SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: CRUZIME, TICALOSIE SI ÎNSELACIUNE (Va mentinem informati 1)

Logo-Despre

Istoria biblicä abundä în fapte si oameni cruzi. Aproape cä nu existä carte a Scripturii färä sä nu descrie vreo actiune care sä punä în evidentä spiritul malefic al omului päcätos. De la asasinarea neprihänitului Abel si pâna la moartea chinuitoare a Omului nepereche Isus Hristos, drumul umanitätii s-a concretizat prin actiuni crude, nemiloase.
Atunci când cruzimea se împleteste cu ticälosia pentru a dobândi un câstig nedrept, stacheta moralitätii a ajuns în punctul säu cel mai de jos încât chiar si diavolul se mirä de unde scoatem atâta ingeniozitate perversä.
Ted Wilson, presedintele Conferintei Generale AZS a fost întrebat de cätre Nic Samojluk ziarist si scriitor adventist, cu prilejul unei vizite a acestuia în California despre avorturile care se fac în spitalele AZS; a räspuns vizibil agasat :”aproape zero!”. L-as numi pe Ted Wilson Pinochio, pentru nasul lung de mincinos dar n-o fac pentru ceea ce reprezintä, nu pentru ceea ce este el ca om. In acelasi an 2016, numai spitalul din Loma Linda, perla coroanei retelei sanitare adventiste, a realizat aproape 1000 de avorturi, de ucideri, de încälcäri a Poruncii a 6-a din Legea Dumnezeului Înalt. Recomand tuturor cartea lui Nic Samojluk „Murder in Paradise”. Din päcate, ea este doar în limba englezä pentru cä editurile adventiste au interdictie de „sus”,  sä traducä aceastä carte, un memorial al decäderii, cruzimii si durerii la care se preteazä din dragoste de bani si trufie spitalele „noastre”. Am permisiunea lui Nic Samojluk sä postez un video explicativ, în limba englezä (nu am posibilitatea tehnicä de-al traduce), despre ceea ce înseamnä începutul vietii umane din punct de vedere medical si de ce avortul este o crima si o încälcare de Poruncä Divinä.

Eroare
Acest video nu există

Video realizat dupä cartea lui Nic Samojluk despre un päcat de neiertat: uciderea repetatä prin avorturi în spitalele adventiste. Cruzime si încälcare de Lege din cauza poftei de bani.
„…nu stii cä esti ticälos, nenorocit, särac, orb si gol…” (Apocalipsa 3: 17), aceasta este caracteriastica poporului lui Dumnezeu, din ultimele timpuri. Domnul ne judecä si dupä atitudinea mizerabilä a celor care ne conduc.

„Cum e turcul si pistolul” spune o vorbä româneascä definind ìn mod plastic ceea ce ar însemna asemänarea dintre cei ce conduc poporul advent si faptele lor abjecte, cu repetibilul päcat în jos, pe filiera administrativä a Bisericii.
Moralitatea este o virtute pe care Dumnezeu o apreciazä. Omul moral este la un pas de neprihänire. Dar în vremurile de pe urmä oamenii din Bisericä vor fi zi dupä zi, mai lumesti si mai imorali. Apostolul Pavel ne descrie starea în a doua Epistolä cätre Timotei, capitolul 3: 1-7. Astfel definite temele moralitätii din Biserica sfârsitului, nimic nu mai trebuie sä ne mire din ceea ce  fac trepädusii Spitalului Oncologic Adventist din Tg. Mures. Se pare cä lipsa de bani pentru urnirea acestui proiectului masonic e acutä iar managerii au intrat în crizä de timp pentru cä cealaltä crizä, cea moralä le-a secätuit si ultimul dram de omenie (dacä l-au avut vreodatä!). Au ajuns la extremul ticälosiei: folosind durerea unui om deznädäjduit pentru a crea un mesaj în folosul lor, pentru a impresiona audienta si a deschide prin acest act mizerabil buzunarele donatorilor descalificä cu totul acest Colectiv de Initiativä condus de cätre banditul Remus Benta!

Eroare
Acest video nu există

Pastorul Daniel Dutä, o victimä a rapacitätii si venalitätii Colectivului de Initiativä al Sipalului Oncologic Adventist din Tg.Mures, administrat de cätre delicventul Benta Remus cel judecat pentru cel putin patru fapte reprobabile de coruptie, mason dovedit, membru în Clubul de la Roma.

Eu cred cä sinceritatea acestui om este adeväratä. Mai cred cä suferinta lui e realä. Dar ce nu pot întelege, e cä îsi lasä manipulatä durerea în folosul acestor prädätori färä scrupule. Ca pastor, ar trebui sä înteleagä cä tratamentul acestei teribile maladii se aflä între paginile Scripturii, în hrana initialä pe care ne-a dat-o Dumnezeu, iar nu în veninurile administrate bolnavilor produse de cätre companiile farmaceutice aservite Vaticanului. Si aici, îi acord bietului om, girul încrederii. Ca si înecatul care se spune apucä pentru salvare chiar si un iluzoriu pai plutind pe ape, pastorul Dutä probabil s-a läsat înselat de propriile himere si a fost utilizat în mod crud si ticälos de cätre acesti mizerabili färä scrupule.
Adresez lui Daniel Dutä mesajul sperantei: existä tratament alternativ, simplu si la îndemâna oricui pentru aceastä maladie. Prinde acest tren pastore, pânä nu este prea târziu pentru sotia dumitale. Ai la dispozitie în limba românä cartea doctorului elvetian Ernest Gunther „HRANA VIE” adeväratul ghid al vindecäri de cancer. Începe îndatä! Dumnezeu sä te lumineze!
Chimioterapia ucide încet dar sigur. Nu o spun eu, ci specialistii! Nu este un tratament pentru cancer, ci un adaos de suferinta peste corpul torturat de boalä.

safe_image

Aceastä fotografie însoteste un articol despre faptul cä chimioterapia este o metodä ucigasä de „tratament” al cancerului, o inventie ticäloasä menitä sä stoarcä bani, nimic altceva. Articolul a apärut în revista digitalä ANTI NEWS NETWORK din 25 Decembrie 2017, sub titlul „Chemotherapy Fails Almost 97% of the Time, Yet Doctors Still Recommend It, Why?”

„Tratamentul” chimioterapic face parte din numita „industrie a cancerului” si asa cum s-a arätat într-o succesiune de patru articole despre marea înselätorie numitä Spitalul Oncologic Adventist, este negotul perfect pentru Vatican, cel care detine controlul asupra marilor companii farmaceutice producätoare de aceste veninuri.
Ted Wilson a receptionat mesajul unui mason aflat în suferintä si i-a dat acestuia sä construiascä un spital. Nu un spital oarecare, ci unul mincinos, înselätor si crud, unul care nu putea sä iasä de sub „umbrela” negotului cu Vaticanul pentru cä Ted însusi ne-a aliniat sub stindardul ecumenismului. De ce nu se construieste în centrul Tärii, un spital pediatric fiindcä suntem pe primul loc în Uniunea Europeana, la indicele numit moartea infantilä? Motivul l-am arätat înainte. Cancerul nu este o problemä gravä în România, potrivit raportului Eurostat, dar este un bun negot pentru masonii banditi din Bisericä: pe de-o parte, îsi multumesc asociatii romano- catolici iar pe altä parte, Spitalul îsi va împlini partea lui în prospera afacere a avorturilor. Într-un spital pediatric aceast lucru nu ar fi posibil, nu-i asa Comitetule de Initiativä delicvento – mason?

Dacä priviti cu atentie secventa video ce-l are ca protagonist pe amägitul Daniel Dutä, veti observa modificarea logotipului Spitalului: au dispärut, satanica cruce dominatä de sarpe, columna masonicä din partea dreaptä a scutului ca si cele trei pentagrame (stele cu cinci colturi) luciferiene de deasupra scutului. Aici este înseläciunea! Dacä n-ar fi fost descoperiti ar fi continuat cu acele însemne necurate dar asa, cameleonici fiind si-au alcätuit o altä fatä ca sä ajungä netulburati la portofelele dumneavoasträ!

Oameni buni! Nu vä läsati amägiti. Aceasta nu este nici lucrarea lui Dumnezeu si nici continuarea misiunii vindecätoare a Domnului, cum le place sä mintä! Este un Spital privat, o afacere masonicä murdarä, un negot plin de cruzime si ticälosie care va aduce uciderea mai aproape de dumneavoasträ ca si cälcarea Legii. Unde ati gäsit în Istoria biblicä pe Dumnezeu fäcându-Si lucrarea prin cei vânduti diavolului?
Nu dati bani si nu vä faceti pärtasi cu întunerecul acestei lumi!

Barcelona, 08/04/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

18 gânduri despre „SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: CRUZIME, TICALOSIE SI ÎNSELACIUNE (Va mentinem informati 1)”

  1. numai judecati dvs frate ca o sa judege Dumnezeu .! vedeti -VA DE TREABA DVS SI DE EU DVS TINETI-L IN STAPANIRE NU VA MAI CREDETI MAI BUN CA ALTI.

    Apreciază

    1. V-as raspunde cu plăcere și cu argumente însă vazandu-va rușinos de deficitar la gramatica limbii, ma abțin ca sa nu rada lumea de mine! Sa fi dta. sanatos și doarme-ți somnul cel veșnic!

      Apreciază

  2. nu stiu frate dar ce aveti cu Ted Wilson ? va mantuieste el puneti mult accent pe conducatorii biserici azs . dar cum stati cu dragostea de aproapele dvs si dragostea de Dumnezeu ? Asta e tot ce conteaza in fata lui Dumnezeu restul e sters cu buretele .

    Apreciază

    1. Fratele meu, Ted Wilson a tarat biserica in Miscarea Ecumenică, a investit banii din zecimea poporului in afaceri necurate, aproba avorturile in rețeaua sanitara AZS…, Sa-ți mai spun? Da’ te intreb eu pe tine acum: cine l-a dat la moarte pe Domnul? Nu conducătorii poporului? Cine te vinde pe tine? Nu gasca șmecherilor ecleziastici?
      Dacă in tine nu exista datoria creștina de-a trage un semnal de alarma despre faptul ca nu mergem bine, in mine exista acest imbold. Tu, du-te și fa-ți somnul!

      Apreciază

  3. imi dau seama dupa raspunsul dvs . sunteti un om mandru si plin de eu nu se vorbeste asa! stiu sa scriu corect. dar am scris mai repede . si sa stiti sunt o femeie ceea care va scrie.

    Apreciază

    1. Ma rog! Scrieți corect! In orice împrejurare… Fără scuze! Ca sunte-ți femeie cu atât mai rău pentru dumneata! Tonul dumitale e înjositor! Ca sunt mândru? Da. Sunt! In Isus Hristos. Altceva?

      Apreciază

  4. pe mine nu ma intereseaza acest lucru ce a facut Ted Wilson . pe mine ma intereseaza sa fiu pregatita atunci cand vine Domnul Isus.

    Apreciază

    1. Mana in mana cu statul, nu cred! Dar in Miscarea Ecumenică, da!
      Spune-i sa meargă la casa Domnului… Acolo e Duhul lui Dumnezeu! Și Domnul mergea la sinagoga deși era inconjurat de șacali!

      Apreciază

  5. asa i-am spus si eu . sunteti neam cu George de la alfatelevision din spania? Il cunosc din Spania . Plus ca sotul meu se i-a mult dupa George sa vanda si casa pe care o avem de 3 ani , ca sa ne mutam la munte in locuri pustii ca asa ne spune Domnul . Sunt satula de atata mutare de colo colo . Imi place aici unde stau . Lucrez la gradinita azs betania Galati pt misiunea educatiei adventiste . nu vreau sa plec . poate mai tarziu .

    Apreciază

    1. Cine va sfătuiește sa plecați? Scriptura? Nu cred! Ellen Ehite? Nu-i faceți cazul! A “profețit” atâtea prostii încât devine ridicola!
      Folosiți scrierile ei ca lectura devotionala nu ca îndreptar teologic!

      Apreciază

  6. bine frate! multumesc! sunt multi alarmisti precum Andrei Oraseanu si alti pe-acolo in Spania dar si cativa in biserica mea din Galati care sustin acest lucru cu plecatul. ii cunosc personal toti au probleme in familie ! SOTIILE NU SUNT DE ACORD CU ASTA! COPII LOR SUNT F NEASCULTATORI .!!.. EU NU INTELEG ASTFEL DE CREDINTA !

    Apreciază

  7. frate daca puteti scrieti sj despre acesti alarmisti cu iesitul din sate si orase !… VA MULTUMESC! si imi cer iertare ca v-am scris ca sunteti mandru…… doar Dumnezeu cunoaste inima!! n-am nici un drept sa va judec! Numai bine va doresc! Sabat fericit!!

    Apreciază

    1. Ce pot înțelege din ceea ce-mi spui? După ce ma trimiți așa de frumos și frățește la colt “vezi-ți de treaba ta!”, acum îmi ceri sa scriu despre “alarmiști”.
      Vezi cum te înșeli?
      Crezi ca eu scriu la comanda? Sau scriu de dragul criticii? Nu, stimata! Scriu după îndemnul pe care-l primesc și asta nu tine nici de vointa mea și nici de dorinta ta!
      Citește articolul despre ECUMENISMUL, MASONERIA ȘI MINCIUNA “PEOFETILOR”, poate găsești alinare pentru “suferinta” dumitale.
      Sabat binecuvântat și atenție la somnul credinței care naste monștri fărădelegii!

      Apreciază

Lasă un comentariu