserica AZS, nu are ochi si simtäminte pentru asa ceva: amärâtii acestia nu pot aporta nimic la beneficiile lor, au doar viata pe care ei le-o refuzä!

Ultimele cuvinte ale invitatilor au fost de fapt scurte apeluri adresate viitoarei generozitäti (credulitäti) a donatorilor si prezentarea cifrelor seci necesare proiectului. Se pare cä visteria este deocamdatä goalä. Din cele 14 milioane de euro necesari primei faze, au reunit vreo 5 milioane dupä spusele unora în emisiune si tare cred cä cifra este umflatä, continând si promisiunile potentialilor „oamenilor de biznis”, vorba literatului Benta. Enoriasii nu dau buluc pentru cä nu cred într-un negot toxic. Nu au chemarea läuntricä, impulsul interior pe care-l creazä miscarea Duhului Sfânt, ca atunci când Moise a fost nevoit sä trimitä porunci poporului sä înceteze sä mai aducä daruri pentru facerea Cortului sau sä lucreze cu aceeasi rîvnä ca lucrätorii la reconstruirea Ierusalimului. Nu-i asa Tomoioagä cä atunci si ca si alte däti în istoria biblicä Dumnezeu anima sentimentele poporului Säu pentru o lucrare care îi fäcea pläcere? Acest spital este negotul unora. „Beneficiile” politicii ecumenice trebuie räsplätite. Vaticanul nu oferä, ci ia întotdeauna. În schimbul „linistii si päcii” noi îi däm un spital ca loc de vânzare si ucidere prin veninurile pe care ei le fabricä. Dumnezeu nu se regäseste în acestä veroasä afacere!
Tomoioagä si altii ca el, mai mari si mai mici, dacä vor mai ajunge acele vremuri, vor fi ca aceia descrisi în Apocalipsa 18:19 „Si îsi aruncau tärânä în cap, plângeau, se tânguiau, tipau si ziceau: Vai,vai! Cetatea cea mare, al cärui belsug de scumpeturi a îmbogätit pe toti cei ce aveau coräbii pe mare, într-o clipä a fost prefácutä într-un pustiu!”
Sä vedem atunci când Marele Medic, vä va pune vouä diagnosticul de putregaiuri canceroase prin ce spitale o sä vä mai cäutati tratamente ipocritilor!

blatant-ecumenism-part-2-wilson-moscow

Miscarea ecumenicä a fost „inventatä” de cätre iudeo-masono-iezuitul Adam Weishaupt, creatorul sectei Illuminati. Toate religiile lumii se vor alinia sub stindardul Vaticanului via francmasoneria iar dupä împlinirea acestui deziderat, se va renunta la crestinism si se va adopta religia Noii Ordini Mondiale numitä New Age. Recenta declaratie a papei cu privire la „închiderea” Biblie ca fiind perimatä, pregäteste calea apostaziei generalizate.

Barcelona, Aprilie 2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: