1 MAI ȘI NOUA ORDINE MONDIALA

Marele conspirator universal satana, a incercat, de la inceputurile existentei lui pamantesti sa insele, sa minta, sa construiasca iluzii, sa creeze echivocuri si erori, sa abata privirile muritorilor alaturi de adevar, inventand si creand ambiguitati: de la stiinte si teorii false, la religii si filosofii bolnave ori opinii manipulate. Niciodata nu vei obtine, din toata lucrarea pamanteana a acestui personaj nefast, un adevar definitiv. Nu. Intotdeauna, ori servesti minciuna intreaga ori un adevar pe jumatate. De-a lungul istoriei, satana a inselat omenirea prin oameni. Cunosc doar trei evenimente, asa cum mi le descrie Biblia, cand „tatal minciunii”, a lucrat singur, fara intermediari. Doua s-au produs: atunci cand a inselat-o pe Eva in Eden si atunci cand s-a atins de Iov. Celalalt eveniment se va produce in curand si este relationat cu imitarea venirii Domnului si de care am fost avertizati. Ispitirea Domnului, nu intra in aceasta discuție fiind de cu totul de alta natura. In perioada istorica postdiluviana, conspiratia inselaciunii incepe cu Nimrod, in campia Sinear si se va sfarsi cu omul – fiara, asa cum descrie Biblia. Spiritul imitator este o alta característica a acestui „creator” fracasat. Daca Dumnezeu, are un popor al Sau, iudei, inainte vreme in trup si sange iar dupa crucificarea Domnului Isus, iudei in duh si suflet, de ce satana n-ar inventa un popor al sau? Iudei, dar in copie.

Prin secolul VII si pana in a doua jumatate a secolului X, intre nord estul Marii Negre si nordul Marii Caspice, un vast teritoriu caucaziano era ocupat de khazari, un popor de sorginte turcomana, pagani (erau samanisti, animisti etc) si cu rele obiceiuri (istoricii timpului vorbeau despre faptul ca nu erau alceva decat jefuitori de caravane bizantine, árabe ori chineze). Prin anul 750 dH, se pare ca se convertesc la iudaismul talmudic (nu autenticul, ci cel inventat in captivitatea babiloniana in care incape si kabalah!), in conditii care nu sunt deocamdata clare. Exista o legenda amuzanta pe aceasta tema. Unul dintre inteleptii de la curtea hanului Bihár, avu ideea de-a converti intreaga natiune la o singura religie, ca mijloc de a obtine unitatea regatului, fapt de care monarhul s-a aratat dispus. Pentru aceasta, a trimis ambasadori la Bagdad, sa intrebe califul asupra idei de-a converti natiunea khazara, la islam. Acesta s-a aratat incantat, sa aiba un supus in partea nordica a tinuturilur sale. Ambasadorii, au transmis hanului solia califului. Acesta ramas foarte deziluzionat de faptul ca trebuia sa se faca supusul califului. Inteleptii l-au sfatuit atunci, sa trimita ambasadori la Constantinopol. Aici a aflat ca imparatul ar fi foarte multumit sa aiba un supus crestin la hotare. Hanul, s-a intristat mult afland ca trebuie sa se supuna imparatului. Atunci inteleptii l-au sfatuit sa caute religia unui popor care nu are nici calif, nici imparat ba inca, nu au nici tara, fiind imprastiati in toata lumea. Hanului, ii placu aceasta si astfel, potrivit legendei, s-au convertit la iudaism.
Eu, stiu ca acest popor, din stirpea lui Cus, a fost adoptat de catre satana ca popor al sau, ca o jalnica imitatie a poporului lui Dumnezeu, cu o religie stricata si obiceiuri oripilante si ca prin acestia, in tot cursul timpului si pana la final, va conspira impotriva lui Isus, prin lucrari mincinoase si inselatoare.
Prin a doua jumatate a secolului X, sub presiunea mongolilor, imperiul khazar se destrama si dispare din istorie pentru totdeauna.
In secolul urmator, apar prin Europa primii „evrei”. De aspect straniu, obiceiuri ciudate si o religie asociata nu odata, cu sacrificii umane, acestia nu au fost niciodata acceptati in societatea medievala europeana. De aceea,  s-au regasit un timp, la margine. Initial, religia católica nu i-a acceptat nici macar ca sclavi. Ii considera subumani. Cu timpul, si-au dat seama de marele potential destructiv pe care-l aveau si i-au adoptat  ca pe copii de suflet. Intotdeauna pastrand viu fata de ei conceptul hegelian de fenomen antitezic. Dupa locurile pe unde s-au asezat, populatia europeana autohtona i-a denumit askenaziti (in Europa Centrala si de Vest) si sefarditi (in Peninsula Iberica) iar uneori in mod gresit evrei, fiind inselati de aparenta religiei lor.  Fiind impinsi de catre societatea timpului spre marginile sale, si cum biserica católica de pe atunci interzicea camataria, atat ashkenazitii, cat si sefarditii au vazut o oportunitate fara margini in aceasta activitate si astfel au devenit ceea ce astazi cunoastem sub numele de bancheri onerosi gen Rothschild, Rockeffeler, Morgan si altii, in definitiv, cei ce ne conduc si care manipuleaza destinul lumii. Geneticamente acesti indivizi care-si zic iudei ori evrei, nu au nimic de-a face cu autenticii evrei care faceau parte din poporul lui Dumnezeu, desi multi din acestia, s-au vandut cu trup si suflet kalalistilor. Cum spunea regretatul profesor Luis Ravizza in a sa ” Iistoria dinastíei Rothschild”, pentru a intelege istoria moderna si contemporana a lumii, trebuie sa cunostem istoria acestei tenebroase familii. 
JAW

Dupa moartea lui Jacques de Molay, ultimul mare maestru al ordinului templierilor in 18 martie 1314, si progromul care a urmat in urmatorul an, s-ar putea crede ca acel ordin militar,  acuzat si nu pe nedrept de lucruri incredibile (inchinarea la satan, sacrificii umane, in special copii si femei, practici homosexuale), ar fi disparut pentru totdeauna de pe scena istoriei. Nimic mai fals. O parte din tezaurul ordinului si mai mult de 500 de cavaleri, au stat ascunsi dar raspanditi prin nordul Frantei, pastrand organizarea militara stricta si riguroasa, practicand cu acelasi secretism ritualurile lor satanice si nutrind o razbunare crunta impotriva regelui. Tezaurul, a fost cu timpul transferat in Scotia. Cavalerii au urmat tezaurului. continuand sa unelteasca impotriva Frantei. La aproximativ 20 de ani, de la moartea lui de Molay, datorita activitatilor subversive ale acestei ramasite de templieri, a izbucnit un conflict important intre Anglia si Franta (razboiul de 100 de ani). Prin jurul anului 1700, in Scotia, urmasii acelor templieri exilati din Franta, au infiintat prima loja masónica, numita de rit scotian. La putin timp ia fiinta loja masónica unita de Anglia. In cativa ani, masonii controlau itele puterii in regat. Sefii lojelor masonice erau toti askenaziti. Ulterior au primit in randurile lor, iezuiti ceea ce le-a deschis perspectiva unor planuri de putere si dominatie mult mai extinse. In jurul anului 1798, ajuta si instaleaza in Manchester apoi in Londra, a Nathan Mayer Rothschild, ca bancher personal al masoneriei engleze. De remarcat faptul ca banii acestui ordin, gestionati de catre familia marilor bancheri Rothschild, au folosit Angliei, pentru infrangerea lui Napoleón Buonaparte. Dar mai inainte, masonii templieri si fratii lor din Europa, au imaginat, planuit si faurit revolutia franceza (1789 – 1799) si instaurarea republicii. A fost aceasta acctiune, prima incercare a acestei puteri oculte de a manevra si conduce destinele unei natiuni potrivit planurilor fabricate de ei si care faceau parte din planul general de control mondial ( novus ordo seclorum). Au facilitat si permis pentru aceasta, ascensiunea lui Napoleón. In anul 1793, pe 21 ianuarie regele Frantei, Ludovic al XVI – lea este executat impreuna cu sotia lui, Maria Antoaneta, prin ghilotinare. Cu aceasta, Jacques de Molay, dupa mai mult de patru secole, primea razbunarea definitiva.


Johan Adam Weishaupt, se nastea in Ingolstadt, Bavaria in 7 februarie 1748, intr.-o familia de askenaziti. Tatal sau, Georg era chiar rabin talmudo – kabalistic. A fost crescut de catre bunicul sau. Acesta era de ziua, director la un colegiu iezuit iar de noapte invatator satanist de kabalah. Adam, a fost educat in religia católica si a practicat din tinerete ritualurile sataniste kabalistice. Weishaupt intra in ordinul iezuit (destul de oprimat in acele timpuri pentru ca se dedicau la sabotaje politice si tot felul de asasinate), devenind cu timpul profesor de drept canonic la Universitatea din orasul natal. Devine un specialist gnostic, al curentelor oculte ale vremii, cunoscator al filosofiei masonice si ale miturilor care compun acesta invatatura intunecata care este de fapt, un amalgam de practici de magie cu sorginte in Egiptul antic, doctrine manicheiste, practici sataniste kabalistice si unele influente pseudocrestine catolice. Dupa o visita si sedere in Franta (1773 – 1775), unde a cunoscut masoni ca La Fayette si Robespierre, se decide si intra in masonerie. La scurt timp dupa aceea, considerand ca aceasta organizatie e mult prea „sociala” si mult prea pasnica, se decide in formarea unui ordin propriu, copiind agresivitate, persuasivitatea, duplicitatea si ideile de putere absoluta ale iezuitilor. Astfel, la data de 1 mai 1776, fundeaza ordinul Illuminati, o secta elitista, conspirationista si satanista. Inca de la infiintare, aceasta secta a inceput sa atace stabilitatea sociala. Se pare ca Adam Weishaupt, a primit la inceputul anului 1779, visita unui „frate” mason din Anglia. Nu cunostem detalii despre aceasta visita. Cert este ca dupa vreo zece ani, in Franta, au inceput miscari sociale importante care au culminat cu Revolutia si asasinarea regelui. In anul 1784, datorita activitatii sale subversive, daunatoare si deosebit de agresive autoritatile bavareze interzic ordinul, aresteaza atati membri cat gasesc si le confisca proprietatile. Adam Weishaupt, fuge in Saxonia. Ordinul, ca si templierii, patru secole inainte, nu dispare; se retrage in spatele societatii. El exista si lucreaza de la umbra: sunt elita iudeo – iezuita de astazi! Astfel, in dorinta lor de dominatie absoluta si de a impune noua ordine mondiala, fideli principiilor manichiste (cópiate apoi de catre „marele” filosof Hegel, in a sa dialéctica), de lupta a contrariilor, au inventat Statele Unite „moderne” (toti parintii Constitutiei au fost masoni fara exceptie iar George Washington a fost mason de gradul 33), revolutiile „democratice” (Giuseppe Mazzini si Giuseppe Garibaldi au fost masoni de gradul 33),  conflictele mondiale, comunismul ( Marx si Lenin au fost masoni de gradul 33), fascismul (Hitler si Musolini au fost masoni de gradul 33), ONU, Uniunea Europeana, globalizarea, crizele financiare mondiale, criza finala si prigonirea fiilor lui Dumnezeu. Papa actual e un iezuit, mason de gradul 33 si cu ascendenta sefardita. Mai rau de atat, nu se poate!
Concluzie: Ceea ce, la nivel mondial lumea ignoranta sarbatoreste la 1 Mai, este doar pe jumatate adevarat. Da, illuminati au inventat miscarea proletara ca o arma de manevra in acapararea puterii mondiale dar 1Mai, este ziua infiintarii acestei secte satanice! Este bine de stiut.

 

 

 

 

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Un gând despre „1 MAI ȘI NOUA ORDINE MONDIALA”

  1. Multumesc mult frate Sorin…foarte bine documentat articolul…Cine are ochi si un gram de minte va intelege cit de grava este manipularea acestui timp pe care il traim…Domnul sa te binecuvinteze cu pacea Lui….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: