SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: APELURI, MINCIUNI SI CONCLUZII (a treia parte)

thH05O273G

Între a fi patetic sau a oferi celor ce te ascultä o minciunä gogonatä, eu as prefera täcerea. Circulä prin Facebook, un video de vreo câteva minute al Presedintelui Uniunii Adventistilor din România, pr. Stefan Tomoioagä prin care face un apel la strângerea de donatii pentru Proiectul Spitalului Oncologic Adventist din Tg. Mures. Nu este prea „public” îndemnul, el fiind distribuit doar persoanelor de „încredere” asa cum vorbeste nou modificata doctrina adventa, aceea care impune cenzura bolsevicä în Bisericä. De-a dreptul înduiosetoare cererea „marelui preot român” dacä n-ar sustine o minciuna care de obisnuitä în a fi rostitä, aproape a devenit credibilä. Aceea a umanitatii proiectului si a continuärii misiunii medicale a Domnului Isus. Glasul dulceag si blând al chemarii, miscarea mâinilor în gesturi ample, de convingere, fundalul prietenos, primäväratec si adânc, au creat mediul psihologic concret al unui mesaj subliminal: dacä dai, esti prieten cu Dumnezeu, dacä nu dai, esti ca Tobia ori Sambalat!
Acum, trebuie sä precizäm miezul neadevärului: misiunea Domnului, era încärcatä deiubire supremä si de totalä compasiune pentru suferinta umanä iar Spitalul va fi negot pur si dur, o investitie privatä, la standarde europene, unde chiar si o vorbä bunä, va costa bani! Dovada stä în ceea ce se face la Centrul de Sänätate Herghelia (jud. Mures), un centru „plin de umanitate” dar cu costuri umflate: de 25 de ani de când functioneazä nici unamärât nu i-a trecut pragul! Si atunci, la inaugurare s-au promis cele mai înalte si mai curate sentimente „samaritene” dar au cäzut în derizoriu imediat dupä deschidere. Läcomia umanä a înghitit toatä bunävointa!
Apelul de la Uniune, a fost urmat ca un ecou, de apeluri la punga credinciosilor Sabatul trecut, de la anvoane, prin comunitäti, lansate de pastori docili sau laici de „încredere” având acelasi continut înselätor dându-se de înteles fratilor cä este vorba despre o lucrare a lui Dumnezeu, despre vointa divinä. Într-un an de zile de când proiectul Spitalului este activ si printr-o campanie publicitarä färä precedent în comunitätile adventiste si exterior, se pare ca departamentul de initiativä nu se bucurä de rezultate prea rodnice ca pentru o lucrare care sa intereseze pe Dumnezeu.

„…si au venit de au spus lui Moise: poporul aduce mai mult decât trebuie pentru facerea lucrärilor pe care a poruncit Domnul sä le facem.”
Moise a pus sä se strige în tabärä ca nimeni, fie bärbat, fie femeie, sä nu mai aducä daruri…” (Exodul 36, 5:6)

Important acest contrast, având în vedere cä s-ar trata de acelasi Dumnezeu si precum spun ei si despre o „lucrare” care sa-L intereseze!
Cunosc din Istoria biblicä situatii în care Dumnezeu, a determinat persoane care nu fäceau parte din poporul Säu, sa-si schimbe deciziile si sä lucreze pentru Sine, dar nu cunosc nici o situatie când päcätosi cu licentä sä fi determinat pe Dumnezeu sä lucreze în favoarea lor. Vorbim aici despre Presedintele Fundatiei Spitalului care-si spune si Directorul Comitetului de Initiativä Remus Benta, francmason membru în Clubul de la Roma (grup masonic cu mare putere organizativä în implementarea Noii Ordini Mondiale), inculpat într-un dosar de coruptiecu mai mult de 4 capete (spälare de bani, mitä, trafic de influentä, fals în înscrisuri etc.), despre Leonard Azamfirei rectorul Universitätii de Medicinä si Farmacie din Tg.Mures, un curvar dovedit care deocamdatä nu se stie ce hram poarta in aceastä afacere dar care tinteste sä devinä Directorul acestei institutii, Ted Wilson care este Presedintele mondial al adventistilor, fiul exterminatorului Neil C. Wilson, autorul rusinosului  Ghid al Avortului (1992), cel care în anul 1970, declara cä pentru adventisti era importantä practicarea avortului pentru a evitasuprapopularea Planetei, odraslä care mentine în vigoare amintitul Ghid, ba mai si minte asupra eficacitatii lui si despre Richard H. Hart, Presedintele Loma Linda University, cel care printr-o declaratie publicä se fäcea apärätorul diversitatii sodomite în Bisericä.
Acestia reprezintä nucleul acestei infame initiative, fiecare cu „virtutile” sale si care cred ca pot aseza afacerea lor sub umbrela binecuvântärii Divine.
Nu, l-am trecut aici pe Stefan Tomoioagä, Preseintele Uniunii Adventistilor din Româniapentru cä el e un docil cätelus si in virtutea caracterului carpato – mioritic, nu poate lätra altfel decât în tonul marelui dog american! Ati crezut cumva cä ciobänasul StefanTomoioagä este ca vikingul Victor Marley, Presedintele Uniunii adventistilor norvegieni, cel care-i bätea obrazul lui Ted Wilson pentru actiunile Conferintei Generale, în fabrici de armament? Nu, nici pe deoparte! Cum ne vindem sufletul pentru o mangâiere pe crestet, nu-i asa, „mare preot”?

masones-anillo-mediumneal-wilson-1

Neil C. Wilson, declaratia lui publicä privind reducerea populatiei globale îl aseazä în pozitia de mason de grad înalt. Este initiatorul Ghidului pentru Avorturi (1992), cel care a condus Biserica Domnului în apostazia încälcarii Poruncii a Sasea, provocând uciderea a mii de fetusi prin introducerea avorturilor în spitalele adventiste din întreaga lume.

Pastor-Ted-N-C-Wilson

Ted Wilson, odrasla lui Neil, actualul Presedinte al Conferintei Generale AZS, continuatorul „politicii” exterminärii vietii prin spitalele adventiste, cel care a impulsionat investitii uriase (nu din banii lui, ci din zecimea copiilor lui Dumnezeu!) in fabrici de armament, echipament si tehnicä militarä, dând curs altor ucideri. Acesta a räspuns la „semnul masonului aflat în suferintä” si i-a dat falimentarului confrate sä construiascä un Spital.

descarga (1)

Richard H. Hart, Presedintele Universitatii de Medicinä din Loma Linda, cel care a introdus „diversitatea sodomitä” în Bisericä, colaboratorul necesar (a se întelege plätit) pentru proiectul Spitalului Oncologic Adventist din Tg. Mures.

De ce un Spital Oncologic si nu un Spital de Pediatrie Adventist?

Raspunsul este cât se poate de simplu: într-un spital de pediatrie n-ar fi oportunä practicarea avorturilor! Oricâte bune intentii s-ar manifesta cu acest Spital Oncologic, el va fi aliniat aceleasi politici nefaste: uciderea prin provocarea avorturilor. Aceasta este o sursä de venit imensä la visteria Conferintei Generale. „Pretul european” al uciderii unui fät de 12 säptämâni si care se aflä in conditii normale (dezvoltare, grupä de sânge etc.) este de 400 de euro dar se poate ridica la mii de euro în cazul complicatiilor. „Operatia” dureazä 5 minute din care actul uciderii un minut si jumätate. Un foarte rentabil negot.
Apoi, desi nu vrem sä acceptäm Ted Wilson, ne-a condus pe „drumul drept” al ecumenismului mondial punându-ne cu mândrie „sfântä” si ostentatie în pozitia a 3-a a Listei a Consiliului Mondial al Bisericilor de la Geneva (iunie 2018), sesiune care va fi „onoratä” cu prezenta papei Francisco iar delegatia adventa condusä de catre „catolicul adventist” Ganoune Diop africanul, mâna dreaptä de politicä exterioarä a „Marelui Preot”. Pe aceastä linie, negoturile Spitalelor adventiste cu companiile farmaceutice din sfera de influentä a Vaticanului, marile producätoare de chimioterapice Novartis, Pfizer, La Roche, Bayer etc., vin sä se alinieze acestor bune relatii stabilite de mai mult timp.
Docilul Tomoioagä, cita in apelul video adresat buzunarelor eventualilor contribuienti,  traumatizându-le constiinta cu îndemnuri în care amesteca vointa lui Dumnezeu în acest oribil Proiect, niste date incerte despre ìmbolnävirile cu cancer din România. Adevärul este ca Tara, nu „sufere” mai mult ca alte täri europene de aceastä teribilä maladie, ba din contra (locul 9 in Uniunea Europeana deci undeva pe la mijloc, potrivit raportul Eurostat)! Dar mierosul Tomoioagä,  nu sufla o vorbä despre faptul  arätat de Presedintele Societätii Române de Pediatrie Marin Burlea, asupra ratei îmbolnävirilor infantile, una dintre cele mai înalte din Uniunea Europeanä iar  cä acea a mortalitätii atinge cifra de 9,8 la mie (dublu decât rata europeanä potrivit aceleiasi surse – raportul Eurostat).
Vedeti unde este smecheria? Masonului Remus Benta îi este indiferent ce fel de constructie primeste în dar: un Spital oncologic, unul pediatric ori o Casä de nebuni! Dar Conferintei Generale, nu! Trebuie sä facä serviciul clientelar asociatului säu ecumenic: Curia Romana cäruia îi cumpärä oträvurile!
Sä vedem acum preturile „standardului european” la chimioterapicele cele mai uzuale ca si costurile pentru o sedintä în spitalele oncologice europene spre care tinde Spitalul mason. De mentionat ca preturile sunt din 2005, fiind unica sursa de informare la care a avut acces ziarul El Mundo (Spania). De atunci, preturile au crescut cu 9,5% aproximativ.
În medie, un spital oncologic privat mediu din Spania, cheltuieste ceva mai mult de 2 milioane de euro anual în chimioterapice.
Iressa (cancer pulmonar), costä 1400 de euro/lunä. Desi nu este autorizat în Europa, se foloseste cu frecventä.
Glivec (GIST – leucemie, mieloide), costä 3750 de euro/lunä. Tratamentul trebuie mentinut toatä viata pacientului. În cazul întreruperii tratamentului boala apare cu si mai multä agresivitate.
Erbitux (se administreazä în combinatie cu Irinetocan, pentru cancer de colon si rect), costä 3000 de euro/lunä cu o administrare minimä de 6 luni:
Combinatie de sase cicluri de chimioterapie (taxol y carboplatino, taxotere si cisplatino) pentru cancere în stadiu avansat costä 12.000 de euro/mes.
Inhibitorii de aromatasa (pentru tratamentul cancerului de sân pentru o perioadä de cinci ani), costä 12.000 de euro/tratament.
În aceastä investigatie am aflat de asemenea cä medicamentele de ajutor si sprijin in tratamentul cu chimioterapice însumeazä uneori aceleasi costuri ca si medicamentele principale. Un spital mediu, de 200 de paturi din Barcelona, cheltuieste lunar numai pentru medicamente antiemetice (antivomitive, reactii adverse la chimioterapie), mai mult de 50.000 de euro, vreo 35.000 de euro lunar în eritropoyetine (care combat anemia în acesti pacienti), 10.000 de euro/luna pentru factori de cresteremedularä.
Revista British Journal of Cancer facea un rezumat a unui studiu dus la capät de cätre Spitalul 12 de Octubre de Madrid prin doctorul Hernán Cortés -Funes, doctorul Antonio Jimeno de la Universitatea John Hopkins (SUA) si doctorul Ramón Colomer de la Institutul Catalan de Oncologie (Barcelona) si conchidea cä pentru o ratä medie desupravietuire de 25 de luni costul mediu este pentru pacient de 30.000 de euro.(El Mundo – Salud de viernes 29/04/2005).
Acum vedeti Dvs., stimati cititori „standardul european” pe care îl are rezervat mega negotul Spitalului Oncologic Mason din Tg. Mures? Sa-mi räspundä cineva dintre (i)responsabilii acestei înselätorii cätre ce pacienti este orientat Spitalul si unde este umanismul trâmbitat prin canale video ori scrise de cätre „mahärii” afacerii?
Pacientii care vor intra la „tratament” în acest Spital, vor fi pacienti din sträinätate care îsi pot permite (unii!) o astfel de internare. Ar prefera aceasta pentrucä în România costurile serviciilor adiacente este scazut datoritä salariilor mizerabile plätite lucrätorilor. Ce român de clasä medie îsi poate permite luxul de-a muri tratat intr-un astfel de Spital? Niste preturi ca acestea vin pe capul românului ca pälaria texanului peste oul de gäinä!
„Vom functiona ca o institutie umanitarä” afirma francmasonul delicvent Remus Benta, apoi mintea în continuare cu atâta duiosie încât aproape mi-au dat lacrimile:„…nu vom urmari obtinerea unui profit material. Va exista o formä de beneficiu, dar de ordin moral, sufletesc si duhovnicesc pentru toti cei care vor fi parte a acestui proiect.” (Revista Semnele Timpului 27/10/2017).
Nu mai fac nici un comentariu la aceste stufoase si mincinoase afirmatii pentru ca ar fi pierdere de timp. O prostie, nu are multä istorie!

images (26) - copia

Chimioterapicele, negotul perfect al Vaticanului. Pentru fiecare euro de investitie, scoate o mie de profit! Printre membri cotizanti la strälucirea Curiei Romane: Spitalul Oncologic Adventist din Tg. Mures. Aici, se joaca mult în obscuritatea minciunii si a poftei de bani!

Sfânta Scripturä, spune: „Si împäratii pamântului, care au curvit si s-au dezmierdat în risipä cu ea, când vor vedea fumul arderii ei, o vor plânge si o vor boci.” (Apocalipsa 18,9)
Despre asta am cercetat în viata noasträ de crestini: despre identificarea Babilonului cu Vaticanul. Am ajuns la întelegerea cä acest sistem politico – religios a prigonit sub diverse forme poporul lui Dumnezeu. De când a luat formä ca institutie de stat si pânä în prezent a fäcut mai mult de 50 de milioane de victime. Fäcând negot cu Roma, devi prieten si asociat la nelegiuirea ei. Oare câti dintre cei ce sunt astäzi popor a lui Dumnezeu, le mai pasä de asta? Stim noi cä semnul fiarei, atât cât întelegem din aceastä conspiratie, nu se va pune si asupra institutiilor, organizatiilor sau bisericilor nu numai individual? Eu cred ceea ce afirmä Biblia: cel ce face negot cu Vaticanul, se contopeste în nelegiuirea lui.
Eu am toatä compasiunea pentru suferinzii de cancer. În familie, am avut cazuri. Este o maladie teribilä. Ea este cauzatä de alimentatia defectuoasä si accentuatä de artificialitätile vietii moderne. Asa cum apare, poate dispare dacä bolnavul revine la o alimentatie naturalä, originalä. Medici care au fost gratificati cu Premiul Nobel pentru Medicinä si Fiziologie, au demonstrat cauza cancerului: acidifierea sângelui. Celula canceroasä este räspunsul organismului la mediul acid. Tratamentul acestei maladii este la îndemâna oricui si färä vreun cost deosebit. Oameni färä scrupule au cäutat si cautä sä facä bani si bani multi, speculând cu suferinta si viata a milioane de oameni. Companiile farmaceutice aservite în marea majoritate Vaticanului, s-au sträduit sä acopere aceste descoperiri ca si informatiile despre remediile naturale, înlocuindu-le cu „tratamente” toxice, mortale. Chimioterapia si radioterapia sunt remedii paleative. Nu vindecä. Nu eliminä cauza care a generat boala. Cauzeaza numai greutäti organismului si asa supus la suferintä. În final, aceste toxine introduse în organism produc moartea pacientului. Remediile naturale (alimentatia bazatä pe sucuri proaspete, salatele de legume, specialitätile culinare din fructe seci, baile fierbinti, împachetärile diverse etc.), elibereazä organismul de aciditate si eliminä definitiv cancerul. Acesta este o boalä perfect curabilä.
Sistemul medical adventist este corupt si pärtas la încälcarea de Lege.  Läcomia färä mäsurä a liderilor, viata de lux pe care o duc în comparatie cu amärâtii plätitori de zecime, i-au determinat sä ia mäsuri care sunt o derâdere chiar lumescului ce atâta urâm.

damage-control-featureunited-nations-adventist-diop-1
Ganoune Diop, Directorul pentru Relatii Publice si Libertäte Religioasä a Conferintei Generale AZS (adica Dialog Ecumenic), într-o discutie prietenoasä cu fiara Francisco (foto 1). Împreunä cu Ted Wilson într-un alt dialog la sediul Guvernului Mondial, acolo unde se „coace” Noua Ordine Mondialä. Eu nu cred cä sunt doar niste iscoade în teritoriul inamic!(foto 2)

Ocho_datos_curiosos_sobre_frutas_y_verduras
Verdeturile si fructele sunt unicele „chimioterapicele” efective contra cancerului. Tratamentul oricärei forme de cancer începe cu post si continuä cu o curä de sucuri proaspete. Dupä un an, vindecarea este definitivä: nici urmä de tumoare! Enzimele din sucurile naturale determinä alcalinizarea sângelui si reversibilitatea procesului tumoral. Sute de märturii sunt strânse în cartea lui Ernest Günther, Hrana Vie. 

Concluzii:
– Spitalul Oncologic Adventisto – Masonic din Tg.Mures
, nu este o „lucrare a lui Dumnezeu” si nici nu reprezintä „o continuare a misiunii vindecätoare a Domnului Isus” ci este un negot privat, de sorginte masonä, obscurä, înselätoare si apostaziatä. Aceastä afacere se aliniazä la ceea ce Vaticanul numeste „industria cancerului”. Costurile „tratamentului” în acest spital cu „standarde europene”, sunt imposibil de atins pentru pacientul român.
– Remus Benta, cel care conduce initiativa si colecta pentru începerea lucrärilor este un mason,  închinätor al Marele Arhitect al Universului, adicä Lucifer numit si Satana, un suspect delicvent de drept comun, trimis în judecatä pentru fapte de coruptie (spälare de bani, trafic de influentä, dare de mitä, fals în înscrisuri oficiale si fals intelectual etc.)
Ajuns la fundul sacului, a fäcut „semnul masonului aflat în suferintä” care a fost väzut de cätre alt mason si astfel, au înteles sa-i dea un spital de construit ca sä mai prindä o gurä de aer pânä îl va räpune propria prostie.
– Leonard Azamfirei, rectorul preacurvar, personaj controversat, sovin cu diploma, aproape de-a fi schimbat din functie, cautä refugiul ca director al noului Spital. N-are nici un merit deosebit pe tärâmul stiintei medicale.
– Stefan Tomoioagä, Presedintele Uniunii AZS din România sau „omul apel”, joacä asa cum i se cântä din America, sustinând cu ochii închisi un proiect necurat. Nu este prima datä în Istoria Biblica, când „marele preot” se închinä lui Baal!
– Richard H. Hart, Presedintele Universitätii de Medicinä din Loma Linda, colaborator în proiectul Spitalului Oncologic Mason este sustinätorul sodomitilor de toate clasele, nivelurile si orientärile (cred cä si a pedofililor), pentru intrarea în Biserica si cu liberä manifestare. Idea lui strälucitoare a ajuns si la Andrew University unde s-a creat un grup de ajutor si sustinere a acestor specimene. Asa vom vedea în curând pastori sodomiti si pedofili.
– Ted Wilson, Presedintele Conferintei Generale AZS, continuatorul politicii de exterminare prin provocarea de avorturi în centrele medicale adventiste (15.000 de avorturi numai pe perioada mandatului sau), autorul unei politici financiare dezastruoase din punct de vedere spiritual dar cu mult profit bänesc, aceea de cumpärare de actiuni în companii ce fabricä armament, echipament si tehnologie militarä. Este „Marele Preot” care întareste încälcarea Poruncii a Sasea din Decalog (Sa nu ucizi!) ca si încälcarea Poruncii a Doua din Decalog (Sä nu-ti faci chip cioplit!). Impulseazä dialogul ecumenic si parteneriatul cu Vaticanul. Färä scrupule în a obtine bani. Urmäreste sä-si însuseascä chiar si ceea ce a dobândit misionarul  DavidGates(„Unchiul David”) cum este cunoscut de amerindieni în zeci de ani de muncä misionarä, färä sä fi fost angajatul Conferintei si färä sä fi beneficiat de vreun ajutor masonic: spitale, scoli, flotile de avionete si elicoptere, post de televiziune si radio. Acest om face în mod dezinteresat lucrarea lui Dumnezeu, cu umilintä si încredere, färä reclame televizate si apeluri de presedinti de uniuni teatrali si vicleni,  salvând mii de suflete în America de Sud.  Lupii räpitori îi cautä urmele, îi vin din spate, hämäitori si bälosi, considerând cä aceastä „pradä” li se cuvine. Încercati numai si Domnul vä va spulbera cu sabia gurii Lui!
– Dumnezeu nu-si face lucrarea sa prin Corupti, Derbedei si Vraci. Nici cu apeluri mincinoase sustinând o cauzä strâmbä. Spunând cä acest Spital este „o continuare a misiunii vindecätoare a lui Isus”, nu este numai o înselatorie de tipul celei care a încercat-o Simon Magul dar si un afront la adresa lui Dumnezeu.
– Chimioterapia si radioterapia sunt paleative. Nu trateazä cancerul. Mai mult, supun organismul la torturä.
– Spitalul acesta ca si Marele Maestru al Universului care-i stä în spate, adicä satana nu au nici o formä de umanitate cum se doreste sa ne facä sä credem. Va promova uciderea iar nu vindecarea. Aliniat la politica de exterminare a Vaticanului, prin cumpärarea de chimioterapice de la companiile farmaceutice asociate cu acesta, împlineste partea sa aflatä în „potirul de aur plin de spurcäciuni si de necurätiile curviei ei.” (Apoc.17,4). Ba mai mult va adopta practica avortului, a asasinatului. Sfânta Scripturä vorbeste despre fätul nenäscut ca despre o persoanä: „Dar mai fericit decât amândoi, am gäsit pe cel cenu s-a näscut încä, fiindcä n-a väzut toate relele care se petrec sub soare.” (Ecleziastul 4,3.) Orice fiintä existä datoritä suflärii lui Dumnezeu care înseamnä viatä. Oricine ia viata este un ucigas iar sângele celui ucis va fi reclamat de Creatorul säu!
– Existä metodä de tratament simplu si eficient pentru cancerul de orice fel. Pe medicii oncologi nu-i intereseazä asta fiindcä le minimalizeazä importanta si le îndepärteazä o sursä considerabilä de venit ei fiind de fapt lobbysti plätiti ai companiilor farmaceutice. Acum 2500 de ani marele Hipocrate, considerat pärintele medicinei, spunea: „Alimentele  sa fie medicamentele voastre iar medicamentele sä vä fie alimente.” Acei medici oncologi din ziua de astäzi care folosesc la initiere un jurämânt inspirat din viata si activitatea marele om, sunt niste potlogari, înselätori si jefuitori de persoane aflate în suferintä.
– Iubesc Adevärul si Dreptatea lui Dumnezeu, dar uräsc pacatul oamenilor care îsi spun credinciosi dar nu sunt. Ei rämân doar niste voraci negustori, vânzätori de iluzii si comercianti de fum. Utilizeazä zecimea, darurile si donatiile oamenilor sinceri în scop îndepärtat de doctrina pe care spun cä o slujesc. Ipocrizia, läcomia si nerusinarea lor îi face responsabili de încälcare de Lege si de ducerea poporului în rätäcire. Vor da socoteala pentru räutätile fäcute pentru cä Dumnezeu nu se lasä batjocorit. Tuturor acestora le spune proorocul Isaia:
„Vai de cei ce rostesc hotärâri nelegiuite si de cei ce scriu porunci nedrepte ca sä nu facä dreptate säracilor si sä räpeascä dreptul nenorocitilor poporului Meu, ca sä facä pe väduve prada lor si sä jefuiascä pe orfani! Ce veti face voi în ziua pedepsei si a pieirii care va veni din depärtare peste voi? La cine veti fugi dupä ajutor si unde vä veti läsa bogätia?” (Isaia 10, 1-3)
– 
Dintre zecile de mii de cititori care au avut räbdarea si bunävointa sä citeascä cele doua articole anterioare, doar o mânä dintre ei au facut comentarii negative. Vreo doi erau direct implicati în Proiect, unul era angajatul sistemului, altul era nepotul lui Benta iar ultimul si poate cel mai agresiv, un avocat tzapinar. Le multumesc si lor deopotrivä cu miile care au fost de acord cu cele semnalate si mi-au arätat pretuire dar mai ales pentru cuvintele de îmbärbätare si sustinere. Dumnezeu sä ne päzeascä pe toti de räu si sä ne dea binecuvântarea Sa!

Barcelona
15/03/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

21 de gânduri despre „SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST: APELURI, MINCIUNI SI CONCLUZII (a treia parte)”

  1. Esti dus cu sorcova rau de tot nene! Suferi de o forma in stadiu avansat de nebunie! Eu zic sa te tratezi! cat mai repede!! Lasa cele trei solii sa le predice altii, crede-ma tu nu esti in masura sa faci asta! Tu intoarce-te la Hristos! El e adevarata Solie!!!

    Apreciază

    1. Mulțumesc pentru aprecieri. Îmi dau seama ca sunteți bine intenționat și excelent informat. De oameni ca Dvs are nevoie Biserica și societate: cu abilitați nemaipomenite in a scoate concluzii de doi bani! Este posibila o oarecare maturizare in cazul Dvs, ori vom avea neplăcerea de-a va întâlni peste ani in același stadiu…larvar?

      Apreciază

      1. M-ar interesa sa stiu daca acest articol a fost scris de un baptist, penticostal sau de un adventist? Nu vreau sa fac nici un fel de aprecieri, doar sunt curios…

        Apreciază

      2. Sorin Bubau, sincere felicitari pentru curajul si sinceritatea cu care divulgi aceste rele grozave pe care le fac conducatorii BAZS, ajungand pana la cei mai inalti slujbasi care dau mana cu Satana ,vanzand si mintind poporul advent si cauza lui Dumnezeu. Sunt adevarati lupi rapitori si nu suporta sa vada ca cineva indrazneste sa deschida ochii si mintea credinciosilor care , din saracia lor si cu credinciosie isi aduc zecimile si darurile la Templu pentru a se face lucrarea lui Dumnezeu. Din pacate, ne-au vandut.Dar Dumnezeu nu se lasa batjocorit si va interveni la momentul stiut si hotarat de El. Dumnezeu sa te intareasca, sa te imbarbateze ca pe Iosua . Curaj si pe mai departe. Cu stima.

        Apreciază

      3. Multumesc, încă o data. Chiar aveam nevoie de imbărbătare sora. Nu știți cum m-au atacat din toate părțile. Ca o haita de lupi, cum spuneti!
        Ii doare tare când li se pune lumina in ochi!

        Apreciază

    2. Felicitari frate Sorin Bubau si Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru curajul si demnitatea cu care ati expus aceste adevaruri dureroase dar , din pacate, reale in BAZS. Am citit cu atentie tot ce ati scris despre acest proiect masonic .Ma intreb pana unde vor mai avea tupeul acesti conducatori ai poporului advent sa mearga la brat cu Satana? Ma intreb de asemenea,pana cand poporul advent va continua sa fie orb si surd la tot ce se intampla cu zecimile si cu darurile crediciosilor sinceri si destul de saraci ?! Aproape nu vor sa li se deschida ochii. Dumnezeu sa vabinecuvanteze si sa va intareasca, sa va imbarbateze ca pe Iosua. Glorie Domnului Isus!

      Apreciază

      1. Va multumesc din suflet. Cuvintele Dvs. ma onorează și ma întăresc. Domnul a vorbit prin Dvs. deci tot El sa va binecuvânteze! Din păcate, vremurile acestea consumate au generat mult lumesc in Biserica și de aici pana la ucigatoarea pofta de bani nu a fost decât un pas!
        Curaj, spuneti? Nu, stimata prietena. Nu ma tem decât de Dumnezeu și Lui trebuie sa-i dam ascultare! Sunt sigur ca cei vizați in articole nu-i slujesc Lui. Sănătate și pace de la Domnul!

        Apreciat de 1 persoană

  2. Nu dragostea de adevăr și evlavia te-au făcut să scri cu atata venim despre ceea ce s-a făcut și se face. Ba încă ști și viitorul cât va fi de negru. Asta pentru că tot ce spui este reflectarea a crea ce ești: plin de venin și calomnie și spirit de critică. Dumnezeu te va judeca.

    Apreciază

    1. Mulțumesc pentru aprecieri. Acum judeca dumneata: cine-i mai perfid și mai periculos, cel ce da la iveală lucruri mocirloase ori cel ce servește la micul dejun aceeași mizerie?
      Văd bine ce spirit te conduce. Același care stătea la piciorul Crucii și se hlizea cu ticăloșie. Cât despre judecată lui Dumnezeu, sa nu ai îndoiala ca toți o vom suporta inclusiv tu “sfantule” indignat!

      Apreciază

      1. Sunt curios in ce biblie ați citit dumneavoastra ca Dumnezeu chiamă pe cineva sa deconspiredeconspire pe altcineva! Ați pomenit de david gates, un om de o reală moralitate, de cate ori l-ati auzit pe el luânduse la tranta cu cei care conduc biserica? Va spun eu, niciodata cu toate ca el a fost tratat de multe ori atât de josnic de catre ei! In concluzie chemarea pe care o face Dumnezeu oricarei persoane este de al predica pe Hristos. A Te ocupa cu deconspirarea unora care nu il predica pe Hristos asa cum crezi tu e lucrarea directă a lui satana! Lasă-l pe Dumnezeu sa judece la final lucrarea fiecaruia! Asta chiar e treaba lui si nu a noastră! El detine tot adevarul si cand judecă judecă în cunoștință de cauză. Din pacate sau fericire nimeni de pe pământ nu detine acest adevăr oricât iar crăpa capul de destept si bine intentionat! Orice pasăre pe limba ei pietre!

        Apreciază

      2. Nea Dorule, nu pot sa apreciez in mod deosebit comentariul dumitale și asta din doua motive: 1. Fiidca pomenești de David Gates despre care habar nu ai cine este. Ceea ce am afirmat eu in articol este un CITAT de Unchiul David dintr-o scrisoare adresată lui Ted Wilson in toamna anului trecut ca răspuns la un “atac” direct a Conferinței Generale asupra lucrării sale. Scrisoarea este publicată in Internet in doua limbi: engleză și spaniola.
        2. Proroci și neproroci au desconspirat lucrarea celui rău in cei care au condus poporul. Biblia este plină de exemple. Dta trebuie numai sa citești. Eu nu sunt proroc sunt doar investigator. Am considerat necesar sa arat nereguli care se petrec in Biserica la fel ca și Nic Samojluk, cel care a investigat drama avorturilor in spitalele adventiste. Nici Nic și nici eu ori alți investigatori pe către-i cunosc nu am afirmat ca am lucra sub călăuzirea directa a lui Dumnezeu. Asta este incumetare!
        Acum bine, chiar Domnul nostru ne învața ca trebuie sa spunem adevarul și sa nu acoperim minciuna dar văd ca Dta ai alta opinie. Și apropo, Biblie se scrie cu litera mare poate doar așa din respect pentru Cuvântul lui Dumnezeu! Cât despre pasarea care piețe pe limba ei, n-am nici o îndoiala ca așa este dar mai știu ca ogarul moare de alergătura și prostul de grija altuia!
        Sa fi sanatos ( la cap!)

        Apreciază

  3. Daca asa stau lucrurile Sorin Bubau……… Striga in gura mare nu te opri ! Inaltati glasu ca o trimbita si vesteste poporului Meu nelegiuirile lui, casei lui Iacov pacatele ei ! (Isaia 58;1) .

    Apreciat de 1 persoană

      1. Strigati fratilor strigati… asa impotriva bisericii sa se bucure satana si multi altii…sa aratam lumii cat de rea e bis adventista ,ce oameni de nimic o conduc si sa fuga cat vad cu ochii …frumoasa lucrare faceti…

        Apreciază

      2. Unde vezi dta. ca “strig” împotriva Bisericii? Oare niște slujbasi ai ei ori membri afaceriști sunt Biserica? Sa nu confundam marfa cu ambalajul, stimabile! Ideea dumitale de-a ascunde mizeria pe unde se poate nu vine dintr-o învățătura sănătoasă. Ca vede lumea ce oameni de nimic o conduc? Dar dumitale nu-ți pasa de ce spune Domnul despre asta? Ca știi și nu zici nimic? Nu-i tot o forma de minciuna asta? Cât despre lucrare… ce-i mai bine? S

        Apreciat de 1 persoană

      3. Sa înțeleg ca lucrare o facem noi? Nimic mai fals! Citește bine Scriptura palavragiule și înțelege intermediul cui se face lucrarea!
        Fii înțelept și nu bătut in cap pentru ca lui Dumnezeu nu-i plac prostii!

        Apreciat de 1 persoană

  4. Sunteti un bun investigator.! Traim timpul cand minciuna si adevarul nu mai pot locui impreuna. Eu cred ca Dumnezeu are nevoe de darul dumneavoasta. Folositi-l in continuare cu credinciosie, chiar daca aveti adversari . Nu va temeti, Domnul este de partea adevarului.

    Apreciază

  5. Domnul sa te binecuvinteze, tot ce ai scris este adevarat. Deschide Doamne ochii enoriasilor carora l i se spala creierul de catre popii corupti, avari, apostati si mincinosi. Apropo va relatez un caz unde mai marii popi din Bucuresti au facut cum vor sa faca cu acest spital: Eu sunt pictor. In 1996 cand s a organizat evanghelizarea(net „96) tinuta de M Finley, m am oferit sa fac decorul la sala palatului din Bucuresti. Aveam experienta, facusem decoruri inainte de „90 la teatrul national si opera romana. Le am explicat ca va costa 500 000 lei (ceva mai mult de un salariu la acea vreme ), aceasta suma reprezentand banii cheltuiti doar pe materiale. Munca mea o faceam voluntar. M au refuzat in schimb s au platit de 6 ori mai mult pe o mizerie de asa zis ” decor „. Cine are urechi de auzit, sa le deschida…!

    Apreciază

    1. Frate, Domnul sa te poarte in Carul Sau de biruința!
      Corupția, fratele meu este cancerul care infectează Biserica lui Hristos!
      Îmi pare rău pentru nefericita experiența prin care ai trecut.
      Toți cei de la vârf și nu numai sunt niște mizerabili. Scriu din ceea ce știu, nu din auzite. Din păcate, ii cunosc pe mulți și stiu ce le poate pielea.
      Mulțumesc pentru cuvintele de apreciere. Glorie lui Hristos!
      Pace și bucurie.

      Apreciază

Lasă un comentariu