VIAȚA SUB SEMNE SI SIMBOLURI SATANICE (prima parte)

Spunea Roger Morneau (1925 -1998), in cartea sa „Călătorie in lumea supranaturalului”, ca spiritele demonice caută in viața oamenilor „puncte de sprijin”, ceva care sa facă legătura între lumea lor și lumea noastra, puncte de unde vor exercita influența nefasta, de la hachițele zilnice, la prezente fizice puternice ori posesiuni extreme. Astfel, uneori fără sa ne gândim, alteori cu proprie voința, prin utilizarea de expresii verbale, ascultarea muzicii rock ori a muzicii agresive, vizionarea de pelicule violente ori videojocuri cu teme din lumea oculta, deținerea de obiecte de cult satanic, ori pur și simplu purtând piese de îmbrăcăminte cu desene, cuvinte, ori imagini imprimate cu aluzii voalate, ori directe cu lumea ezoterică, spiritele demoniace vin și ne vizitează, ne tentează, ori molestesteaza in funcție de dispoziția fiecăruia. In sens invers, printr-o viața predata lui Hristos, prin studiul zilnic al Cuvântului și rugăciune, deschidem poarta sufletului nostru la vizita solilor cerești iar prezenta acestora impreuna cu colaborarea noastra îndepărtează aceste influente malefice de ființa noastra. Prezenta acestor spirite necurate aproape de noi, se pot traduce prin neplăceri in relațiile de familie (certuri, gânduri necurate, stare aprinsa, agitata), schimbare brusca a stării de sănătate numita impropriu „rău de ochi”(cefalee, grețuri, voma, diaree), insomnii, atacuri de panica, episoade de dementa violenta (posesiune demonica). Exterior, demonii provoacă infrigurarea brusca a încăperii in care ne aflam, zgomote ciudate (ciocănituri in pereți, scârțâituri, sunete inexplicabile), deschiderea ferestrelor și a ușilor, stingerea luminilor, miscarea și levitația obiectelor și a persoanelor, apariția de planete in miniatura plutind prin camera, comunicații verbale și apariția de spectre și fantasme. Sataniștii au avut întotdeauna colaborarea spiritelor demonice, uneori chiar „consilieri” in carne și oase.

In toate lucrurile, Satana a căutat sa însele, a îmbrăcat minciuna in adevăr și a servit-o pe tava de aur pentru ca nătângii s-o ia cu încredere și convingere. Acești nătângi sunt așa pentru ca s-au născut in ignoranta, alții pentru ca prefera sa rămână așa, iar unii pentru ca s-au crezut ei singuri înțelepți și au înnebunit. Apostolul Pavel ne îndeamnă sa cercetam tot și sa păstram ceea ce este bun, adică pentru zidirea noastra: duhovniceasca și intelectuala. Nimeni, ne spune Scriptura, n-o sa se poată dezvinovăți in ziua Judecății, ca nu a avut deplina cunoștința asupra faptelor. Dumnezeu, acorda cunoștința și revelația Sa, tuturor oamenilor. Și nu cere nimănui altceva in schimb decât sa te teama de El și sa-I respecte poruncile. Deci, orice om de pe fata pământului are oportunitate și dreptul de-al cunoaște pe Dumnezeu! Decizia de-a ne teme de El și de-ai păzi poruncile aparține fiecăruia dintre noi…De aceea, in viața noastra Satana, profitând de ignoranta noastra, de comoditatea intelectuala, ori pur și simplu pentru ca dorim aceasta, introduce lucruri pe care noi le primim de bune dar in ele conțin o otrava mortala. Pentru aceasta, simțim ca rugăciunile noastre nu sunt ascultate, ca nu-L avem alături pe Isus, ca treburile ne merg rău in familie, in adunare ori in negoturile ce le avem. Noi, am deschis poarta ocultului iar din aceasta lume căzută și blestemata, ne vin aceste neplăceri. Toate lucrurile ne sunt îngăduite dar nu toate ne sunt de folos, spune Apostolul Pavel, definind limitele libertății creștine. Nu toate lucrurile zidesc. 

Simbolistica rock: mana cornuta imaginând pe Baphomet, craniul descărnat reprezentând moartea, steaua cu cinci colturi, contur al țapului Azazel, trandafirul roșu (din grecescul trenda=treizeci, folion=foi, petale), omagiu adus celor 30 de arginți de sânge ca preț al vânzări Domnului etc.

Muzica rock and roll a fost inspirata de Lucifer cu scopul de-a turmenta mintea auditorilor cu ritmul sau îndrăcit și de-a induce mesaje subliminale de natura perversa care inspira la violenta și moarte. Inventat in anii ’60, rock-ul a fost legat întotdeauna de consumul de droguri și alcool fiind acompaniantul epocii psihodelice, a amorului liber si al miscarii hippie. Un creștin adevărat n-ar trebui sa asculte o astfel de muzica. Nici măcar cea asociata cu genul balada pentruca textul acestora, deși muzica e armonioasa și „dulce”, vorbește despre amoruri interzise, despre suferința și alinarea ei in droguri ori alcool, despre moarte ori despre tărâmuri negre invaluite in lumina palida.

Principalele simboluri satanice.

De la stânga la dreapta, începând cu primul rând:

1. Pentagrama răsturnată. Este cel mai puternic simbol satanic; fie simpla, fie in cerc, reprezintă Luceafărul, așa cum era o data Lucifer. In interior, reprezentarea lui Baphomet(Satan) sub forma capului țapului  Azazel ( o bătaie de joc la adresa Mielului, cel care a ridicat păcatul Lumii).

2. Hexagrama. Numita impropriu și Steaua lui David, asociata astăzi cu drapelul statului Israel (care nu are nimic de văzut cu regele David, fiind toată aceasta poveste o înșelăciune sionista!), este un important simbol in vrăjitorie și cel mai puternic simbol in ședințele de inițiere și sacrificii satanice.

3. Crucea răsturnată. Este simbolul de maxima batjocura a lui Satan, la adresa Domnului Isus. Tradiția bisericii catolice și nu numai, vorbește despre faptul ca Apostolul Petru, condamnat la moarte prin răstignire de către romani, ar fi cerut sa fie țintuit de lemn cu capul in jos, fiind nedemn de o moarte asemănătoare cu aceea a Domnului sau. O poveste frumoasa, aproape credibila, așa cum face întotdeauna Satana, dar e o minciuna sfruntată pentru a ascunde adevăratul simbol al crucii răsturnate: a dezonora Sacrificiul Suprem! Este foarte obișnuita ca podoaba între cântăreții de rock și alți sataniști precum cei de la Vatican.

4. Dublu fulger. E o forma stilizata a literei „S”. Adică Societatea Satanica. Apare in logotipul formației de rock Kiss (erau niște falși evrei din Queen’s) al cărui nume este o prescurtare a expresiei: The Kids of The Satanic Society. Apărea de asemenea pe petlitele uniformelor nazi de la SS ( uniforme care au fost create de către desenatorul austriac nazist Hugo Boss!)

5. Piramida și ochiul care vede tot. Piramida reprezintă imortalitatea și perfecțiunea lumii oculte. Ochiul din vârful piramidei, numit impropriu „ochiul care vede tot” reprezintă pe Satana care controlează totul in aceasta lume ( e o fanfaronada pentruca Satana, nu este omniprezent deci nu poate controla totul!). Este folosită in simbologia Illuminati, cei care controlează Guvernul Mondial.

6. Yin și Yang. In mitologia chineza reprezintă lupta dintre bine și rău. Se poate asocia cu șarpele care își mănâncă coada, adică nașterea din propria cenușă, ceea ce Satana crede ca a făcut. Simbolul este larg folosit de către adepții gnostici ai Noii Ere.

7. Mana cornuta. Un omagiu adus lui Baphomet și un semn de recunoaștere inte satanistii practicanți. E un semn de invocare a puterii oculte. Se vede uneori făcut de către șefii de state și guverne, papa, artiști cu nume, cantăreți, sportivi de elita etc.

8. 666 sau numărul fiarei. Este asociat cu Fiara din Apocalipsa 13:18, care afirma clar ca este un număr de „om”, adică de anticristul, adică de papa „vicarius Filii Dei”, precum afirma mincinos despre el.

9. Luna și steaua. Este un simbol vrajitoresc și reprezintă pe Diana (luna) și pe Satan ( pentagrama). Uneori in ședințele de spiritism și vrăjitorie apar plutind in aer aceste obiecte cosmice. Evoca drumul de la vrăjitorie la satanism și invers.

10. Pentagrama. Reprezintă pe Lucifer. Cele cinci colturi ar reprezenta cele 5 dorințe neîmplinite ale lui Satan, așa cum stau descrise in Isaia 14:14: „Ma voi sui in Cer…”, „Îmi voi ridica scaunul de domnie…”, „Voi ședea pe muntele adunării…”, „Ma voi sui pe vârful norilor…”, „Voi fi ca Cel Preaînalt.” In vrăjitoria gnostica a Noii Ere, vârfurile reprezintă Spiritul, Apa, Focul, Pământul și Aerul, cele cinci elemente ale puterii oculte de Maytrea (Satan).

11. Crucea întoarsă și franta. Simbolul libertății, al amorului liber, al miscarii hippie. In realitate, o denigrare puternica a jertfei Domnului Isus. O vedem, in medalioane, imprimată pe camesi și tricouri, pe cărți, discuri, afișe gen poster etc.

12. Crucea Satanica. O astfel de cruce cu conotatii falice precum mărturisește inventatorul ei Anton LeVay ( fundatorul bisericii sataniste), este o înjosire adusă jertfei Mântuitorului. Se întâlnește desenata in locurile de reuniune ale satanistilor precum in medalioane ori imprimări pe tricouri. Exista prosti care poarta așa ceva!

13. Zvastica ori crucea soarelui. Apare in cultura pagana budista. Tot ce urca, trebuie sa coboare, este semnificatia acestui semn. Utilizată ca simbol al celui de-al III-lea Reich, este satanica prin răul pe care aceștia l-au cauzat in lume. Mai este folosită astăzi de către tembelii grupurilor de extrema dreapta.

14. Scarabeul. Era in Egiptul antic si este astăzi in simbolistica Noii Ere, simbolul imortalității. Se întâlnește, sub forma de bijuterii ieftine, jucării, obiecte decorative etc. In vrăjitorie, este mesagerul care aduce vesti din lumea de dincolo. Este reprezentarea demonului musca Belial.

15. Anca. Simbol din Egiptul antic; reprezintă cheia care deschide poarta spre nemurire. Se întâlnește des la Vatican și ca obiect de rosariu.

16. Mana luna. Este un semn de recunoaștere între cei ce practica vrăjitoria. Îl vedem făcut de către unii artiști de renume ori sportivi de elita. Este un semn de invocare a puterii oculte a lui Baphomet.

17.  Anarchia. Un simbol puternic. Reprezintă lumea fără rigorile legilor și in special lumea fără Legea lui Dumnezeu, o lume in care domina spiritul „libertății” acordate de Satan. Fără morala, fără dogme religioase, o lume a sodomitilor, câinilor (a curvarilor, in acceptiunea biblica), a scarbosilor, acolo unde domina plânsul și scrâșnirea dinților! Sunt mulțime de tricouri imprimate cu acest simbol. Toți marii producători de moda sunt obligați sa o facă.

Acestea sunt câteva dintre simbolurile satanice cele mai frecvente întâlnite și pe care uneori, din ignoranta ori din prea multă trufie intelectuala, le acceptam in viața noastra omițând faptul ca aceste „puncte de sprijin” cu lumea supranaturalului ne pot cauza mai mult de o problema in viata. Este important de știut ca mai exista o seama de semne ocultate pe unele ambalaje de produse alimentare, in general din cele de genul ecologice și anume curcubeul care reprezintă pentru sataniști puntea de legătura și de comunicare (așa de colorata, de vesela și frumoasa!) între lumea demonilor și lumea pământeană. Nu degeaba s-au inspirat in el sodomiții atunci când și -au născocit un steag! Ei sunt o „creație” din alta lume!Un altul, este semnul stilizat al peștelui.

Imaginea peștelui „creștin”, un simbol ocult inventat de către un mason.

Mulți dintre așa numitii „carismatici” și evanghelisti își împodobesc exteriorul (mașini, ușile caselor) și interiorul (tatuaje), cu acest simbol pseudo-creștin. Puțini știu, ori poate niciunul, ca acest simbol, departe de-a fi o criptograma a numelui Isus, și legătura acestuia cu vremurile de prigoana a creștinismului arhaic din timpurile sceleratului împărat roman Nero, e un simbol ocult, astrologic. El a fost inventat de către scriitorul polonez, catolic și mason de rang înalt Henryk Sienkiewicz și perpetuat prin cartea sa „Quo Vadis?”, o ficțiune despre o mincinoasa călătorie a lui Petru la Roma și moartea sa ca martir aici. Nu exista dovezi ca Apostolul Petru ar fi propovăduit in Roma și nici ca ar fi murit in acel loc, răstignit cu capul in jos, așa cum vrea tradiția (înșelăciunea!) catolica sa credem! Scriitorul, catolicul și masonul Sienkiewicz, a inventat acest semnal de recunoaștere între creștinii prigoniți de atunci, cu scopul de-a induce in eroare omenirea, așa cum i-a dictat Satana sa facă. Moartea Mântuitorului nostru, coincide in calendarul astrologic (care a fost importat de către evreii eretici din Babilon, pe când erau captivi acolo și transportat in blestemata Kabala!), cu închiderea erei peștilor și intrarea in ultima era, aquarius (Dumnezeu va distruge Pământul prin foc, Satana spune ca va fi apa, multă apa; de aici și minciuna actuala a încălzirii globale și topirea Polilor!). In acest caz, scriitorul vrea sa demonstreze inutilitatea morții Domnului, prin perpetuarea esenței unei ere astrologice, in cealaltă, dându-i alta origine, una pseudocrestina. Deci cei ce poarta din ignoranta și cerbicie acest simbol, departe de-a omagia pe Mântuitorul , fac elogiul forțelor oculte. Căci Zodiacul nu exista, astrologia da, exista ca mijloc de înșelăciune și stoarcere de bani de la creduli și nătângi.

(Va continua)

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: